uutta ilmettä kotiin – 3 x remppablogi

remontti.jpg

 

Mitä pimeämpää ja kylmempää ulkona on, sitä enemmän aikaa vietetään kotona. Samalla kun omat nurkat alkavat tulla turhankin tutuiksi, mieleen hiipii ajatus: Pitäisikö tälle kämpälle tehdä jotakin?

Lilyläiset kertovat suuremmista ja pienemmistä remonttiprojekteistaan blogeissaan. Täältä löydät inspiraatiota ja vinkkejä kotisi piristämiseen!

MYJUW -blogi tarjoaa herkullisia remontin jälkeisiä kuvia, joista voi imeä inspistä etenkin sisustukseen. Toisinaan remontin ei tarvitse olla maailmaa mullistava: pelkkä seinien maalaaminen ja kalusteiden ehostaminen voi muuttaa sisustuksen ilmettä hetkessä.

Punainen remonttitupa -blogissa remontoidaan nimensä mukaisesti klassista, punaista rintamamiestaloa uuteen uskoon. Julkisivu muuttui avarammaksi näillä terassiovilla, jotka päästävät nyt entistä enemmän valoa sisälle taloon.

Betunia -blogissa tehdään remonttia 3D-piirrosten inspiroimina. Kun töitä on paljon, kivat sanat ja tsemppi nousevat tärkeiksi – betonipölyinen kahvi ja yllätyksenä kaapista löytynyt suklaalevy piristävät myös huomaatavasti remppareiskan päivää.

Ei muuta kuin hihat ylös ja hommiin!

 

Teksti: Hanna, joka ei ole koskaan haaveillut remontista, mutta ihailee suuresti tee-se-itse-ihmisiä, joille mikään ei ole mahdotonta.

Kuvat: MYJUW, Punainen remonttitupa, Betunia

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *