Upeat kiharat syömäpuikoilla

GettyImages-617969906.jpg

Permanentti on taas trendikäs. Ennen kuin marssit kampaajalle, kokeile kotona feikkipermistä. Tarvitset vain suoristusraudan ja syömäpuikot.

Kapealla syömäpuikolla saa napakat, permanenttia muistuttavat kiharat, ja puikon pitkä varsi helpottaa kiharrushommaa. Myös kynä tai mikä tahansa kuumuutta kestävä puikko käy. Jos epäilet esimerkiksi kynän maalipinnan kestävyyttä, kääräise sen ympärille folio. 

permis1.jpg

1. Jaa hiukset ohuisiin osioihin ja aloita kihartaminen niskasta. Kiharra hiukset 
osioittain, suortuva kerrallaan. Pyöritä aina yksi suortuva puikon ympärille pitäen koko ajan latvasta kiinni. Pyri rullaamaan suortuva mahdollisimman tiiviille kierroksille niin, että hiusten latvakin mahtuu puikon ympärille.

permis2.jpg

2. Lämmitä suoristusrauta 180–200-
asteiseksi. Vie rauta puikon ja hiusten ympärille tukan tyveen, pidä paikoillaan noin kymmenen sekuntia ja siirry sitten eteenpäin kohti latvoja. Älä purista rautaa liikaa, jotta vältät taitosten syntymisen hiuksiin. Jatka, kunnes olet kuumentanut puikon ympärille käärityt hiukset koko pituudeltaan – mitä kuumemmiksi hiukset lämpenevät, sitä pysyvämpi kiharasta tulee.

Poista puikko, päästä tukka vapaaksi ja siirry seuraavaan suortuvaan, kunnes olet saanut koko hiusosion kiharrettua. Toista sama kaikkiin osioihin.

permis3.jpg

3.  Avaa lopuksi jäähtyneet kiharat sormin tai harvalla kammalla ja kiinnitä kiharat hiuslakalla.

permis4.jpg

PSST! Feikkipermiksen kiharan kokoon vaikuttavat puikon läpimitta ja hiussuortuvan koko. Mitä ohuempi puikko ja pienempi kiharrettava hius osio, sitä tiukempi kihara.

Teksti: Nude-blogin Erika Naakka ja Jenna Kämäräinen
Kuvat: Getty Images ja Erika Naakka
Juttu on julkaistu Trendissä 4/2017

lily_byline_uusilehti_4_17_0_0.jpg

Tilaa Trendi tästä!

LUE MYÖS:

Valitsimme parhaan markettikosmetiikan. Kaikki alle kympillä! Mitä Niina Kurkisen kylppärikaapista löytyy? Huippumalli paljastaa luottotuotteensa!Testissä uudet kasvohoidot – yksi oli ylitse muiden.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *