Vaalikengät jalkaan ja vaikuttamaan!

vaalikengät.jpg

Trendin ja Lilyn taannoisessa #vaalikenkä-haastattelusarjassa tenttasimme kaikkiaan 16 kiinnostavaa eduskuntavaaliehdokasta ympäri maata. Ehdokkaat paljastivat sarjan jutuissa paitsi poliittiset ja yhteiskunnalliset näkemyksensä, myös sen, missä kengissä aikovat astella Arkadianmäelle.

Ja nyt h-hetki on koittanut. Eduskuntavaalien äänestyspaikat ovat auki tänään sunnuntaina klo 9–20. Kannustamme lämpimästi kaikkia käyttämään ääntään. Nyt on myös toimituksen aika paljastaa, missä jalkineissa me aiomme sen tehdä. Kas tässä tulevat Trendin ja Lilyn toimituksen #vaalikengät:

Julia (ylhäällä keskellä): Lähden äänestämään mukavissa kengissä, koska aion myös äänestää ehdokasta, jonka läpimeno tekisi omasta maailmastani mukavamman paikan.

Laura (keskellä oikealla): Sain ystävältäni nämä kengät, jotka hän oli ostanut kirpputorilta mutta sittemmin havainnut itselleen liian isoiksi. Ne sopivat äänestyskengikseni, koska toivon poliittisten vaikuttajienkin edustavan kenkäpariin kiteytyvää arvomaailmaa, eli toisten ihmisten auttamista ja omastaan jakamista. Plus nää on tosi mukavat kengät.

Raisa (alhaalla keskellä): Vaalipäivän kenkävalintani on kaljatahraiset Converset. Ehdokas valitaan pohdiskelemalla, mitkä epäkohdat hiertävät mieltä ja minkä kiven haluaisi poistaa yhteiskunnan kengästä, mutta oma kenkä ei saa puristaa kopissa. Eikä etenkään vaalikahveilla. 

Pauliina (keskellä vasemmalla): Nämä kengät ovat niin tuore hankinta, etten malta jättää niitä kotiin edes äänestysreissun ajaksi.

 

 

Onko tapanasi äänestää vaalipäivänä vai ennakkoon?

 

Teksti ja kuva: Raisa, joka todellakin säästää äänensä aina vaalipäivälle. Perinteeseen kuuluvat vaalikahvit tulivatkin jo mainituiksi.

 

Kommentit (4)
 1. Äänestäisin tämän nuoren neidin blogia nostettavaksi esiin jossain kivassa yhteydessä: http://www.lily.fi/blogit/kirjeita-sioille-ja-helmille/omistettu-kaikille-naisehdokkaille-1

  Olisinpa itsekin ollut yhtä fiksu 19-vuotiaana!

  1. stella maria
   19.4.2015, 19:03

   Mitä ihmettä! Ihan kuin ajatukseni olisi luettu koska mietin ihan samaa äsken kyseisestä blogista.

   Blogin kirjemuotoisuus on ihan loistava idea. Muutenkin taitava kirjoittaja ja fiksun oloinen nuori nainen. 

   :——)

    

   1. Voi hauska kuulla 🙂 Toi viimeisin oli niin hyvin kirjoitettu, että oli vain pakko tehdä pieni ehdotus.. Ehkä se on tämä äänestyspäivä, joka laittaa kaikennäköiset äänestykset pystyyn.

    Nimenomaan tuo kirjemuoto, ajateltu teksti ja tietty viattomuus mikä sieltä tulee esiin. Yhdistettynä feminismiin ihan loistava pakkaus!

    1. stella maria
     19.4.2015, 19:11

     Komppaan täysin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *