Uudistuksia Lilyssä!

Lilyn ominaisuuksia on jälleen paranneltu käytön helpottamiseksi.

 

Lily.fi.jpg

 

 

1. Blogin kategoriat 

Blogin asetukset -kohdasta voit valita kuusi kategoriaa, jotka toimivat blogin omana valikkona. Kategoriavaihtoehdot ovat samat kuin postauksissa tälläkin hetkellä, ja noihin kategorioihin tägitetyt postaukset löytyvät jatkossa omasta navigaatiosta. Voit valita useammankin kategorian, mutta blogin yläreunaan näkyviin tulee vain kuusi. Tämä helpottaa blogin lukemista huomattavasti!

 

2. Arkistoidut postaukset

Kategorioiden mukana tulee oletuksena aina myös arkisto-kategoria, jonka alta löytyy blogin vuosi- ja kuukausikohtainen valikko. Näin pääset helpommin selaamaan vanhoja postauksia. 

 

3. Uusi fontti

Postausten otsikoista saa nyt entistä näyttävämpiä! Blogin teemat -valikon alta löytyy Otsikon kirjasin -kohta. Sinne on lisätty muita otsikkofontteja isompi abril-display -fontti.

 

4. Parempilaatuiset kuvat

Isojen kuvien pakkaamista on vähennetty, joten etenkin isot kuvat näkyvät nyt parempilaatuisina.

 

Kokeile rohkeasti uusia asetuksia ja kerro meille kommenttiboksissa, mitä mieltä olet!

 

Kommentit (26)
  1. head hunter in Mexiko
    24.6.2018, 01:20

    Very good post. Lots of information mentioned in this blog. Thanks for sharing here.

  2. Edelleenkin häiritsevin asia Lilyssä ovat feikkiprofiilien lisäksi mainokset. Sivulle tultaessa tulee mainos, josta täytyy klikata ”jatka sivustolle” ja blogiteksteissä mainokset ovat todella häiritsevästi sekä keskellä, että postauksen lopussa ja parhaimmillaan vielä yläpalkissa. Tämä on todella suuri asia käyttäjäkokemuksessa ja sen vuoksi Lilyssä käyminen on ainakin omalla kohdallani vähentynyt huomattavasti.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *