Veikeät veskat Chanelilla, eli kumpi puki paremmin?

Toimitus

Karl Lagerfeld teki eilen muodista kirjaimellisesti taidetta ja muutti Chanelin keväisen näytöslavan taidegalleriaksi. Taidemaailmasta inspiraationsa saaneesta kokoelmasta saattoi bongailla muiden muassa mitä innovatiivisempia käsilaukkuja. Tosin eipä herra Lagerfeld ole aikaisemminkaan Chanel-laukkujen suhteen ideoitaan säästellyt – vai mitä sanotte näistä näytösvieraiden käsivarsilla heiluneista laukkukummajaisista?

Katy Perryn olkapäällä roikkui jo muutaman sesongin hittilaukun maineesta nauttinut Chanelin legokassi. Muotitalon kuululla logolla varustettua legopalikkaa muistuttavan kassin Katy oli yhdistänyt Chanelin resort 2013 -kokoelman kukkakuvioiseen mekkoon. Leninkinsä Katy oli asustanut ronskilla ketjuvyöllä ja samaa teemaa toistavalla kaulakorulla.

Rita Ora saapui näytökseen Chanelin syyskokoelman näyttävässä neulemekossa. Huomion varasti kuitenkin laulajattaren hopeista vessapaperitelinettä muistuttanut käsilaukku. Futuristinen tunnelma jatkui myös Ritan Matrix-henkisissä aurinkolaseissa ja kampauksessa. Meikissä nainen luotti tuttuun tavaramerkkiinsä eli punaiseen huulipunaan.

Vaan kumman veikeä Chanel-veska vei tyylikkäämmän korren, Katyn leikkisä lego vai Ritan avaruusajan unelma?

Teksti: Laura Paananen, joka ottaa molemmilta parhaat palat ja valitsee Katyn veskan ja Ritan mekon

Kuvat: Splash News

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Mitäs minä muodista tiedän - enkä esitäkään tietäväni. Mutta jotenkin sattuu silmiin tuo Katyn asukokonaisuus. There's too much going on, niinku. Tuo mekon printti on niin huomionhakuinen, että olisin itse asustanut yksinkertaisin (ja ennenkaikkea kevein) koruin ja laukkukin olisi saanut olla yksivärinen, olkahihnaton kirjekuorilaukku? 

Mutta laukkuna legolaukku on kivempi, ei vaan mun mielestä sovi asukokonaisuuteen. :) 

Itseasiassa - toisen kerran katsottuani olenkin sitä mieltä, että Katyn MEKKO ei sovi asukokonaisuuteen (miksi muuttaisi 2 asiaa  jos voi muuttaa vain yhden?), toi laukkuhan on ihan täydellinen noitten korujen kanssa :D

AnnK
nothing is real

Ritan asu on aivan täydellinen! Tukka ja huulet ja aurinkolasit ja mekko varsinkin ihastuttaa! :)

SARI H.
KOLIBRI

Minusta Katyn asu on kivempi.Laukku on toisin Ritalla kivempi.

Kommentoi