Uudistunut sivusto – tarkista blogissasi nämä!

Editoitu 18.5. kello 00:04

Tähän juttuun kootaan tietoa siitä, mikä uudistuneessa Lilyssä vaatii bloggaajalta oman blogin muokkaamista ja mitkä asiat ovat vielä kesken mutta tuodaan sivustolle mahdollisimman nopeasti. Muutostyö on ollut suuri, eikä kaikkien muotoilujen tuominen sellaisenaan vanhasta uuteen ole ollut mahdollista.

Kerrothan tämän jutun kommenttiboksissa, jos huomaat oman blogin teemoissa ja toiminnassa jotain sellaista, mitä ei ole vielä mainittu tässä listassa. Kiitos kärsivällisyydestä ja avustasi.

HUOM! Blogin teeman muokkaus

Blogin teemojen muokkauksessa on vielä ongelmia, joita korjataan koko ajan. Blogin ulkoasun muokkauksia ei pääse juuri nyt tallentamaan, joten odotathan hetken.
EDIT: Teemojen muokkauksen pitäisi nyt toimia. Jos sinulla on asiassa hankaluuksia, kerrothan siitä tämän jutun kommenttiboksissa.

Kuvat

Vanhat kuvasi skaalautuvat uuteen sivustoon, paitsi jos olet käsitellyt ne esimerkiksi 540 pikselin levyisiksi.

Haku

Hakutoiminto ei ole toiminnassa, mutta tulee sivustolle pian.

Tämä puuttuu vielä

Blogeista puuttuvat vielä omat tägit, ja joistakin blogeista puuttuu banneri eli nimi-alueen taustakuva. Tämä johtuu erilaisista tavoista, joilla kuvia on lisätty. Puuttuvat bannerikuvat päivitetään sivustolle pian. Sinun ei tarvitse tehdä asialle mitään.

EDIT: Jos blogistasi puuttuu banneri etkä halua odottaa yhtään, voit lisätä sen blogiisi myös itse – olettaen tietysti että sinulla on bannerikuva tallessa omissa tiedostoissasi.

 

HUOM! Paina Ctrl + F5 ja tyhjennä välimuisti, niin saat nopeammin näkyviin muokkaukset, joita teemme koko ajan.

Kommentit (106)
  1. ant man 2015 marvel [url=http://ant-man2015hd.blogspot.com]http://ant-man2015hd.blogspot.com[/url] watch ant-man (2015) movie test footage [url=http://antman2015.webnode.com]http://antman2015.webnode.com[/url] ant man 2015 footage [url=http://antman2015.webnode.com]http://antman2015.webnode.com[/url] ant man movie cover [url=http://antmanmovieus.tumblr.com] ant man 2015 [/url] ant man movie adrien brody [url=http://antmanfullmovie.webnode.com] to steal an ant man watch online [/url] ant man movie trailer dailymotion [url=http://antmanmovieus.tumblr.com] read ant man comics online [/url] ant man movie giant man

  2. Ongelmat samat kuin Kainaloisella kanalla, ja niihin lisäisin vielä, että siitä huolimatta että hänen palstansa on mun seurattujen listalla, ei uusin juttu ole ilmestynyt mun seuratut-sivulle, niinkuin ei jostain syystä yksi Tupa-keittiönkään juttu. Sen sijaan parilta muulta siellä komeilee aika monta vanhempaa juttua Ihan mukavia, en sitä kiistä, mutta nyt kun noista uusista jutuista ei tule erikseen ilmoitusta, niin niitä saa vähän väijyä. 

    Eli ei muuta kuin pistätte taas korjaten, kyllä siitä lopulta varmasti ihan hyvä tulee!

    1. Jep, seuratuissa on jottain häikkää – fiksilistalla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *