Valitsemme uusia suositeltuja blogeja – äänestä

lily_logo.jpgSyksyisin sitä kaipaa lisää koukuttavaa luettavaa, eikö totta? Jotta sellaista olisi entistä helpompaa löytää, on aika lisätä Lilyn suosittelemien blogien määrää!

Pian siis lätkäisemme joukolle paljon luettuja ja loistavia Lilyn blogeja Suosittelemme-leiman, jonka saaneet blogit löytyvät karusellivalikosta etusivulta. Ne myös nousevat ensimmäisille nostopaikoille ilmestymisjärjestyksessä ja aihepiirin mukaan. Tunnistat blogit Suosittelemme-leimasta postausten otsikoiden oikealla puolella.

Ennen kuin leimat lätkitään, haluamme kuulla sinun ehdotuksesi: mikä blogi ansaitsee Suosittelemme-leiman ja miksi? Etsimme blogeja, joissa kirjoitetaan kriittisesti yhteiskunnallisista asioista tai puhutaan kiinnostavalla ja tuoreella tavalla kulttuurista, oli se sitten korkeaa tai populaaria. Entä kuka ruotii ajatuksella työelämää ja opiskelua ja kuka kirjoittaa äitiydestä ja perhe-elämästä ihanasti ja kiinnostavasti? Mikä olisi se blogi, jossa esitetään kauniita hetkiä elämästä, ja jota lukiessa tulee kevyt ja hyvä olo?

Kerro suosikkisi maanantaihin 29.8. mennessä, toimitus tekee valinnat pian. Myös omaa blogia saa mainostaa! Ensi viikon lopussa raikkaat syystuulet tuovat Lilyyn ihania uutisia…

 

 

Kommentit (153)
  1. Bluestocking, Travojago, Cougarwoman, Lusikoita Kiitos  <3  No comments needed!

  2. Mä olen vähän järkyttynyt siitä, ettei Bluestockingilla ole vielä suosittelemme-leimaa. 🙂

    Toiseksi suosittelun arvoiseksi nostaisin Sairaan ihana Sanni-blogin. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *