Vastaamme kaikkiin joulusi pulmiin

sweater.jpgJoululahjamme sinulle tulee jo ennen aattoa: selvitimme kaikki joulun ongelmakohdat. Mikä on takuuvarma tuominen jouluvisiitillä? Miten auttaa huono-osaisia? Miten joulunvihaaja selviää joulukuusta? Kun glögi-ilta venähtää, miten olla näyttämättä krapulaiselta töissä? Pian tiedät. Seuraamalla Lilyn toimituksen joulukalenteria saat joka päivä asiantuntevan ja luotettavan vastauksen yhteen joulukuussa askarruttavaan asiaan.

Onko sinun blogissasi aukeamassa huomenna joulukalenteri? Nyt on hyvä hetki mainostaa sitä kommenteissa!

Kommentit (11)
 1. Tuleeko joulumusiikista ensimmäisenä mieleen tavaratalon alelaarit, siirappiset amerikkalaissävelet ja mummosopraanolla vedetyt, liiankin hartaat Kauneimmat joululaulut?

  Jos vastasit kyllä, nyt on tullut tilaisuutesi vaihtaa käsitystä. (Ja jos ei, unohda että kysyin ja jatka eteenpäin.) Huomisesta alkaen Pökerryksissä & hämillään nimittäin tarjoaa parhaat klassikko/vaihtoehto/uutuus/muuten vaan parhaat joulufiilistelybiisit. Klikkaile paikalle!

  P.S. Arvostaisin kovasti, jos yksi teidän joulukalenterin luukuista kertoisi, mistä löytää törkeimmät/upeimmat jouluvillapaidat à la Mr. Darcy.

  1. Blogini ensimmäisestä luukusta saattaa löytyä apua sen täydellisen Mr Darcy-jouluvillapaidan löytämiseen: http://www.lily.fi/blogit/tuhat-ja-yksi-kirjaa/joulukalenterin-luukku-1-jouluvillapaitoja-mr-darcyn-ystaville

   1. Vielä lisäyksenä omaan kommenttiin, että muokkasin linkkiä vähän, juttu löytyy siis täältä: http://www.lily.fi/blogit/tuhat-ja-yksi-kirjaa/jouluvillapaitoja-mr-darcyn-ystaville

    1. Aivan mahtavaa! Täähän tuli kuin tilauksesta!

     1. Aaahaha, upeita! Jos on jouluvillapaitojen hc-fani, kannattaa tehdä matka Britanniaan tähän aikaan vuodesta. Kaupasta kuin kaupasta saa hamstrattua toinen toistaan rumempia erikoisempia paitoja, ja baarit ovat täynnä huumormiehii (enimmäkseen tosiaan miehiä) jouluvillapaidoissa.

      1. Kiitos! Ja näin on, kaikenlaisia enemmän tai vähemmän mielenkiintoisia paitoja on tällä hetkellä Britanniassa kaupat täynnä, myös musiikkiversioita löytyy. Kukapa ei haluaisi päällensä paitaa, jossa sekä välkkyy valot että soi joulumusiikki? 😉 (Suosittelen laittamaan sellaisen päälle esimerkiksi ensimmäiselle jouluvierailulle appivanhempien luokse :D).

       Musiikkipaidat ovat niin kysyttyjä, että ovat verkkokaupoista jo aika lopussa, mutta paikan päältä kyllä löytyy. Omassa postauksessani mukana vain sellaisia paitoja, jotka voi tilata Suomeen ja joita vielä saatavilla. Enjoy! 😉

     2. Oli niin mahtava toive, että pakkohan se oli toteuttaa! 🙂

 2. Multa tulee huomenna (tai viimeistään ylihuomenna) yksi hieman suurempi joululahja kaikille lukijoille yhteistyön voimissa – käykää kurkkaamassa! Herkkuja luvassa <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *