Uusi tyyli ilman yhtään ostosta: pue vanhat vaatteet kekseliäillä tavoilla

Toimitus

Vanha tuttu vaate saa uuden elämän, kun puet sen uusiksi tai lisäät sen pariksi jotain erilaista kuin ennen. Tässä täsmävinkit.

 

1. Nuttu nurin, onni oikein

Jos sinulla on neule, jonka kaula-aukko on avara tai syvään uurrettu, kokeile pukea se väärinpäin. Aavistus paljasta selkää ei ole koskaan satuttanut kenenkään silmiä. Kääntötemppua voi testata myös villatakilla.

 

2. Hiihtele juhliin hiihtareissa

Kyllä, hiihtarit. Mustat kasarikalsarit toimivat yllättävän hyvin, kun yläosassa on volyymia ja kengissä terävät kärjet ja siro korko. Hiihtarit nähtiin jo muotiguru Elin Klingin illallisasuna ylisuuren kauluspaidan ja kitten heel -korkojen kanssa.

 

3. Kääräise paidalle uusi tyyli

Jätä ylimmät napit auki, kääri hihat kyynärpäihin ja valitse väljä, suora paitamalli, jonka alle voit kerrostaa topin tai napakan bodyn. Silkki on loistava kerrosmateriaali, sillä se hengittää ja lämmittää.

 

4. Korvaa korut kaulahuivilla

Huivi kaulassa on piristävä korvike kaulakorulle. Valitse kapea puuvillahuivi, joka lämmittää juuri sopivasti, mutta jota ei tarvitse riisua sisällä. Puuvillaiset kangasnenäliinat ovat täydellisen kokoisia pikkuhuiveiksi, ja mikä parasta, ne eivät maksa juuri mitään. Parhaat kaulaan sopivat nenäliinat löytyvät brittiläisistä nettikaupoista, kuten Labour and Waitista.

 

5. Verkkosukkahousut pakkaseen ja helteelle

Verkkosukkahousut ovat täydellinen mauste asuun joka säässä. Kylmässä säässä pue niiden alle mahdollisimman huomaamattomat ihonväriset sukkikset, jotta tarkenet (parhaat tekee Falke). Lämpimässä säässä pue verkkosukkahousut pelkiltään, sillä tässä tanssijoiden kikassa on ihan oikeasti järkeä: verkkosukkikset tasoittavat ihon pienet epätasaisuudet, eli ovat loistava kevätasuste hameille ja vajaille lahkeille. Tanssitarvikemerkeillä on usein kattavin sävyvalikoima.

 

Teksti on koostettu muotituottaja Noora Nuotion jutuista, jotka on julkaistu Trendissä vuonna 2016. Kuva: Jonas Lundqvist.


Lue myös:
 
Meidän kaikkien pitäisi tehdä asioita, joista ei ole mitään hyötyä

 

 

 

Kommentit

Mahdoton Nainen

Tän jutun ideat vaatisi sen, että ostaisin (ainakin) hiihtarit, silkkipaidan, pikkuhuivin ja verkkosukkahousut. Miten meni noin niinku omasta mielestä?

Toimitus
Toimitus

:D :D :D Tarkennamme, että juttu on tarkoitettu hiihtari-silkkipaita-pikkuhuivi-verkkosukkahousukansalaisille.

Mahdoton Nainen

No selkeesti. Ehkä ens kerralla vähän vähemmän valikoituja pukeutumisohjeita.

Toimitus
Toimitus

Roger that! :)

Delle (Ei varmistettu)

Hiihtarien kuminauhat tuli 80- luvulla kengän sisälle. Mutta tuohan on kiva idea, jos kengät tuppaavat karkaamaan! :)

Toimitus
Toimitus

Pakko kertoa asian vierestä, että mulla on ystävä, joka saattaa olla keskellä kesäpäivää kahvilassa ja vasta sieltä kotiin päästyään huomata, että kengät jäi kahvilaan. :) -Laura-

CougarWoman
CougarWoman

Kokeilin ykköskohtaa hupparin kanssa ja ajoin seinään. 

Toimitus
Toimitus

:D :D :D :D :D :D Täysrepeäminen!!!

Kommentoi