Victoria Beckham avaa muotiuransa vaiheet ainutlaatuisella tavalla

spl659708_026.jpg

Victoria Beckham tunnetaan nykyään paremmin muotisuunnittelijana kuin poptähtenä. Miten Posh Spicesta tuli vakavastiotettava muotisuunnittelija? Beckham paljastaa tarinansa Skypen yhteistyöprojektissa.

Victoria Beckham on koonnut muotiuransa vaiheet ja nimikkomerkkinsä syntytarinan Skypen sivuille ainutlaatuisen aikajanan muodossa. Idea projektiin syntyi, kun Beckham asui vielä perheineen Los Angelesissa ja pyöritti Lontoossa sijaitsevaa muotimerkkiään Skypen välityksellä. Beckhamin lapsuudesta tähän päivään asti ulottuva aikajana pitää sisällään haastatteluita, videoita, kuvagallerioita, Beckhamin kertomuksia ja ennennäkemätöntä materiaalia suunnittelijan muotistudiosta. Projektissa haastatellaan myös Beckhamin työntekijöitä ja nimekkäitä yhteistyökumppaneita. Ääneen pääsevät niin britti-Voguen päätoimittaja Alexandra Shulman kuin muotikuvaaja Jürgen Tellerkin.

Vaikka projektin pääpaino on Victoria Beckhamin muotiurassa, joukkoon on mahtunut muutama tarina myös naisen Spice Girls -ajoista. Aikajanalta selviääkin, että Beckham kävi ensimmäisen tärkeän muotineuvottelunsa glitterkorsertti yllään ja peruukki päässään Spaissareiden konsertin takahuoneessa. 

Lue Victoria Beckhamin tarina kokonaisuudessaan Skypen sivuilta. Tarinalle on luvassa myös jatkoa, kun Skypen kuvaustiimi lähtee seuraavaksi Beckhamin matkassa New Yorkin muotiviikoille.

Teksti: Laura Paananen, joka saattoi hieman yllättyä, kun Victoria paljasti mistä se Wannabe-videon pikkumusta oli oikeasti ostettu

Lähde: Skype Collaboration

Kuva: Splash News

 

Kommentit (1)
  1. En olisi kyllä kymmenen vuotta sitten uskonut, että rouva Beckhamista oikeesti tulisi muotisuunnittelija. Victorian tarina kiinnostaa, tää on pakko tsekata!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *