Victoria Beckham toivoo tyttärestään muotisuunnittelijaa – vaan mitä sanoo tytär?

victoria_beckham3.jpg

Victoria Beckham on hyvää vauhtia rakentamassa itselleen muoti-imperiumia, jonka hän toivoisi jonain päivänä jättävän perinnöksi yhdelle neljästä lapsestaan. Suunnittelijan katseet kohdistuvat perheen nuorimmaiseen Harper-tyttöön, vaan Harperillapa saattavat olla muut asiat mielessään, kertoo Vogue.

New Yorkin muotiviikoilla tuoreimman kesämallistonsa esitellyt Victoria Beckham paljasti televisiohaastattelussa, että toivoo lastensa jatkavan hänen rakentamaansa muotiyritystä. Ongelmaksi on muodostumassa se, että kaikki neljä lasta tuntuvat olevan kiinnostuneempia jalkapallosta kuin muodista tai vaatteista. Vaikka perheen nuorimmainen 4-vuotias Harper viihtyykin äitinsä kenkä- ja meikkikokoelmien parissa, vetävät isä David Beckhamin tavoin jalkapallokentät häntäkin puoleensa.

“Minulla on kolme poikaa, jotka pelaavat jalkapalloa. Enkö voisi saada edes yhtä, joka olisi kiinnostunut muodista!” Beckham vitsaili haastattelussa.

Victoria Beckhamilla on vielä toivoa. Perheen 13-vuotias Romeo-poika on osoittanut kiinnostusta myös muotimaailmaa kohtaan. Burberryn mainoskasvona muutama sesonki sitten poseerannut Romeo hoiti työkeikkansa ammatilaisen elkein.  

Teksti: Laura Paananen, joka oli hieman pettytynyt, että syötävän suloista Harperia ei tällä sesongilla näkynyt Victoria Beckhamin muotinäytöksen eturivissä

Lähde: Vogue UK

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *