Uusi kasvo toimituksessa: tervetuloa Julia

netti.jpg

Vuodenvaihde tuo uusia tuulia toimitukseen. Alusta asti Lilyssä tuottajana toiminut Anna Karhunen siirtyy muihin vastuullisiin hommiin, eli äitiyslomalle ja Annan sijaiseksi astuu Julia Thurén. Kuten kuvasta näkyy, olemme tosi iloisia Julian liittymisestä toimitukseemme!

Kuka olet, mistä tulet?

– Olen Julia, 26-vuotias toimittaja, ja tulen alun perin Turusta. Tykkään jouluvaloista jo lokakuussa ja ihmisistä, joilla on vähän liian outo huumori jopa minun makuuni. Harrastan lenkkeilyä, taloustiedettä ja juoruilua. Aikaisemmin tein tuottajan töitä Demi-lehdessä ja vastasin demi.fi-sivusta. Olen vieläkin jonkinlaisessa shokkitilassa siitä huippu-uutisesta, että sain tämän duunin.

Mitä työhösi kuuluu?

– Seuraan päivittäin sitä, mistä Lilyssä puhutaan ja osallistun mielelläni myös keskusteluun. Pyrin pitämään huolta, että saitti toimii. Luen ja vastailen palautteisiin. Kirjoitan toimituksen blogiin juttuja. Trendissä alan tehdä muun muassa lempparipalstaani, kulttuuriin keskittyvää Lovesia.

Miksi on kivaa olla töissä juuri Lilyssä ja Trendissä?

– Lilyssä on superihana ja lämmin henki. Täällä tulee sellainen fiilis, että on osa hauskojen, fiksujen ja herkkienkin tyyppien joukkoa. Kaikki lempiblogini löytyvät Lilystä. Trendi taas on monella tasolla upea ja kiinnostava lehti. Olen esimerkiksi fanittanut Trendin muotituottaja Noora Nuotiota siitä saakka kun.. siis aina.

Millainen on Lily-historiasi?

– Muistan, kun kuulin Lilystä ensimmäisen kerran, kun saitti oli vasta suunnitteilla vuonna 2010. Tiesin jo silloin, että jotain hienoa oli tapahtumassa. Kun Lily avattiin, pidin tovin Mahtavat mimmit -blogia, jonka elvyttämistä aina välillä mietin. Nykyään puhelimeni nettiselaimen kirjanmerkeistä yli puolet on Lilyn blogeja. Seuraan niitä aika fanaattisesti.

Mikä on uusi kiva blogilöytösi Lilyssä?

Hki-life. Tyylikäs ja hauska mies Lilyssä! Taidan lisätä tämänkin seuraamieni blogien listaan.

Suosikkisaittejani Lilyn lisäksi ovat…

– Nettiin ja it:hen keskittyvä Mashable, kulttuurista ja designistä kirjoittava A3lehti ja Kasper Strömmanin setit.

Viimeksi googlasin…

The Nationalin biisin Terrible Love lyriikoita, koska Birdy on tehnyt siitä aika ihanan coverversion..

Mihin kysymykseen olet aina toivonut pääseväsi vastaamaan? Nyt pääset.

Onko Ryan Gosling maailman kuumin mies?

– No ei todellakaan ole. Siis mitä hittoa? Mitä se muka on edes tehnyt? Ajellut autoa nakhahanskat kädessään. Kyllä minäkin olen ajellut autoa nahkahanskat kädessä enkä ole silti erityisen kuuma. Sen sijaan Mad Menin Don Draper, eli Jon Hamm, on luonnollisesti maailman ihanin mies. Siihen karismaan ei moni pysty. Tai siis ei kukaan muu pysty.

Sydämellisesti tervetuloa Julia! Ja hyvää vauvaelämää Annalle.

Millä mielin lähdet Anna kohti äitiyslomaa?

– Muutos on toki ihana ja Julia hoitaa varmasti työnsä loistavasti. Haikeudelta ei kuitenkaan voi välttyä, kun tuntuu, että jättäisi pitkäaikaishoitoon yhden toisen tärkeän vauvan, Lilyn. Olen ollut mukana ensiaskeleista, kun vasta mietimme, mitä kaikkea tällä sivustolla voisikaan olla. Nyt Lily on kasvanut hyvin käyttäytyväksi, hurmaavaksi kaunottareksi, josta saa olla ylpeä ihan joka päivä. Kiitos kuuluu kaikille käyttäjille, juuri sinullekin, joka luet tätä juttua. Nähdään pian!

Kuva: Johanna Kinnari

Kommentit (17)
  1. Ai että! Ihanaa, että mun blogi on sun lemppari uusista. Nyt täällä työpaikalla vähän punastellaan.

  2. Tervetuloa Julia! 🙂

    P.s Mahtavia mimmejä on muuten ollut tässä vuosien varrella vähän ikävä..

    1. Kiitos Jemina ja Laura! Ihana kuulla! Siispä pitää ryhtyä taas tuumasta toimeen.. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *