Varaslähtö juhannukseen: itsetehdyt perunalastut

Toimitus

Ohhoh, juhannushan on melkein täällä! On siis korkea aika alkaa suunnitella sitä tärkeintä, viikonlopun syömisiä. Meidän vinkkimme on tämä:

Keskikesän juhla on tunnetusti kaiken rasvaisen ja suolaisen aikaa, joten Still Leben -blogin Tinni jakoi ohjeet takuurapeisiin perunalastuihin juuri sopivasti. Sipsit valmistuvat kätevästi ja nopeasti mikrossa ja ovat takuuvarman rapeuden lisäksi takuuvarmasti terveellisempiä itse tehtyinä. Säänkin on ennustettu olevan vilpoinen, joten perunoiden pilkkominen toimii samalla hyvänä juhannusaktiviteettina.

Mitä te kokkaatte viikonloppuna?

 

Kuva: Still Leben

 

 

Kommentit

Apua, ehkä pakko testata jo tänään! Mä en ole koskaan edes kuvitellut, että voisi onnistua mikrossa?! Mökkikeittiössä mikro turhuutta hienoutta ei ole, joten otetaan varaslähtö tänään.

Juhannuksena grilli on kuuma 24/7 ainakin säästöliekillä ja ruoka on simppeliä, mutta mausta ei tingistä. Halstrattu kala, oliviioljyperunat, grillin perusherkut ja tuoretomaattipasta pitävät lämpösenä.

nansk

Kalaa, pihviä, ja tapaksia on suunniteltu isoille aterioille. Ei voi mennä pieleen. Nammm.

annaandandyathome
A&A at HoMe

Jälkkäriksi nopeat Tyttömakkarat, niin makeannälkä on taatusti tainnutettu pahimmaltakin sokerihiireltä! Tuon osaa kaikki!

http://www.lily.fi/blogit/aa-home/tyttomakkarat

:)

Kommentoi