Uuden ajan it girl: 5 syytä olla kuin Priscilla Chan

Toimitus

Sekoilevien perijätärten ja rokkitähtien tytärten aika on ohi. Tämän hetken puhutuin it girl on Priscilla Chan, Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin tuore vaimo. Hän on seurapiiripalstojen uusin kasvo ja ihasteltu tyyppi - johon törmää todennäköisemmin kirjastossa kuin muotinäytöksen eturivissä.

Perinteisesti it tytöt eli muotimaailman ja lehdistön lemmikit keskittyvät bailaamiseen (ajattele vaikka Rihannaa), pikkareiden vilautteluun (pari vuotta sitten kaikki näkivät Paris Hiltonin haarat) ja huumekohuihin (mitä Kate Mossin sieraimessa sitten olikaan), mutta Priscilla edustaa uutta aikaa.

Uuden ajan it girl treffailee nörttejä, ei rokkitähtiä

Tämä suokoon uskoa kaikille, jotka luulevat, että kiltit pojat ja taviksennäköiset tytöt eivät koskaan voita. Priscilla ja Facebookin perustanut it-nero Mark Zuckerberg menivät toissa viikolla naimisiin 9 vuotta seurusteltuaan.

Uuden ajan it girl on vähemmän glamour, enemmän tavis

Rouva Zuckerberg pukeutuu halpakauppojen vaatteisiin ja listaa Facebookissa kiinnostuksen kohteikseen lukemisen, ruuanlaiton ja Harry Potterin. Hän viettää enemmän aikaa kävelyllä Beast-koiran kanssa kuin seurapiirikemuissa Beyoncén kainalossa. Toisin sanoen: hän on ihan kuin sinä.

Uuden ajan it girl ei ole onnenonkija

Priscilla ja Mark tapasivat opiskelijabileiden vessajonossa, kun Facebook oli vasta kaukainen kauhukuva scifi-kirjailijoiden mielikuvituksissa. Priscilla ei heittäytynyt elätettäväksi silloinkaan, kun poikaystävän yritys kasvoi miljardibisnekseksi. Pariskunnan elämäntyyli on maltillinen, eikä Priscilla ystävien kertoman mukaan vieläkään käytä Markin rahoja kenkäostoksilla.

Uuden ajan it girl on ahkera

Lehtien palstoilla paistattelevat starojen tyttäret ovat keskittyneet pääasiassa rellestämään vanhempiensa rahoilla, mutta miljardöörimiehestään huolimatta Priscilla on ollut ahkera opiskelija, tehnyt töitä opettajana ja valmistunut hiljattain lääkäriksi.

Uuden ajan it girl on fiksu

Tosin niin ovat Kim Kardashian ja Paris Hiltonkin, ainakin omien sanojensa mukaan. Priscilla on kuitenkin antanut fiksuudestaan jopa näyttöä: hän esiintyy julkisuudessa harvoin ja aina asiallisesti. Lukiossa luokan tähtioppilaalla oli neron maine, ja nykyään takataskussa on yliopistotutkinnot biologiasta ja lääketieteestä. Ja ei, hänestä ei ole noloja Facebook-kuvia.

Teksti Eeva Kolu, jonka mielestä myös herra Zuckerberg ansaitsee muutamman symppispojon siitä, ettei rikkaaksi ja kuuluisaksi tultuaan vaihtanut fiksua tavistyttöystäväänsä kymmeneen huippumalliinKuvat Splash News ja Priscilla Chanin Facebook

Lähde The New York Times


 

P.S. Lilyn tekniset nerot ovat viilanneet jälleen palstojen ominaisuuksia toiveittenne mukaan.  Nyt voit mm. lisätä palstallesi reippaasti leveämpiä kuvia. Lue täältä uusista toiminnosta!

Kommentit

OMGBBQ

Priscilla ja Mark on ihana pari!

Eeva Kolu

Olemme samaa mieltä!

Mikä siinä muuttuu?

Olen siis uuden aallon harjalla, tosin millä saataisiin tuo oma nörtti tuolta huoneen nurkasta, jossa on jo useamman tunnin ilta toisensa jälkeen hinkannut Diabloa, kehittelemään maailmaa mullistavia tietokonesovelluksia?

Nw (Ei varmistettu)

Lyy: hauska tietää että maailmassa on muitakin joilla on täsmälleen samat ongelmat ;D

kultahillokala

Täälläkin asuntoa kansoittaa minun lisäksi diablonhinkkaaja, ette ole yksin:] rakastuin juuri priscillaan, mark voi olla ihan rauhassa rikas:P

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.