Uusia innostavia blogituttavuuksia

 

Etsitkö uutta täytettä kirjanmerkkeihisi? Tässä vuoden 2015 ensimmäiset vinkit Lilyn uusiin mahtaviin tulokkaisiin.

lily_india.jpg

My India -blogissa Sanne kirjoittaa muutostaan Intiaan kihlattunsa Akashin eli Baben perässä. Blogi täyttyy huikean mielenkiintoisista kulttuurien kohtaamisista ja Sannen välittömällä tyylillä kirjoitetuista kokemuksista siitä, miten tosirakkauden perässä voi muuttaa koko elämänsä.

 

lily_isijatytot.jpg

Isin ja tyttöjen hiushommat on erilainen hiusblogi. 🙂 Blogin aihe on kaikessa yksinkertaisuudessaan letit. Sympaattinen raumalainen Matti kertoo siitä, miten hän letittää 6,5- ja 3,5-vuotiaiden tytärtensä hiukset: antaa vinkkejä ja kannustaa muita isiä samaan puuhaan. Matti kirjoittaa:

Kaikki alkoi, kun silloin noin viisivuotias tyttäreni Maisa kysyi kerta toisensa jälkeen, että voisiko ystävämme Johanna tulla tekemään hänelle ranskanletin. Sydäntä särkien isi joutui vastaamaan, että ei Johanna aivan joka päivä voi tulla meille tekemään ranskanlettejä. Yhtenä iltana päätin opetella, eihän se nyt niin vaikeaa voisi olla? No olihan se alkuun hieman, mutta YouTuben videot opettivat hyvin ja mikä parasta, niitä voi myös kelata taaksepäin. Ja kelattiinhan niitä.

Olemme myytyjä. <3

 

lily_marjorie.jpg

Marjorie of Love -blogi aloitti jo loppuvuodesta. Kirjoittaja Marjo kertoo elämästään monelta eri kantilta, mutta kaiken kattava teema on inspiraatio – tai kuten Marjo itse sanoo, blogi on ”inspiraatioon keskittynyt sillisalaatti”.

Näillä eväillä innostusta itse kunkin tammikuuhun! 🙂

 

Kommentit (15)
  1. Kiitos nostatuksesta ja kunniasta 🙂

    -Marjorie Of Love-

  2. Kiitos kovasti! 🙂

    Minun vaimoni haluaa aina pitää hiukset nutturalla tai muuten, mutta yritän kyllä lähes joka päivä kysyä että saanko tehdä jonkun letin hänelle 😉

    Toivottavasti viihdyt blogin parissa!

    – Matti / Isin ja tyttöjen hiushommat

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *