Uudistuksia Lilyssä!

Toimitus

Lilyn ominaisuuksia on jälleen paranneltu käytön helpottamiseksi.

 

 

 

1. Blogin kategoriat 

Blogin asetukset -kohdasta voit valita kuusi kategoriaa, jotka toimivat blogin omana valikkona. Kategoriavaihtoehdot ovat samat kuin postauksissa tälläkin hetkellä, ja noihin kategorioihin tägitetyt postaukset löytyvät jatkossa omasta navigaatiosta. Voit valita useammankin kategorian, mutta blogin yläreunaan näkyviin tulee vain kuusi. Tämä helpottaa blogin lukemista huomattavasti!

 

2. Arkistoidut postaukset

Kategorioiden mukana tulee oletuksena aina myös arkisto-kategoria, jonka alta löytyy blogin vuosi- ja kuukausikohtainen valikko. Näin pääset helpommin selaamaan vanhoja postauksia. 

 

3. Uusi fontti

Postausten otsikoista saa nyt entistä näyttävämpiä! Blogin teemat -valikon alta löytyy Otsikon kirjasin -kohta. Sinne on lisätty muita otsikkofontteja isompi abril-display -fontti.

 

4. Parempilaatuiset kuvat

Isojen kuvien pakkaamista on vähennetty, joten etenkin isot kuvat näkyvät nyt parempilaatuisina.

 

Kokeile rohkeasti uusia asetuksia ja kerro meille kommenttiboksissa, mitä mieltä olet!

 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Hei mistähän mahtaa johtua, että nykyään jos avaa ilmoituksista kommentteja uuteen välilehteen, lentää sivu kommenttien sijasta koko blogin alalaitaan, mistä saa sitten metsästää kommentit ja sieltä joukosta omansa. Ennen onnistui avaus suoraan vastaukseen jonka oli saanut. :)

Toimitus
Toimitus

Moikka! Testasimme täällä toimituksessa asiaa, ja meillä näyttäisi toimivan normaalisti. Millä selaimella ja laitteella käytät Lilyä? Sillä saattaa olla vaikutusta.

- Kia / Trendi & Lily

Torey
Näissä neliöissä

Chrome ja kännykällä. Kuten jo muutaman vuoden. :)

Jossain kohtaa se taas pelitti, mut nyt taas ei. Ei siis kaada maailmaa, mutta oli kiva sillon kun se toimi. :)

Mulla ilmoituksista klikatessa menee oikeaan kohtaan, mutta etusivun viimeisimmät kommentit -kohdasta menee sivun loppuun. Se on kyllä ärsyttävää, mielelläni bongaan kiinnostavia keskusteluja tuosta. Käytössä Chrome kännykällä.

SinäOletLuoja

Onkohan tuossa "Uusia kuumia blogeja" -listassa jotain outoa? Lähes kaikki bloginimet ovat siansaksaa eivätkä johda mihinkään, eivät ainakan äsken johtaneet kun kokeilin. Loppupäässä listaa on vasta toimivia blogilinkkejä.

Toimitus
Toimitus

"Uusia kuumia blogeja" -lista päivittyy automaattisesti, joten vaikka olemme poistaneet kaikki spämmiblogit, ne saattavat vielä näkyä listassa. Blogit nousevat kuumiin blogeihin klikkausten ansiosta, eli paras tapa on olla antamatta niille klikkiä. Nyt näyttäisi siltä, että lista on jälleen päivittynyt normaaliksi! :)

- Kia / Trendi & Lily

manicfatmom
Manic Fat Mom

Feikkiprofiilit ja spamit on todella harmistuttavia. Ei oikein ilahduta päivän työn jälkeen että seksimyynti-ilmoitukset jyräävät oikeat bloggarit, taitaa olla niitäkin täys nyt tuo uusia kuumia blogeja lista. Saatteko tähän mitään ratkaisua? Tiukempi tunnistautuminen luodessa profiilia auttaisi mutta on ehkä vaikea toteuttaa. Jonkinnäköinen tarkistus ennen etusivujulkaisua toimisi. Muuten pitkän päälle noi syö kaiken tilan ja pilaa sivuston maineen :(

Toimitus
Toimitus

Me olemme täysin samaa mieltä siitä, että feikkiprofiilit ja spämmiblogit ovat raivostuttavia! Niiden estäminen ja poistaminen on todella työllistänyt meidät, kun viikonlopun aikana satoja tilejä perustettiin samaan aikaan. Ongelmaa tarkkaillaan ja keksimme jatkuvasti uusia tapoja estää niitä. Nyt tilanne näyttää jo paljon valoisammalta, ja kaikki feikkitilit on poistettu ja estetty. Jos niitä ilmestyy, meihin kannattaa ottaa yhteyttä sähköpostitse! 

- Kia / Trendi & Lily

Vierailija (Ei varmistettu)

No uuden profiilin luomisessahan voi käyttää tiukennettuja toimenpiteitä mutta sehän ei auta näihin kommentteihin joita voi laittaa ilman profiilia. Esim täällä hirveästi sellaisia kommentteja http://www.lily.fi/blogit/likainen-parketti/se-syksy?page=2
voisko jättää välillä pois sen blogin URL kohdan?
Mitä jos vaikka laittasitta tahallisia kirjoitusvirheitä, murteella tai muuten näitä esim sähäköposti ja näihin kirajautumattomiin kommentoijiin, vierailijoille, se tiukka tunnistautuminen. Että jos haluat jättää kommenntia kirjotappa seuraavista sannoista viiijes ja toka: kauneus, sähkö, liikunta, työpaikka, pyöräilijä. Ja captcha. Koska nuita spämmikommenentteja on liian helppo jättää 
 

Miksi ette poista tuolta blogista nuita kommentteja?

Ja ottakaa rekisteröimättämiltä käyttäjiltä linkittämisen mahdollisuus pois ja kommentin jättämiseen tiukemmat toimenpiteet. Liian helppoa spämmikommenentteja jättää 

Niin ja jos varmistamattomat kommentoijat ei pystyisi jättämään linkattavaa linkkiä kommenttikenttään, että jos jotain linkkiä olisi se olisi vain tekstinä. 

Mihin kommentien ilmiantaminen blogeissa vaikuttaa? Kuka niistä saa ilmoituksen? Ja kuka ne poistaa, blogin kirjoittaja vai te? 

Toimitus
Toimitus

Heippa! Kiitos hyvistä kysymyksistä! :) Jokainen bloggaaja voi itse määritellä bloginsa kommenttiasetukset. Kommentointi voi olla kaikille (myös anonyymeille ja kirjautumattomille) sallittu, kokonaan suljettu tai sallittu vain kirjautuneille käyttäjille. Jos blogiin tulee paljon spämmikommentteja, suosittelemme rajoittamaan kommentoinnin vain kirjautuneille käyttäjille.

Myös me toimituksessa poistelemme kuitenkin spämmikommentteja sitä mukaa, kun niitä tulee vastaan. :) 

Ihanaa viikonloppua!

T. Essi / Toimitus

maikku67
Vihreitä unelmia

Arkisto ei tunnu oikein toimivan. Kerran onnistuin avaamaan, mutta yleensä en.

maikku67
Vihreitä unelmia

Voiko nuo kategoriat myös aiheuttaa sen, että postauksen alussa ollut kuva ei tullut näkyviin tuohon Lilyn etusivulle. Kun poistin kategoriat, niin kuvakin alkoi näkyä.

manicfatmom
Manic Fat Mom

Ai siitäkös se johtuikin! Poistin omani ja kuvat palasi, mutten huomannut asiayhteyttä:) 

Toimitus
Toimitus

Kuulostaapas oudolta, selvitämme juuri asiaa ja vastaamme sitten, kun tiedämme mistä tuo johtuu.

- Kia

Lumos

Täällä on ollut jo pidempään sellainen ongelma, että tietokoneella Firefoxilla Lilya selatessa postausten sydän- ja kommenttipainike puuttuvat kokonaan. Onko muilla samaa ongelmaa?

Nellisusanna
Nelli Vartiainen

Moikka! Pariin asiaan olen kiinnittänyt huomioo: Kohdasta missä on "Löydä uusi suosikkiblogisi" on todella paljon sellaisia blogeja, joita ei ole päivitelty vuosiin tai ovat jo siirtyneet muualle. Siihen olisi kiva saada Lilyn aktiivisia blogeja :) Toinen asia koskee sitä, että kun menee kaikki blogit kohtaan ja painaisee sinne missä pitäisi olla aakkosjärjestyksessä niin se ei oikein toimi. Vaikka painaa mitä aakkosten väliä se ensimmäinen sivu tulee silti siihen näkyville. Eli siinä ei ole oikein logiikkaa;p

manicfatmom
Manic Fat Mom

Se aakkoshakemisto ei ainakaan minulla toimi ollenkaan :(

Kirsikka W.

Mä olen näistä ihan samaa mieltä! Erityisesti tuo ensimmäinen kohta pitäisi hoitaa, ja blogit päivittää aktiivisempiin :) Monesti olen käynyt kurkkailemassa, josko näin olisi jo tehty, mutta toistaiseksi muutosta ei ole tapahtunut.

Nettanen

Moikka,

mulla on ollut tosi pitkään ongelmia tuon Instagram-tilin linkityksen kanssa sivupalkissa. Omassa blogissa ei näy omat insta-kuvat, ja sama homma kaikissa vierailemissani  blogeissani. On vain teksti "Valitettavasti kuvia ei voitu hakea.Voit käydä katsomassa niitä alla olevan linkin kautta."

Ja tämä kaikilla selaimilla. Olisikohan tähän jotain korjauskeinoa? :)

Toimitus
Toimitus

Yleensä ongelmat johtuvat siitä, että Instagram on tehnyt muutoksia. Laitoimme kuitenkin asiaa eteenpäin selvitettäväksi!

-Kia / Trendi & Lily

Nettanen

Kiva juttu, kiitos! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Edelleenkin häiritsevin asia Lilyssä ovat feikkiprofiilien lisäksi mainokset. Sivulle tultaessa tulee mainos, josta täytyy klikata ”jatka sivustolle” ja blogiteksteissä mainokset ovat todella häiritsevästi sekä keskellä, että postauksen lopussa ja parhaimmillaan vielä yläpalkissa. Tämä on todella suuri asia käyttäjäkokemuksessa ja sen vuoksi Lilyssä käyminen on ainakin omalla kohdallani vähentynyt huomattavasti.

head hunter in Mexiko (Ei varmistettu) http://latinamericarecruitment.de

Very good post. Lots of information mentioned in this blog. Thanks for sharing here.

Kommentoi