Uusia innostavia blogituttavuuksia

Toimitus

 

Etsitkö uutta täytettä kirjanmerkkeihisi? Tässä vuoden 2015 ensimmäiset vinkit Lilyn uusiin mahtaviin tulokkaisiin.

My India -blogissa Sanne kirjoittaa muutostaan Intiaan kihlattunsa Akashin eli Baben perässä. Blogi täyttyy huikean mielenkiintoisista kulttuurien kohtaamisista ja Sannen välittömällä tyylillä kirjoitetuista kokemuksista siitä, miten tosirakkauden perässä voi muuttaa koko elämänsä.

 

Isin ja tyttöjen hiushommat on erilainen hiusblogi. :) Blogin aihe on kaikessa yksinkertaisuudessaan letit. Sympaattinen raumalainen Matti kertoo siitä, miten hän letittää 6,5- ja 3,5-vuotiaiden tytärtensä hiukset: antaa vinkkejä ja kannustaa muita isiä samaan puuhaan. Matti kirjoittaa:

”Kaikki alkoi, kun silloin noin viisivuotias tyttäreni Maisa kysyi kerta toisensa jälkeen, että voisiko ystävämme Johanna tulla tekemään hänelle ranskanletin. Sydäntä särkien isi joutui vastaamaan, että ei Johanna aivan joka päivä voi tulla meille tekemään ranskanlettejä. Yhtenä iltana päätin opetella, eihän se nyt niin vaikeaa voisi olla? No olihan se alkuun hieman, mutta YouTuben videot opettivat hyvin ja mikä parasta, niitä voi myös kelata taaksepäin. Ja kelattiinhan niitä.”

Olemme myytyjä. <3

 

Marjorie of Love -blogi aloitti jo loppuvuodesta. Kirjoittaja Marjo kertoo elämästään monelta eri kantilta, mutta kaiken kattava teema on inspiraatio – tai kuten Marjo itse sanoo, blogi on ”inspiraatioon keskittynyt sillisalaatti”.

Näillä eväillä innostusta itse kunkin tammikuuhun! :)

 

Kommentit

isijatytot

No wau!
Kiitos kovasti huomiosta :)

Juttuunne on tiivistetty kivasti asiakin, toivottavasti kaikki lukijat viihtyvät blogin seurassa ja ennen kaikkea, toivottavasti moni isä ympäri maan innostuu tyttäriensä hiusten letittämisestä!

Mahtava yhteinen harrastus ja mukavaa pientä yhdessäoloa :)

Sekä totta kai kuvia ja juttuja on myös kiva postata äideille ja muillekin naisille inspiraatioksi!

- Matti / Isin ja tyttöjen hiushommat

Kristaliina
Puutalobaby

Hehee, näistä kahta ekaa oon just viimeisen kahden päivän aikana klikannut seuraamaan! :) Ja kolmanteen tutustun kans, kiitos vinkistä!

Sanne Välinen

Voi kiitos paljon ! :) Mukavaa, että piditte mun blogista ja toivottavasti se inspiroi muita ihmisiä :)

Jännityksellä lähdetään kattomaan mitä pallon toinen puolisko tuo mukanaan :)

 

T: Sanne

Vierailija (Ei varmistettu)

My Indian kirjoitusasu ja muutenkin yltiömäinen hypetys sai kyllä mulla ihon kananlihalle ja oksennuksen nousemaan kurkkuun....

Toimitus
Toimitus

Tähän sanomme: Meitä on moneen junaan, yksi tykkää äidistä ja toinen tyttärestä, antaa kaikkien kukkien kukkia ja muita monipuolisuuteen ja -arvoisuuteen viittaavia sananparsia, jotka kliseemäisyydestään huolimatta pitävät kutinsa. :) Onneksi Lilyssä on niin paljon huippublogeja, että jokaiseen makuun löytyy se oma suosikki!

AnitaN
Tervetuloa Suomeen

Nimenomaan, samaa mieltä! On ihmisiä, jotka kirjoittavat työkseen ja heille maksetaan siitä palkkaa. Silloin vaatimukset saakin virittää tietylle tasolle. Blogit sen sijaan: uskon kirjoittamisen tuovan monelle rentoutumista ja nautintoa. Jokainen hoitakoon sen tyylillään :)

Nāiádes
Naiádes

Hmmm eihän kaikki voi tietenkään pitää kaikista blogeista, mutta tämmöiset on mun mielestä vähän turhia kommentteja..: )

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahhah, tämä kommentti meni asian ytimeen. Periaatteessa mielenkiintoinen teema, mutta toteutus niin kauheaa kuraa että jää kyllä tuo blogi lukematta.

Sanne Välinen

Saanko kysyä millä tavalla kauheaa kuraa?  Ehkä mä voin parantaa tyyliäni niin säkin muutat mielesi! ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

En ole kumpikaan aiempi kommentoija mutta kerron silti oman mielipiteeni:

Teksteissäsi on toistuvia kielioppivirheitä, mikä tekee lukemisesta raskasta. Ainakin minulle luettavuus on ehdottoman tärkeää, mikäli haluan blogia seurata.

On tietysti vahvasti sanottu, jos toisen tekstejä kutsuu kuraksi, mutta ymmärrän palautteen pointin. Toki kannattaa muistaa, että virheetön ei yksikään kirjoittaja ole ja kirjoittamaan oppii vain kirjoittamalla. :)

Jatka siis ihmeessä! Ehkä lähipiirissäsi olisi joku, joka voisi oikolukea tekstejäsi? Blogin aihe on hurjan mielenkiintoinen!

Sanne Välinen

Moikka.

Mä en ite valitettavasti niitä virheitä huomaa, joten mun on vaikea niitä kaikkia korjata. Ja itse luen aina tekstini kyllä läpi ennen, kun sen postaan ja koitan korjata virheitä. Mä en myöskään rehellisesti sanottuna välitä aina siitä missä mun pilkut ja pisteet on, koska mua enemmän kiinnostaa se, että mitä mä kirjotan, kun se missä mun pilkut on. :)

Ja tosiaan ekoja mun blogeja kyseessä ja into niin kova, että väistämättä tulee eka kirjoitettua ja sitten vasta mietittyä mikä meni vikaan. Ja niinkun sanoit kirjoittamaan oppii vain kirjoittamalla. :)

Kiitos palautteestasi. :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Jatka vaan! Älä välitä tosta nillityksestä. Tekstisi on oikein selkeää ja luettavissa vaikkakin on rehevää ja eloisaa. Tsemppiä! T: toimittaja :)

Sanne Välinen

Kiitos tsemppauksesta! :) Todellakin jatkan. Palaute on aina palaute oli se hyvää tai pahaa... :)

Jokaisella on oma tyylinsä kirjoittaa, ja siihen tuskin kukaan voi hirveesti vaikuttaa, muuta kun kirjoittamalla omaa blogiaan, omalla tyylillään. ;)

 

isijatytot

Kiitos kovasti! :)

Minun vaimoni haluaa aina pitää hiukset nutturalla tai muuten, mutta yritän kyllä lähes joka päivä kysyä että saanko tehdä jonkun letin hänelle ;)

Toivottavasti viihdyt blogin parissa!

- Matti / Isin ja tyttöjen hiushommat

Marjorie of LOVE

Kiitos nostatuksesta ja kunniasta :)

-Marjorie Of Love-

Kommentoi