Veronpalaukset tulevat tilille tänään, mihin käytät rahat?

Toimitus

Kiitollisena muistamme: verovuosi 2015.
 

No onkos tullut kesä! Ainakin niille, jotka saivat tänään veronpalautusta. Palautukset maksetaan tänä vuonna poikkeuksellisesti marras- eikä joulukuussa, ja ne ovat tilillä tänään tiistaina 29.11. Sen kunniaksi kysymme:

Paljonko sait veronpalautusta tai mätkyjä? Jos tuli palautusta, mitä teet rahoilla?
 

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus


Lue myös:
Mitä et ole kertonut kenellekään?
Haluatko rikastua? Aloita panemalla syrjään pari kymppiä kuussa

 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Oo en ollut edes tajunnut, että ne tulee nyt jo! Mutta tylsää kyllä, ruokaan ja laskuihinhan ne loppujen lopuksi menee.

minna

Palautuksia 450€, laitoin asuntosäästötilille puolet, lopuilla ostan ehkä lentoliput alkuvuoden kaupunkilomalle.

paulahelena
ALUAP

635,52€ näyttää tilille ilmestyneen. Tykkään pitää verot yläkanttiin :D

Osan ajattelin laittaa säästöön Acnen Velocitea varten, loput jää tilille ja kuluu mihin kuluu.

dotsdotsjonna
Polka dots

863 euroa! Pieni siivu aspille, toinen rahastoon ja kolmas luottokortille. Jäljelle jääneet setelit ihan vain käyttörahaksi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

1250e tuli tilille ja meni suoraan matkarahastoon. Ensi kesän Islannin matka kun ei ole sieltä edullisimmasta päästä niin tämä oli "helppo" tapa saada rahaa kokoon.

Toimitus
Toimitus

Täällä sama, mutta kohde ei ole Islanti vaan Japani. Jee! T. Kati

marjapilami
Nørrebro Summers

Woop mun viiden tonnin mätkyt vaihtuivat kalkkiviivoilla kahden tonnin palautuksiin! (Ulkomaille kesken verovuoden muuttamisen ihanaa säätämistä.) Suuri osa menee varmaankin just noihin kuvassa näkyviin Lakridseihin 10€/purkki.... loput remppakassaan. :)

Toimitus
Toimitus

Aijai! Tämä on päivän paras uutinen, onnea! PS. Lakridsit on kultaa.

Pikkuvaimo
Pikkuvaimo

441€ ja kaikki säästötilille. Saavat siellä odotella, mihin ihanuuteen sen käyttäisin. Haaveilen ompelukoneesta tai järjestelmäkamerasta, todennäköisemmin käytän rahat ensi vuonna matkusteluun. Mutta jokatapauksessa, itseeni aion veronpalautukset käyttää.

Kielikylpy

830e ja menevät lähes kokonaan eilen hajonneen pesukoneen uusimiseen :(

Toimitus
Toimitus

Eih :( No, kultareunus: veronpalautusten ansiosta saat puhtaita vaatteita ensi viikolla etkä ensi kuussa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Yhteensä n. 1500 €. (Meillä on yhteiset rahat avioliitossa.) Reipas 400 meni heti vakuutuslaskuihin ja loput säästötilille tulevia mahdollisia reissuja ym. varten.

Nekkutyttoe (Ei varmistettu)

Hieman vajaa 800 euroa, suurin saamani palautus ikinä! Laitoin 700 säästötilille uuden asunnon sisustusta varten ja loput jätin "karkkirahaksi"

saarah
visual diary

Muutama satanen tulla tupsahti.

Sit tänään oikein törsäsin: ostin 10 senttiä kalliimman kahvin kun yleensä :D :D :D 

Zufe (Ei varmistettu)

Vähän reilut 800 tuli, wuhuu! Muuta en törsännyt kuin (taas yhden) uuden käytetyn Marimekon, mustavalkoisen Hattara.mekon fb-kirpparilta. Loput kiltisti säästötilille :)

15 euroa tuli! Oujee!;) Vielä en ole tuhlannut niitä mihinkään! Ostaisko joulukalenterin?!

paulahelena
ALUAP

Miten ihmiset saa näin hullun isoja palautuksia? Mä ite tietosesti lasken veroni tosi yläkanttiin mut luulin et oon ainoo ku eihän se kauheen järkevää kai oo :D

tiiaset (Ei varmistettu)

Palautuksia reilu 300 euroa, joille en ole varsinaista kohdetta miettinyt. Jääkööt siis käyttötilille ja sieltä valuvat arkisiin asioihin :)

Tanjaleena

Tilille tupsahti 1700e. Ostin minulle ja poikaystävälleni lentoliput Thaimaahan helmikuussa, jossa vietetään 5vkn loma. Ja loput hilut meni joululahjoihin :)

Viivey (Ei varmistettu)

Reilu 1000 euroa, ostin vaaleanpunaisen (!!) sohvan ja loput säästötilille (lue: matkakassaan) :)

CougarWoman
CougarWoman

Tohinatonni, kuten joka vuosi. Menee suurimmaksi osaksi jouluun; lahjoihin ja hyvään ruokaan (ja juomaan). Meillä periaatepäätöksellä ei koskaan tehdä palautusrahoilla mitään "järkevää", vaan hassataan se surutta omaan ja kavereiden luksukseen! 

Minp (Ei varmistettu)

Sain reilut kaksisataa ja menevät kokonaan lapsettomuushoitoihin. Vaikka hoidot on kunnallisella puolella niin polilla käynnit ja apteekista hankittavat maksaa. Vielä ollaan alussa hoidoissa ja olo on realistisen optimistinen.

JOULU

Helik (Ei varmistettu)

300€ tuli, enemmän kuin koskaan aikaisemmin wuhuuuuu! Lasken aina tarkkaan veroprosentin, joten palautus tuli isona iloisena yllärinä :) Ostin ihanan karkinvärisen untuvatakin. Loput menee säästötilille (koirapennun hankintaa varten). JOULU ;)

Tuli melkein 500€ ja ostin sillä uuden kameran, Olympuksen Penin josta haaveilin jo jonkin aikaa vanhan ja ison järkkärin tilalle. Hyvä synttäri- ja JOULUlahja itselle ;)

Anna i (Ei varmistettu)

N.200e tuli, olihan se kiva yllätys varsinkin kun pelkäsi mätkyjä! Tulevaan Gambian matkaan meni säästöön josta tulee varmasti kivoin reissu hetkeen!

Kommentoi