Vastaa ja vaikuta Lilyn uusiin toiminnallisuuksiin ja sisältöön

lilylogo.jpg

Kehitys kehittyy taas! Olemme parhaillaan kehittämässä Lilyn teknistä toimivuutta ja sisältöä ja visioimassa tulevaa. Haluamme, että käyttäjämme kehittävät saittia meidän kanssamme, joten toivomme, että vastaat kyselyymme. Samalla olet mukana kehittämässä Lilyn tulevaisuutta.

Pääset käyttäjäkyselyymme tästä. Kiitos jo etukäteen avustasi!

Toki voit kertoa palautteesi myös kommenttikentässä, kaikki palaute on meille arvokasta.

Klikkaa kyselyyn tästä.

Kommentit (26)
  1. Samaa mieltä Jeminan kanssa tuosta mainksesta! Muuten olen aika vähään tyytyväinen ja pärjään näillä nykyisilläkin ominaisuuksilla, mitä nyt Tommin kommenteihin pari huomiota:

    -Joo ehdottomasti mahdollisuus valita se kuva, joka päätyy limboon pyörimään, sekä mahis poistaa jos ”luitko jo” -jutuissa näkyy väärä kuva.

    -Vähän epäilen tätä: ”kun ilmoituksiin tulee ilmoitus ”XXX kirjoitti uuden jutun palstalle YYY”, tähän ilmoitukseen pitäisi saada linkki, joka vie suoraan kyseiseen juttuun” koska silloin saattaa jäädä edellisiä juttuja lukematta horror!! jos ei ole käynyt Lilyssä hetkeen (ikään kuin niin kävisi..!). Nyt kun linkki vie ko. palstalle, tulee rullailtua alemmas ja katsottua, ettei vaan ole jäänyt mitään välistä. Miten tämä muuten nykyään toimii, päivittääkö ”kirjoitti uuden jutun” edellisen ilmoituksen, vai voiko siellä olla esim. että torstai Tommi kirjoitti uuden…, perjantai Tommi kirjoitti uuden jne.?

    Plus että kyllä tätäkin tätiä hiukan ärsyttää sisällötön teinien postailu, mutta äkkiäkös niistä ohi pääsee 🙂

  2. Anteeksi, tulen tällä kertaa vain negistelemään, mutta pakko se on sanoa: nyppii ihan sairaasti tuo palstan sivupalkkiin ilmestynyt mainos. Ymmärrän toki, että mainoksia on oltava, ja olkoon näin. Mutta josko ne voisivat pysyä yläbannerina, tai sitten vaikka tuolla sivupalkin alareunassa (kuten Oisko tulta -palstan tämänhetkinen mainos). Tuohon ’oman’ sivupalkin yläreunaan ilmaantunut mainos tuntuu vain jotenkin niin… tungettelevalta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *