Uutta Lilyssä: lisää näkyvyyttä blogillesi

Toimitus

Huomasitkin ehkä jo jotain uutta sivustollamme. Blogipostausten lopussa on uusi nostopaikka, jossa on vaihtuvia, kiinnostavia juttuja. 

Kehitämme Lilyä jatkuvasti, jotta lukija löytää kiinnostavimman sisällön mahdollisimman yksinkertaisesti ja että parhaan sisällön pariin eksyy mahdollisimman monessa paikassa. Tänään Lilyssä on otettu testikäyttöön uusi työkalu, joka perustuu meillä täällä A-lehdissä kehitettyyn sisältöanalyysiin. Analyysi ei ole riippuvainen avainsanoista tai kategoriasta vaan nimenomaan lukijan kiinnostuksen kohteista eli muun muassa postauksen tekstisisällöstä. Jatka siis hyvien juttujesi tekemistä aivan kuten ennenkin, ne nousevat satunnaisotannalla sopivissa yhteyksissä esiin.

Elementti tulee eri puolille Lilyä ja se tarjoilee lukijalle hänen intresseihinsä perustuvaa, todennäköisesti seuraavaksi kiinnostavinta sisältöä sekä Lilystä että myös A-lehtien sisarsaiteilta, joissa on Lilyn tavoin mahtavaa sisältöä. Mukana ovat Kauneus&Terveys, Image ja FitFashion. Tarkoituksena on saada kävijät viihtymään pidempään, törmäämään uusiin tuleviin suosikkiblogeihinsa ja hankkia näkyvyyttä Lilyn bloggaajien jutuille myös muissa A-lehtien palveluissa – bloggauksesi saattaa siis näkyä myös Imagessa, K&T:ssa ja FF:ssä ja saada uusia lukijoita sitä kautta. Olemme palveluksessanne kävijälukujen kasvattamisessa!

Otamme mielellään toimituksessa ja kehitystiimissä vastaan palautetta, anna sitä kommenteissa alla tai sähköpostitse lily(at)a-lehdet.fi.

Kommentit

Täytyy sanoa, etten oikein pidä siitä, että omasta blogista tulee näin toisten mainostuspaikka eikä minulla ole mitään sanomista siihen, mitä blogeja pulpahtaa esiin oman postaukseni vanavedessä.

Torey
Näissä neliöissä

Toisaalta kiva, että mainostetaan, ?mutta ensin ihmettelin mihin kommentit oli kadonneet ja on ärsyttävää selata mainosten ohi jotta pääsee kommentoimaan. 

Kommentoi