Valitsemme uusia suositeltuja blogeja – äänestä

Toimitus

Syksyisin sitä kaipaa lisää koukuttavaa luettavaa, eikö totta? Jotta sellaista olisi entistä helpompaa löytää, on aika lisätä Lilyn suosittelemien blogien määrää!

Pian siis lätkäisemme joukolle paljon luettuja ja loistavia Lilyn blogeja Suosittelemme-leiman, jonka saaneet blogit löytyvät karusellivalikosta etusivulta. Ne myös nousevat ensimmäisille nostopaikoille ilmestymisjärjestyksessä ja aihepiirin mukaan. Tunnistat blogit Suosittelemme-leimasta postausten otsikoiden oikealla puolella.

Ennen kuin leimat lätkitään, haluamme kuulla sinun ehdotuksesi: mikä blogi ansaitsee Suosittelemme-leiman ja miksi? Etsimme blogeja, joissa kirjoitetaan kriittisesti yhteiskunnallisista asioista tai puhutaan kiinnostavalla ja tuoreella tavalla kulttuurista, oli se sitten korkeaa tai populaaria. Entä kuka ruotii ajatuksella työelämää ja opiskelua ja kuka kirjoittaa äitiydestä ja perhe-elämästä ihanasti ja kiinnostavasti? Mikä olisi se blogi, jossa esitetään kauniita hetkiä elämästä, ja jota lukiessa tulee kevyt ja hyvä olo?

Kerro suosikkisi maanantaihin 29.8. mennessä, toimitus tekee valinnat pian. Myös omaa blogia saa mainostaa! Ensi viikon lopussa raikkaat syystuulet tuovat Lilyyn ihania uutisia…

 

 

Kommentit

mariiia
Catching Rainbows

Onkos se noloa nyt tulla heti mainostamaan itseään... :D No mutta menköön! Kirjoitan lifestyleblogia, jossa pääpainona jooga ja juuri alkaneet sosionomiopinnot. Haluan tulevaisuudessa psykoterapeutiksi. Tällä hetkellä blogi on tapa käsitellä omia tunteita sekä yritys inspiroida muita näkemään aikaa oman hyvinvointinsa eteen. Niin ja turkulaaane tietty nii ku nimest näkkyy!

Taru Mari
Stuff About

Minäkin tulen itseäni mainostamaan! :D Blogissa kirjoitan ajatuksistani, elämästä, ilmiöistä, muodista ja kauneudesta. Pyrin tekemään minun näköistäni blogia, jossa vuorottelevat kevyet ja syvälliset aiheet. Haluan myös tuottaa blogiin ajatuksia herättävää sisältöä!

:)))

 

Taru Mari
Stuff About

Mä suosittelen myös blogia nimeltä Kattungar! Tykkään monipuolisista teksteistä ja aiheisiin pureudutaan kunnolla. :)

kattungar
Kattungar

Jee kiitos <3

kiasophie
Sparks by K

Mä isken myös oman blogini tiskiin!

 

Jos Sparks Fly pitää määritellä yhdellä sanalla, se on rehellinen. Kirjoitan kaiken sydämestäni, en karta vaikeitakaan aiheita ja näytän jos jostain innostun. Viime aikoina aiheinani ovat olleet muun muassa vaatteiden eettisyys, kasvisruokakokeilu sekä raakakakut, strobing-meikkaaminen ja sukupuoliroolit.

Postaukset höystän persoonallisella kirjoitustyylillä, laadukkailla kuvilla ja sarkastisella huumorilla. Välillä paneudun aiheisiin syvällisesti, välillä taas kirjoitan kepeitä listauksia. Päivitän blogia vähintään joka toinen päivä ja pyrin luomaan keskustelua myös kommenttiboksin puolella. Aiheet elävät elämäni mukana ja koulun jatkuminen media-alan parissa tuo varmasti taas uuden säväyksen blogiin! <3 

Kiti

Suosittelen:
Lusikoita kiitos -blogi. Rehellinen ja positiivinen blogi kivun kanssa elämisestä. Runollista tekstiä ja suoraselkäistä asiaa.
http://www.lily.fi/blogit/lusikoita-kiitos

Polka dots -blogi. Ihana Jonna muutti Lilyyn vapaana bloggaajana. Omaa varmasti laajan lukijakunnan ja ansaitsee taatusti leiman. :) Tunnelmallinen ja sydämellinen blogi.
http://www.lily.fi/blogit/polka-dots

Ja toki mainostan itseänikin aina tilaisuuden tullen. :D
Katso tarkemmin -blogissani ihastellaan, ihmetellään, kasvetaan ihmisenä, runoillaan, kuvataan, matkustetaan. Asiaa masennuksesta, ulkonäköpaineista, itsetunnosta, oman tyylin etsimisestä ja luonnonkosmetiikasta. Ensi kuussa lähden Amerikkaan sukulaisen häihin, sieltä tulee varmasti paljon juttua. :)
www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin

PaiviK (Ei varmistettu)

Sisunainen blogin tarkistan usean kerran viikossa. Blogi sisältää hyvin kirjoitettuja ja hyvin harkittuja positiivisia ja tervejärkisiä ajatuksia liikunnasta ja elämästä muutenkin. Tämän nuorena naisen ajatusten soisi saavan laajemminkin lukijakunnan.

Nica
Klassikko viikossa

Mä voisin äänestää Bluestockingia. Kaikkihan sen Lilyssä jo tietää, mutta suositus olisi silti cool. 

Ja sitten Maagista realismia. Lisää kulttuuriblogitarjontaa suositeltuihin. :) 

Minja Koskela
Bluestocking

Kiitos Nica! Tuli niin hyvä mieli! <3

Nica
Klassikko viikossa

kiitos vaan portaalin parhaasta blogista hei.

Minja Koskela
Bluestocking

No huhhuh! Punastuin! 

Juliaihminen
Juliaihminen

Mitäs mitäs, eikö Bluestockingilla muka ole vielä leimaa?! Härregyyyyd! Ehdottomasti suositeltujen listalle!

Minja Koskela
Bluestocking

Kiitos! <3 Ja kiitos myös sun blogista! Mulla ei ole omia lapsia mutta sun babyblogiin oon jäänyt silti koukkuun!

Taina – Maaginen realismi

Kiitos täältäkin! Näin jälkijunassa päädyin kommentteja lueskelemaan. :)

Pyjama
Pyjamapäiviä

Minä tykkään Naislaif-blogista

Ja kuka kissan hännän jos ei...? Pyjamapäivissä ruoditaan keski-ikäisen naisen mieltä kuohuttavia ja kiihdyttäviä asioita. 

 

Naislaif
Naislaif

Kiitos. Sait aikaan sekä hymyn, että liikutuksen <3

annifitness
AnniFitness

Kukapa muukaan minun häntääni nostaisi, joten:

AnniFitness on itseironinen urheilublogi, jossa huijataan toistomäärissä, syödään sipsejä, ihmetellään proteiinijauheita, ollaan kehopositiivisia ja suorituspaineettomia ja tehdään monia asioita ensimmäistä kertaa. Kerran kuussa puidaan videoilla koululiikuntatraumoja ja välillä kokeillaan, köh, fitness-elämäntapaan sopivia reseptejä. Kirjoitan vähäisellä asiantuntemuksella ja suurella sydämellä.

Blogi on iloinen ja näsäviisas. Ja aika harvoin tyylikäs tai nätti. Eli aika lailla niin kuin minä. :) tervetuloa mukaan! :)

Olen itse vasta aika uusi täällä Lilyn puolella. Muulla alustalla kirjoittelin blogia aiemmin, mutta nyt olen siirtynyt tänne Lilyn puolelle. 

Ja myös mie käytän tilaisuuden hyväkseni ja "mainostan" omaa uutukaista blogiani. 

Belivia on lifestyle-blogi, josta löytyy tosi arkisia asioita. Lähellä sydäntä on kaikenlainen pohtiminen, ympäristö ja ekologisuus, yhteiskunnalliset asiat, luonnonkosmetiikka, liikunta ja hyvä ravinto sekä ihan kokonaisvaltainen hyvä olo! En ole vielä kerennyt toteuttaa moniakaan postausideoita, kun blogini on vasta niin tuore. Tälläkin hetkellä luonnoksissa on tulossa postauksia unelmistani, yhteiskunnallisista asioista ym... 

http://www.lily.fi/blogit/belivia

marjapilami
Nørrebro Summers

Äänestän myös omaa blogiani, kun siihen kerta tällainen kimalteleva mahdollisuus tarjoutui! Nørrebro Summers on tehty sisustushömpästä, kivasta arjesta ja uuden tanskalaisen elämän ihmettelystä.

lily.fi/blogit/norrebro-summers

Pari muuta ekana mieleen tulevaa ihanaa Lily-blogia: Travojago & VALOA.

Travojago
Travojago

OMG!  :O ♥ 

Lämpöä on lähemmäs 28 astetta, joten siivouspäivä on ihan tuskaa. Tää paransi päivän ihan taivaisiin :D Eli kiitos kaunis! 

Ja ilman muuta äänestäisin myös meitä. Otettiin vihervassarifemakkosuvakkihuorakuplamme ja muutettiin etelään. Parisuhdetta, ulkomaita, kissoja, ruokaa, seksinaapureita. Whats's not to love. 

Itse nimeäisin Johainon  http://www.lily.fi/blogit/johaino. Sujuvasti kirjoitettua ja uusia ajatelmia elämästä. 

Muutenkin ihan mainio idea tämä! Monet suositelluista blogeista on päivittyneet viimeksi viime vuoden puolella joten hauska saada uusia naamoja sinne. 

ainomathilda
Johaino

Voi kiitos ihana <3

Lumos

Oho, vau kiitos! Lämmittää kovasti tämä suositus <3

Juliaihminen
Juliaihminen

Mää äänestän kanssa Norrebro Summersia, maaaailman ihanimmat kuvat ja suloiset tekstit!

marjapilami
Nørrebro Summers

Ooooh, kiitos x 100! <3

.sari.
O D O T U S

Omalle blogille minultakin nosto! Kirjoittelen äitiydestä ja vauva-arjesta ensikertalaisen silmin. Välillä joukkoon eksyy myös reseptejä, koska etenkin leivonta on sydäntä lähellä.

Muista blogeista ensimmäisenä mieleen tulee Bebe on board. Myönteinen ja sympaattinen blogi elämästä vauvan kanssa.

Janni Valkealahti
Du:dl

Mä äänestän Bluestockingia! Ps. teidän blogien hakutoiminto ei muuten ole toiminut ainakaan mulla pitkään aikaan (en tiedä onko tarkoituksella), se ilmoittaa vaan että "Sivuston sisäinen haku on poistettu hetkellisesti käytöstä".  Tämä olisi kiva toiminto saada takas niin pääsis surffailemaan että mitäs muita hyviä blogeja täällä olikaan! :)

Minja Koskela
Bluestocking

Kiitos! <3 <3 T: Bluestocking

punastus
Punastus

Samaa oon ongelmoinut. Ja muutenkin on vaikea löytää hyviä blogeja. Kävin läpi sitä listaa, jossa kaikki blogit aakkosjärjestyksessä, mutta en oikein tullut hullua hurskaammaksi :(

Janni Valkealahti
Du:dl

Jep se on aika toivoton yritys :D

Naislaif
Naislaif

Olen ihastunut myös Bluestocking- blogiin. Hän toimii feministisenä omanatuntonani. En aiemmin tiennyt, että sisälläni asuu pieni feministi. 

Minja Koskela
Bluestocking

Kiitos ihanasta kommentista, jälleen kerran! <3

Naislaif
Naislaif

On jotenkin verrattoman ihastuttava löytää ja lukea toisen tutkimaa ja ajattelemaan ja tajuta jotakin. 

yksiplusnolla
yksiplusnolla

Minä en äänestä omaa blogiani kun ei se edes sovi mihinkään toivotuista kategorioista. 

 

 

miz
miz

No aikasemmassa suositellut selauslistassa on kyllä ihana CougarWoman ja ainaki sinkkubloggaajat jotka ovat jo lopettaneet kirjoittamisen: Looking for Mr Darcy (löysi Mr Darcyn) ja 00500 Helsinki (jonka toinen kirjoittaja pariutui eikä toinen enää jatkanut yksin). Tosin itsekin mietin tuota tarkkaa kategorioimista kun tosiaan nyt jo laidasta laitaan suositeltuja blogeja mutta menin silti ja suosittelinseksiin liityvää blogia, vaikka se ei nyt kuulunutkaan toivottuihin kategorioihin.

yksiplusnolla
yksiplusnolla

Vähän anarkiaa on aina paikallaan!

miz
miz

Tää on kyllä hyvä juttu koska tuossa suosikit selauslistassa on paljon sellaisia blogeja, jotka jo lopettaneet kirjoittamisen niin ne voisi poistaa sieltä. 

Itse voisin suositella http://www.lily.fi/blogit/en-suostu-jaahylle blogia, vaikka onkin kovin uusi blogi niin tekstit ovat kuin lukisi jostain rakkausnovellista seksikohtauksia. (Tosin itse en ole lukenut sellaisi - kuulut vain juttuja ja omasta mielestä tuo voisi vastata sellaista.)

Wii (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/kattungar

Mä suosittelen Kattungarin blogia. Käsittelee monipuolisesti erilaisia aiheita, joista kaikki ovat mielestäni ajankohtaisia. Teksteissään ei pyri miellyttämään muita, vaan kertoo aidosti omista mielipiteistään ja kokemuksistaan. Mielestäni blogi myös sopii kaikenikäisille lukijoille elämäntilanteesta ja kiinnostuksen kohteista riippumatta. Itselleni ainakin ensimmäinen vastaan tullut bloggaaja, jonka uusia postauksia ei vain malta odottaa!

kattungar
Kattungar

Kiitos mahtavan ihanasta kommentista<3 Lämmittää mieltä :)

Emppunen (Ei varmistettu)

Sparks fly, Bluestocking, Polka dots ja Stuff about saavat kaikki äänen multa! :)

Minja Koskela
Bluestocking

Kiitos! :)

kiasophie
Sparks by K

Kiitos <3

Taru Mari
Stuff About

Kiitos paljon! :)<3

Irmakkkk (Ei varmistettu)

Stuff about
Tarumari

Sofiammla

Itsekin käytän tilaisuuden hyväksi ja äänestän omaa blogiani!

Menbere-blogi on hyvänmielen lifestyle- ja muotiblogi. Blogista löytyy esimerkiksi suosikkeja, vinkkejä sekä asukuvia höystettynä höpöttelyllä ja huumorilla. 

http://www.lily.fi/blogit/menbere

 

Mumma (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/be-mom

To be mom ehdottomasti !
Uskaltaa kirjoittaa odottavan äidin arjesta rehellisesti kaunistelematta. Herättää keskustelua rohkeilla avauksilla.

rondawashere

Suosittelen: Stuff about. Elämänmakuinen blogi mielenkiintoisin aihein ja taitavasti kirjoitettuna. Lisäksi Taru vastaa kommentteihin nopeasti ja kivasti - dialogi bloggaajan ja lukijan välillä on sujuvaa. :)

Ja sitten minä itse. Ronda was here on monipuolinen lifestyle-blogi, joka elää kaikissa elämän käänteissäni mukana. Tällä hetkellä minulla on melko paljon uusia rooleja: vaimo, inttileski, lukion kieltenmaikka. Yksi rooli saadaan lisää joulukuussa, kun minusta tulee täti. <3 Pilke silmäkulmassa kirjoitettu blogi, jonka tavoitteena on inspiroida lukijoita ja tuoda pieni positiivisuuspläjäys ihmisten päivään. :) <3 

Taru Mari
Stuff About

Oi ihanaa kiitos :)

Maite (Ei varmistettu)

Oma suosikkini on Stuff about. Laadukkaat kuvat , aiheet mielenkiintoisia ja selkeästi kirjoitettuja:).

Taru Mari
Stuff About

Kiitos!

Rikhard (Ei varmistettu)

Stuff about. Hyvät kuvat ja aiheet monipuolisia.

Pages

Kommentoi