Uutta Lilyssä: Lisää Instagram-tili blogiisi

Toimitus

Hoi Insta-intoilijat, tekniset neromme ovat vastanneet pyyntöihinne. Lilyn blogeihin saa nyt lisättyä Instagram-tilin feedin! Sivupalkkiin lisättävä sovellus näyttää uusimmat parisenkymmentä kuvaa Instagram-tililtäsi ja kuvia kikkaamalla pääsee selaamaan kuvia Instagramiin.

Toimituksen Instagramin (@trendimag) löydät malliksi blogimme sivupalkista, tuosta oikealta.

Tee näin:

  1. Mene blogiisi
  2. Valitse sivupalkin sovellukset
  3. Valitse vasemmalla olevasta alasvetovalikosta Instagram ja lisää widgetti. Se tulee näkyviin oikean puolen listaukseen.
  4. Keksi halutessasi widgetille nimi, vaikkapa: ”uusimmat fiiliskuvani”. Jos et lisää otsikkoa, oletusotsikko on Instagram. Täytä Instagram-käyttäjänimesi sille varattuun kenttään (ilman @-merkkiä)
  5. Tallenna asetukset. Muista klikata Instagram-sovellus "päälle" eli ruksi ruutuun ennen tallentamista.
  6. Odota hetki, että asetukset päivittyvät. Nauti kuvavirrasta blogissasi!
Lisäksi tämä on uutta
  • Myös joitain blogeja vaivannut youtube-videoiden upottamisongelma on korjattu. Nyt videoiden lisäämisen pitäisi onnistua moitteettomasti.
  • Viilasimme navigaatiota selkeämmäksi. Nyt alakategorioihin pääsee helposti suoraan päänavigaation alta klikkaamalla.

 

Kommentit

Jenniii
Pupulandia

Kivaa! :) Tätä ehdinkin jo odotella ja toivoa saapuvaksi - mainiota, että nyt onnistuu!

Toimitus
Toimitus

Mekin ollaan tästä ihan innoissaan ja toivomme, että moni ottaa sovelluksen käyttöön, niin löydämme teidät kaikki helpommin.

jermia
Itärajapakolainen

Huippua! <3

marietta

Jeee! Hyvä tyypit!

marietta

En muuten jostain syystä onnistu vaihtamaan sivupalkkisovellusten paikkaa keskenään. Instagram-sovellus jää jatkuvasti alimmaiseksi, vaikka rassaan numeroita muokkausosiossa kuinka. Ne palaavat aina entiselleen, vaikka tallentelen minkä kerkeän. Teenköhän jotain väärin? Safari.

Toimitus
Toimitus

Moikka ja kiitos raportoinnista! Muistathan aina tallentaa asetukset välissä? Samaa ongelmaa ei ole tullut (vielä ainakaan) vastaan. Onko sinun mahdollista koittaa, toimisiko homma toisella selaimella? Laitamme tsekkauspyyntöä eteenpäin tekniikan pojille! Haluamme nähdä kuvafeedisi!

marietta

Joo, koko ajan tallentelen. Kuvafeedi on sivuilla, mutta aiiiiiivan alhaalla. Se, mikä ei toimi, on siis sivupalkin sovellusten järjestyksen muuttaminen. Voin kokeilla toisella selaimella, kunhan pääsen sellaisen ääreen. 

Kiitos! :)

Toimitus
Toimitus

Ok, tarkista onko ongelma selainkohtainen vai bugi blogissasi, niin voimme tehdä korjausliikkeitä! :)

Alisa W
Suusta suuhun

Heippa! 

Tässä vähän jälkijunassa asentelen tuota Instagram-sovellusta blogiini ja minullakin ilmeni tämä sama ongelma. Tuliko siihen jotain ratkaisua vai johtuuko se safari-selaimen käytöstä?

marietta

Mulla ainakin korjaantui eri selaimella! Kannattaa kokeilla, jos siihen on mahdollisuus.

M.
Avec Mari

Jes hyvä juttu!

Mutta minulla olisi myös avunhuuto!

En ole voinut muutamaan päivään päivittää blogia puhelimella/ipadilla. Julkistamis- tai kommentointivaiheessa sivu näyttää seuraavaa: Error. The website is encountered an unexpected error. Please try again later.  Lisäksi kotikoneella en onnistu lainkaan sisäänkirjautumaan explorer selailemalla. Mistähän moiset ongelmat voisivat johtua? Kiitos jo etukäteen!

Toimitus
Toimitus

Moi Mari! Avunhuutoja saa aina esittää. puhelin/ipad-päivitykset ovat selvityksessä, näissä valitettavasti on ollut yhteensopivuusongelmia, joita yritetään taklata - kun toimivuutta päivitetään joko Applen tai meidän päässämme, jokin saattaa mennä rikki. Pahoittelemme! Toivotaan, että tämä saadaan mahdollisimman pian toimimaan jouhevasti!

Sisäänkirjautumisen kotikoneella pitäisi kuitenkin onnistua! Koita päivittää kotikoneen selain, jos ongelma johtuu vanhasta selaimesta. Jos se ei tunnu auttavan, laita viestiä lily@a-lehdet.fi ja kirjoita siihen millä koneella, käyttöliittymällä ja selaimella (versio) käytät Lilyä, niin saamme välitettyä kaikki olennaiset tiedot teknisen tiimin testattavaksi!

Kiitos palautteestasi!

Hanna K
Sunday Blondie

Loistavaa! Pienet instakuvat tuovat uutta potkua blogin ulkoasuunkin. Looking good ;-)

Jeba
Tuuliajolla

Heippa!

Kuinka kauan suurinpiirtein kestää, että instagramkuvat näkyvät omalla sivulla? :) Mulla näkyy instagram sovellut kyllä oikeessa sivupalkissa, muttei kuvan kuvaa vielä.. Olen malttamaton, i know. :)

Toimitus
Toimitus

Moi Jeba! Kuten Eeva sanoikin, kuvien päivittymisessä on viivettä, mutta vanhempien kuvien pitäisi näkyä kyllä heti kun asensit sovelluksen sivupalkkiin. Muistithan täyttää asetuksiin instagram-käyttäjänimesi, niin sovellus löytää tilisi synkattavaksi? (Eräs toimituksen testikaneista nimittäin unohti ja kuvat eivät siksi näkyneet... hups!)

Jeba
Tuuliajolla

No nyt näkyy, olin vaan malttamaton! :)

Ida Alexiina
IDA ALEXIINA

Hei, 

Olen lukenut ohjeet läpi, mutta jostain syystä instagram kuvat eivät tule näkyviin blogini sivuosaan. Olen odotellut viikon niiden ilmestymistä, osaisitteko kukaan sanoa missä minulla menee pieleen? :D 

Kommentoi