Valitse ihanin uusi isä ja osallistu arvontaan

_isa_robbie.jpg

Ihanaa isänpäivää kaikille isille! Me Lilyn toimituksessa olemme liikuttuneina seuranneet tänä vuonna tuttujen miesten kasvamista isiksi – sekä lähipiirissä että julkkuyhpyröissä. Siksi listasimme teille ihanimmat tänä vuonna esikoisensa saaneet julkkisisät. Kuka on sinusta vastustamattomin, niin sanonusti FILF? Kerro kommenteissa. Kaikkien vastanneiden kesken arvomme viisi kappaletta tuoreen isän, Robbie Williamsin uutta levyä Take the Crown.

1. Keikarista kunnolliseksi: Robbie Williams

Päihdesuossa tarponut Robbie Williams on kuin uusi mies. Katsokaa nyt tuota pehmoa palleronsa kanssa! Rob sai vaimonsa Ayda Fieldin kanssa syyskuussa esikoisensa Theodora Rosen. Meitä kiinnostaa: hengaileekohan Robbie aina kotona ilman paitaa?

2. Pikakaistalla isäksi: Tom Sturridge

_isa_tom.jpg

Näyttelijäpari Sienna Miller ja Tom Sturridge eivät turhaa aikailleet perheen perustamista. He ehtivät seurustella vuoden verran, kun tytär putkahti maailmaan heinäkuussa. Poikamainen Tom aikuistui heti vuosia ja kasvatti komean parrankin. Vauvan nimi on Marlow, onkohan Siennankin salainen idoli Gary Barlow? (Meidän on.)

3. Katu-uskottava räppi-isä: Jay-Z

_isa_jayz.jpg

Jay-Z ei muuttunut täysin pehmoksi, vaikka vaimo Beyoncé synnytti parin tyttären Blue Ivy Carterin tammikuussa (Vai synnyttikö? Asiasta on salaliittoteorioita.) Räppärin huhuttiin lopettavan vauvan myötä sanan ”bitch” käyttämisen biiseissään, mutta Jay halusi oikaista huhut vikkelästi ja jatkoi bitchailua. Kuitenkaan Jay-Z:n tyttärelleen tekemässä biisissä kyseistä sanaa ei onneksi esiinny.

4. Komea ponnaripääpappa: Chris Hemsworth

_isa_chis.jpg

Näyttelijä Chris Hemsworth sai vaimonsa Elsa Patakyn kanssa toukokuussa tyttären. Hän sai nimen India Rose. Chris on bongattu useasti kannskelemassa vauvaansa ylpeänä. Mutta kuka kaipaakaan vaunuja, kun on tuollaista ruista ranteessa?

5. Vaikeuksista voittoon -isukki: Jack Osbourne

_isa_osbourne4.jpg

Jack Osbournella on ollut rankka vuosi. Hän sai vaimonsa Lisan kanssa keväällä Pearl-tyttären. Syöttöjen lisäksi Jackia valvotti öisin se, että syntymän aikaan hän sai kuulla sairastavansa MS-tautia. Jack on sanonut, että sairaus saa kuitenkin hänet nauttimaan jokaisesta päivästä yhä intohimoisemmin. Hän haluaa elää mahdollisimman normaalia arkea perheensä kanssa. Oikea asenne, Jack!

Kuka on suosikkisi? Kerro kommettisi!

Osallistuneiden kesken arvotaan viisi kappaletta Robbie Williamsin Take the Crown -albumia. Arvonta suoritetaan tiistaina 13.11. kello 12. Jos et ole rekisteröitynyt Lilyyn, muista jättää vastakseen meiliosoitteesi. Levyt lahjoittaa Universal Music Finland, kiitos! Arvonta on suoritettu ja voittajille on ilmoitettu sähköpostitse! Onnea! Voittajanimimerkit löydät myös täältä.

Teksti: Anna Karhunen, joka lähettää tietty terveisiä omalle maailman parhaalle isäkarhulle.

Kuvat: Splash News

Kommentit (21)
  1. Robbie! 🙂 Ei siksi että hänen tai muidenkaan pantavuutta vertailisin (how cosmo is that, anteeksi nyt vaan?) vaan ihan siksi että onhan se nyt reiluu, jos kerran miehen levykin on kerran palkintona.

  2. Robbie, no doubt about it.
    miimaeia ( ä – t ) gmail piste com.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *