Vanity Fair valitsi vuoden tyylikkäimmät julkkikset

kerry-washington.jpg

Vuoden parhaiten pukeutuneet julkkikset on jälleen valittu. Viihdejulkaisu Vanity Fair on tehnyt oman listansa, jonka tyylikkäin pukeutuja on tällä kertaa hieman yllättävä valinta. Vastoin odotuksia listauksen kärjestä ei löytynytkään Kate Middletonia vaan Django Unchained -elokuvan tähti Kerry Washington.

Kerry Washington päihitti Cambrigden herttuattaren tänä vuonna kahdella sijalla. Viime vuoden tyylikkäimmäksi valittu Kate tipahti nyt sijalle kolme. Kerryn ja Katen väliin itsensä kiilasi ainoastaan Justin Timberlake. Kärjen tuntumasta löytyvät myös karismaattinen Keith Richards sijalla 5 ja iki-ihana Beyoncé sijalla 11.

Muotiväkeäkään listaus ei toki unohda. Tyylikkäin muotivaikuttaja oli tänä vuonna Victoria Beckham, joka komeilee listan sijalla kuusi. Heti Victorian perästä löytyvät malli Giselle Bundchen yhdessä miehensä Tom Bradyn kanssa. Muotimaailmasta listalle pääsivät myös J. Crew -vaatemerkkiä luotsaava Jenna Lyons, Tank-lehden muotipomo Caroline Issa ja suosikkisuunnittelija Tory Burch.

Hieman yllättäen neljänkymmenen tyylikkäimmän joukkoon ei sen sijaan mahtunut erinomaisesta tyylistään tunnettu Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Michelle Obama.

Kurkkaa koko listaus tästä!

Teksti: Laura Paananen, joka on varma, että Justinin sijoitusta nostivat kaikki ne Tom Fordin laulajalle suunnittelemat puvut, vaikka eipä Justinissa muutenkaan mitään vikaa ole

Lähde: Vanity Fair

Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *