Upeita uutisia: Tickle Your Fancy -blogi muuttaa Lilyyn

sara.jpg

Tästä olemme niin innoissamme, ettemme malta olla kertomatta jo nyt: treenaamiseen, hyvinvointiin ja muotiin keskittyvä supersuosittu Tickle Your Fancy -blogi muuttaa Lilyyn huhtikuun puolivälissä.

Halusimme ottaa pienen varaslähdön ja haastatella Tickle Your Fancyn pitäjää Sara Vannista jo etukäteen. Sara alkaa päivittää blogiaan huhtikuun puolivälissä täällä.

 

Moi Sara. Kuka olet, mihin olet matkalla?

Olen Sara Vanninen, hyvinvointi- ja muotibloggaaja, joka rakastaa elämää ja viimeistelee kulttuurituotannon opintojaan. Matkalla ollaan kohti uusia haasteita, iik!

 

Kirjoitat mahtavasti urheilusta ja terveydestä. Saammeko alkaa kutsua sinua Terveysguruksemme?

Haha! Blogiini on noussut muodin ja trendien rinnalle entistä vahvemmin myös muita intohimojani: treenaamista (+ motivoivia treenivaatteita!), hyvinvointia ja reseptejä. Pari kertaa päivässä päivittyvä blogi tarjoaa lukijalle siis varsin kattavan kokonaisuuden trendeistä treeniohjelmiin. Terveysgurua en vielä allekirjoita. 😀

 

Mitä spesiaalia aiot tarjota Lilyn lukijoille?

Vaikka mitä kivaa on luvassa! En meinaa tässä itsekään pysyä housuissani! Heti blogin siirryttyä starttaa Juoksukoulu-niminen juttusarja. Useamman kuukauden aikana kirjoittelen viikoittain juoksuaiheisia juttuja! Luvassa on niin kuvia kuin videoitakin suosikkiharrastuksestani: päästään hiomaan juoksutekniikkaa, saadaan apua lenkkarivalintaan, kuullaan motivaatiovinkkejä ja kurkistetaan, miltä maratonille treenaaminen näyttää.

 

Mistä kutiat?

On aika paljastaa yksi huvittava fakta. Blogi-/somenimeni on saratickle enkä kutia mistään. En ole ikinä kutianutkaan! En käytännössä edes tiedä, miltä se tuntuu!

 

Miksi halusit tulla Lilyyn bloggaamaan?

Tämä yhteisö on täynnä aivan mielettömiä tyyppejä ja toinen toistaan laadukkaampia blogeja, joita itsekin luen päivittäin. Uusi ympäristö tulee tekemään minulle ja blogilleni hyvää. 🙂

 

Missä olit eilen klo 20?

Istuin hikisenä sähköpostin äärellä keskellä olkkarin lattiaa. Treenien jälkeen suihkuun meneminen heti kotiin päästyä on ylitsepääsemättömän vaikeaa. Yleensä hengailen hikisenä vähintään sen puoli tuntia, eilen meni tunti. 😀 

 

Mitkä postauksesi aiheuttavat suurimmat kommenttivyöryt?

Yleensä hyvinvointiin ja treenaamiseen liittyvät postaukset keräävät kommentteja. Viimekesäinen Bikini Fitness – Ei ikinä -kirjoitukseni on tainnut olla luetuin ja kommentoiduin koskaan. Se jaettin Facebookissakin yli 10 000 kertaa.

 

Kuvaile bloggaushistoriaasi lyhyesti?

Bloggaaminen alkoi puolihuumorilla kuusi vuotta sitten, kun pantiin ystäväni kanssa yhteinen blogi pystyyn. Pian tämän jälkeen päätettiin perustaa omat blogit, ja siirryinkin blogini kanssa legendaariselle Suosikki-lehdelle! Indiedaysin blogiperheessä aloitin 1,5 vuotta sitten, ja nyt ollaan taas matkalla kohti uusia haasteita.

Sanotaa nyt vaikka niin, että niin blogini kuin tyylinikin ovat vuosien varrella muuttuneet niin paljon, että ensimmäisien vuosien postaukset olen nähnyt parhaaksi piilottaa. 

 

Vielä oikein paljon tervetuloa Saralle!

 

Mistä sinä haluaisit, että Sara kirjoittaisi Tickle Your Fancy -blogissa?

 

 

Kommentit (12)
 1. Nata - White Trash Disease
  18.3.2015, 14:09

  Huikeeta!! Tervetuloa lilyyn!

  1. Nata - White Trash Disease
   18.3.2015, 14:10

   x 2 näköjään. Näin innoissani mä oon! 😀

 2. Nata - White Trash Disease
  18.3.2015, 14:09

  Huikeeta!! Tervetuloa lilyyn!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *