Uusi Lily Edit -muotiblogi Mona Bling haistelee tulevia trendejä

monabling_yankee3.jpg

Lily Editin timanttinen muotiblogivalikoima sai eilen vahvistusta, kun joukkoihin liittyi Mona Bling. Tutustutaanpa tarkemmin persoonalliseen ja hauskaan bloggaajaan, joka on muuten monelle tuttu edellisestä blogistaan Thing for the Bling

Hei Mona! Kuvaile itseäsi kahdella lauseella:

Oman elämänsä Carrie Bradshaw. Toivoton romantikko ja ikuinen unelmoija.

Entäpä miten kuvailisit blogiasi kolmella lauseella?

Laatu korvaa määrän. Budjetilla, mutta kalliin näköistä. Laukkuja ei voi olla koskaan liikaa.

Oletetaan täysin hypoteettisesti, että maailmassa on ihminen, joka ei lue muotiblogeja. Mainosta vähäsen, miksi hänen kannattaisi kurkistaa juuri sinun blogiisi?

Blogissani pääsee seuraamaan tyylini kehittymistä ja uusimpia trendihurahduksiani. Aion alkaa tekemään enemmän kauneuspostauksia ja luvassa on pian myös videopostauksia!

Mitä teit eilen kello 20?

Tein itselleni ja poikaystävälleni tortilloja. Käytin ensimmäistä kertaa täytteenä lihan sijasta härkäpapuvalmistetta eli härkistä. Oli tosi hyvää! Poikaystäväni rakastaa lihaa, mutta itse koitan vähentää sitä ja olen alkanut nyt ottamaan pieniä askelia kohti lihattomampaa elämää.

Mistä postauksistasi uuden lukijan kannattaisi aloittaa?

Tämä on paha! Hmm… Kannattaa selata alkusyksyyn ja lukea siitä eteenpäin. Asupostauksista onnistuneimpia minun mielestäni tältä syksyltä ovat Like A Player sekä What a MESH!. Lisäksi kannattaa lukea trendipostaukseni pornahtavista muotitrendeistä!

Mikä on mielestäsi tärkein tyylivinkki tulevaan talveen?

Musta poolopaita ja tummanpunainen huulipuna ovat kombo, jolla itse tunnen itseni tyylikkääksi arjessa. Talven juhliin aion kokeilla yksiolkaimista mekkoa sekä todella bling blingejä eriparinkorviksia!

Mitä emme tiedä sinusta, mutta voi paljastaa meille?

Opiskelen parhaillaan toimittajaksi ja se on myös lapsuuden haaveammattini. Tein ensimmäisen oman lehteni 8-vuotiaana – kirjoitin jutut, taitoin Wordillä ja painoin lehteäni äitini työpaikan kopiokoneella. Ensimmäinen julkkishaastatteluni tapahtui näihin aikoihin, kun Anssi Kela oli jakamassa nimmareita kotikyläni Nummelan ainoassa levykaupassa. Minulla oli pieni lehtiöni ja kovat, syväluotaavat journalistiset kysymykseni valmiina. Haastattelu sujui hyvin ja sain selville muun muassa mikä on Anssi Kelan lempiväri ja lempiruoka.

Mille nauroit viimeksi?

Nauran todella paljon, aivan kokoajan! Mielestäni minulla on yleisesti ottaen hyvä huumorintaju, mutta välillä saatan räkättää ihan mille vain, tyhmillekin asioille, jos sille päälle satun! Äsken soitin hammaslääkäriin varatakseni ajan vuositarkastukseen ja puhuessani hammaslääkäriaseman automaattivastaajaan satuin katsomaan poikaystävääni ja aloin täysin ilman syytä hihittämään hysteerisesti! Miten noloa! Mietin, että ”Apua miten noloa, mitähän ne tuolla hammaslääkärissä musta nyt aattelee!” ja tämä ajatushan vain ruokki nauruhysteriaani. Sain lopulta taisteltua vastaajaviestin loppuun. Toivottavasti hammaslääkärini ei pidä minua ihan sekopäänä, kun kuuntelee vastaajaansa!

Keitä olisi unelmiesi Vain elämää -ohjelmassa (saa olla kotimaisia, ulkomaisia… voi olla myös edesmenneitä)?

Minun unelmieni Vain elämää -kaudella mukana olisi paljon vahvoja ja valovoimaisia naisartisteja. Olin teini-ikäisenä hard core Mariah Carey -fani ja pidän hänestä kovasti edelleen, joten hän olisi varma valinta. Mariahin seurana musisoisivat Adele, Beyoncé, Madonna, Rita Ora, Leona Lewis ja pakkaa vähän sekoittamassa olisi Blondie-yhtyeen Debbie Harry.

Miksi halusit tulla Lily Editiin?

Lily Editissä ovat mukana jo nyt useat suosikkibloggaajani, joten oli helppo kuvitella oma blogini näiden upeiden blogien joukkoon! Olen kirjoittanut nykyistä MonaBling.com-blogiani tämän vuoden alusta alkaen, mutta olen blogannut jo vuodesta 2010 asti. En ole siis mikään untuvikko bloggaajana! Edellinen blogini, Thing for the Bling, ehti olla muutamankin blogiportaalin alla ja ajattelin, että uusi blogini olisi aina kokonaan itsenäinen. Aloin kuitenkin kaivata portaalin yhteisöllisyyttä, joten olin todella iloinen, kun minua kysyttiin mukaan Lily Editiin.

Haluatko lähettää terkkuja vanhoille ja uusille lukijoillesi?

Toivottavasti vanhat lukijani löytäisivät uuden blogini. Saan usein viestejä, että ”Apua! En mä tiennyt, että sä bloggaat taas! Tosi ihanaa!” ja se on kiva fiilis, kun joku kertoo, että on kaivannut postauksiani. Eli tervetuloa vaan mukaan vanhat sekä uudet lukijat!

Mona Bling –blogi löytyy täältä!

Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *