Varaudu viikonloppuun – 2 x lilyläisen aamiaisherkku

Toimitus

 

 

Koska ravintolabrunssi on maailmalla kokenut hiljattain jonkinlaisen arvonlaskun, ainakin tästä kirjoituksesta päätellen (ja vastaavia esimerkkejä löytyy lisääkin), ehdotamme päivän tärkeimmän aterian kattamista simppelisti sille omalle keittiönpöydälle. Lilyssä on tällä viikolla voinut bongailla useita herkullisia munareseptejä. Sattumaako? Niin tai näin, tässä kaksi ehdotusta viikonlopun aamiaisille.

Mitäs jos kokeilisit...

 

1 Aloittelijan uppomunia

Jep jep, tiedetään – uppomunien valmistus on tunnetusti vaikein asia heti "hiukkasfyysikan tentin, maratonin ja ammattimalliksi syntymisen jälkeen", kuten kirjoittaa White Trash Disease -blogin Nata. Mutta ei hätää: Natan uppomunaresepti on takuulla aloittelijaystävällinen.

Jos edelleen epäilyttää, ehdotamme:

 

2 Vihannes-vuohenjuustomunakasta

à la Eeva Kolu. Juuri sopivan simppeli se on tämäkin resepti, nimittäin eipä tuo Eeva itsekään tunnustaudu varsinaiseksi munakasmestariksi.

 

Tv-kokki Tomi Björckin vakiohokemaa mukaillen: "Ja sitten ei muuta kuin kaupan kautta kotiin."

 

Kuva: White Trash Disease -blogin Nata

Kommentoi