Vain elämää artistit julki: näitä kappaleita odotamme – ja pelkäämme

Toimitus

Vain elämää -ohjelman viidettä kautta aletaan pian kuvata ja se nähdään ruuduissa syksyllä. Mukana ovat Suvi Teräsniska, Anna Puu, Lauri Tähkä, Hector, Mikael Gabriel, Mikko Kuustonen ja Chisu. Vielä ei tiedetä, mitä kappaleita ohjelmassa kuullaan. Näitä tulkintoja odotamme – ja vähän pelkäämme näkevämme.

Varman päälle: Mikko Kuustonen tai Hector laulamassa Anna Puun Linnuton puu.

Varman päälle osa 2: Mikael Gabriel laulanee Hectorin Lumi teki enkelin eteiseen nykypäivään versioituna. Näemme sen jo sinkkulistan kärjessä!

Jotain aivan muuta: Suvi Teräsniskan versio Hectorin Ake, Make, Pera ja mä -biisistä voisi avata mahdollisuuksia uusiin tulkintoihin.

Ajatuksia herättävä: Hectorin versio MG:n kappaleesta Helium voisi olla väkevä seniori-ikäisten lemmen ensihuuman tulkinta.

Mahdollisuus megamokaan: Chisu laulanee Hectorin kappaleista Tuulisina öinä (ja se on vähän pelottava ajatus!)

Mahtava hyvän mielen potentiaali: Mikko Kuustosen vetämässä Chisun Baden-Badenia.

Kauden koskettavin: Suvi Teräsniskan Jos menet pois olisi mahtava kuulla Lauri Tähkän vetämänä: kumealla miesäänellä rauhallisesti. Pliis, laula se Lauri!

Roolit uusiksi: Chisu olisi hienoa nähdä laulamassa Mikael Gabrielin Mimmit fiilaa! Siinä olisi tämän kauden vastine Jenni Vartiaiselle vetämässä Fintelligensin Heruuks-biisille.
 

Mitä kappaleita veikkaat itse ohjelmassa kuultavan? Kerro kommenteissa!
 

Miksi kolmekymppisenkin kannattaa katsoa Sekasin-sarja? Lue tästä.

 

Kommentit

minsu
Mainostaulujen takana

Mutta missäs se kovan luokan yli viiskymppinen muusikkonainen on?

Toimitus
Toimitus

No niinpä! Jäämme odottamaan ensi kausille Marion Rungia, Arja Korisevaa, Liisa Akimofia ja Anna Hanskia (joka tosin on 46-vuotias, mutta silti).

Oranssinen

Liisa Akimof <3

OlliSV
Saattaen vaihdettava

Suvi Teräsniska esittänee Mikael Gabrielin Pohjoisen pojan jonain Pohjoisen tyttö -versiona, kun on pohjoisesta kotoisin. Täällä muita mietteitäni.

Toimitus
Toimitus

Totta, tuota versiota odotellessa. Hyvää kelaa blogissasi!

kaista (Ei varmistettu)

Arvostelen tuota kuvaa. Chisu ja Anna Puu roikkuvat ihme koukussa vaikuttaakseen päätä vieressään seisovaa miestä lyhyemmiltä (tai ettei Suvi Teräsniska tuntisi itseään pieneksi?). Noloa!

Musta olisi mahtavaa jos Lauri Tähkältä valittaisiin vain Lauri Tähkä &amp; Elonkerjuuorkesterin Suukkoa vai puukkoa - ja Pistoja syrämmes -levyjen matskua eli eteläpohjalaisia kansanlauluja. Chisun Isoo-Anttia ja Rannanjärveä ja Suvi Teräsniskan Härmän Häitä odotellessa. Mikael Gabriel vois olla se Härmän Kankaanpäästä, pikkunen ja häjy.

Muuten olen pahoillani, mutta vähän tää vaikuttaa jämäkaudelta. Lopun alkua: Vain Elämää -formaatti voidaan lopettaa tarpeettomana, sillä ainoa siihen täydellisesti sopiva suomalaisartisti eli Kirka ei ole enää keskuudessamme. (Oikeasti: olen ekakaudesta asti miettinyt että Kirka olisi sopinut tuohon ohjelmaan ihan täydellisesti, ja kaikki, jolle olen tästä puhunut, ovat olleet samaa mieltä.)

nano (Ei varmistettu)

Ei vakuuta tämä kattaus, jotenkin tuntuu aika tasapaksulta. Missä on tämän kauden Toni Wirtanen tai Virve Rosti? Kaksi edellistä kautta olivat todella hyviä, ja tuntuu että tältä kaudelta puuttuu sellainen vähän räväkämpi tapaus, mitä just vaikka Toni tai viime kauden Antti Tuisku olivat.

Mietin myös sitä, että missä on Robin? :D eikö hänet kannattaisi tuohon ottaa mukaan, olisi ainakin vähän eri maata kuin nämä keski-ikäiset sedät ja pakollinen räppäri.

Kommentoi