Vaaleanpunainen ylistys Tukholma(laisi)lle

kirsikankukka.jpg

Vaikka kevät on saapunut Suomeenkin, on se vielä pidemmällä naapurissa. Tukholmaa koristavat vaaleanpunaisena kukkivat puut, ja Lilyn tukholmalaisvahvistukset esittelevät keväistä kotikaupunkiaan ylpeinä. Elämää naapuripääkaupungissa voi seurata muun muassa näiden blogien kautta:

 

Ihana Jepsukka pukeutui sävysävyyn kukkien kanssa.

Ruotsinsuomalainen diplomiekonomi rakastaa sanojensa mukaan taidetta, martineja, Hermèsiä ja Lady Gagaa eikä pelkää kertoa, mikä Linnan juhlien asuvalinnoissa meni tänä vuonna vikaan.

”Tenttiviikollakin elämä voi olla ihanaa. Pitää vain olla periaatteita. Ensinnäkin on oikeutettua nauttia toiset aamukahvit (+pulla!) kampuksella kirsikkapuun alla ennen kuin edes kuvitteleekaan sulkeutuvansa kirjaston viileään hämärään.”

Vioila Frimodigt -blogissa, joka kertoo elämästä Tukholmassa suomalaisen opiskelijan silmin.

”Minä vietin päivää istumalla Södra Teatern -ravintolan aurinkoisella terassilla nauttien herkkubrunssista ystäväni kanssa, kiertelemällä kaduilla ja ihailemalla Tukholman kauniita maisemia.”

Hejni -blogin Heini P., jota maailma on viime aikoina kuljettanut hetkeksi takaisin opintojen ääreen Jyväskylään, Jyväskylästä takaisin jännittäviin kuvioihin Tukholmaan, Tukholmasta pienen varakodin sydämeen kaivertaneeseen Berliiniin ja sieltä takaisin Tukholmaan.

 

Kuvat: JEPSUKKA, Hejni, Frimodigt

Kommentit (2)
  1. Onpa kauniita kukkia.

  2. Inhottavaa pilata tämä vaaleanpunainen unelma mutta tänään huomasin, että Kungsträdgårdenin kirsikkapuiden kukinnot olivat jo pudottaneet terälehtensä. En kyllä valita: ulkona 22 astetta lämmintä. Puutkin ovat siirtyneet siis jo kesään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *