Uusi muotidokumentti kurkistaa Diorin kulisseihin

spl646286_061.jpg

Huomio kaikki muotidokumenttien ystävät! Kohta on tarjolla jälleen kurkistus huippumuotitalon kulisseihin. Telegraph-lehti kertoo, että Diorista ja sen pääsuunnittelija Raf Simonsista tehdään parhaillaan dokumenttielokuvaa.

Dior and I -nimellä kulkeva dokumentti seuraa Raf Simonsia tämän ensimmäisen Dior-kokoelman kynnyksellä. Dokumentissa nähdään, kuinka Simons työstää kesällä 2012 esiteltyä Christian Dior haute couture -kokoelmaansa. Poikkeuksellisen suunnitteluprosessista teki se, että suunnittelijalla oli aikaa malliston valmistamiseen vain kahdeksan viikkoa. Normaalisti haute couture -mallistoja työstetään neljästä viiteen kuukautta. Dokumentissa päästään kurkistamaan muun muassa Diorin couture-ateljeen arkeen ja seuraamaan taidokkaiden ompelijoiden työtä. Vaikka kiire painaa niskassa, dokumentissa nähdään silti iloinen ja omistautunut Dior-tiimi.

Tuoreen dokumentin ohjaa Frédéric Tcheng. Miehen ansioluettelosta löytyvät myös Voguen entisestä päätoimittajasta Diana Vreelandista kertova The Eye Has to Travel ja huippusuunnittelija Valentino Garavanin elämää seuraava The Last Emperor. Dior and I saa maailman ensi-iltansa huhtikuussa Tribecan elokuvafestivaaleille.

Teksti: Laura Paananen, joka sai jälleen yhden elokuvan lisää pakko katsoa -listalleen

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Splash News

 

 

Kommentit (1)
  1. En tunne Diorin muotia, mutta kuulostaa kivalta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *