Victoria Beckham tyhjentää vaatekaappinsa nettihuutokauppaan

spl815436_001.jpg

Jos Victoria Beckham sattuu olemaan tyyliesikuvasi, kannattaa nyt olla kuulolla. Fashionista uutisoi, että rouva Beckham on nimittäin juuri tehnyt massiivisen siivouksen vaatehuoneessaan  ja aikoo nettihuutokaupata valtavan erän käyttämättömäksi jääneitä vaatteitaan hyväntekeväisyyden nimissä.

Victoria Beckham tyhjentää vaatekaappinsa nettikauppa The Outnetin kanssa yhteistyössä järjestetyssä hyväntekeväisyystempauksessa. The Outnetin sivuilla tämän kuun lopussa käytävässä huutokaupassa myydään yli 600 Beckhamin vaatevarastosta löytynyttä aarretta. Mukaan pääsee niin Spice Girls aikojen esiintymis- ja edustusasuja kuin punaisilta matoilta tuttuja designer-mekkojakin. Koska mukaan mahtuu monia ikonisia lookeja Beckhamin uran varrelta, apua hinnoitteluun on haettu legendaarisesta Christie’s -huutokaupasta. Huutokaupan tuotot lahjoitetaan Mothers2mothers -järjestölle, joka avustaa, tukee ja kouluttaa HIV-positiivia äitejä Afrikassa.

Massiivinen vaatekaapin tyhjennys oli Victoria Beckhamille sekä vapauttavan että hieman haikea kokemus. Moneen asuun kun liittyi rakkaita muistoja.

“Monet asuista on suunniteltu nimenomaan minulle ja ne ovat tuntuneet ihanilta päälläni, mutta nyt on muiden aika nauttia niistä”, Beckham kertaa tuntemuksiaan Voguelle.

Victoria Bekchamin nettihuutokauppa käydään The Outnetin sivuilla 20. – 25.8.

Teksti: Laura Paananen, joka olisi mielellään nähnyt huutokaupassa myös pienen erän vaatteita Beckhamin vaatehuoneen toiselta puoliskolta

Lähteet: Fashionista ja Vogue UK

Kuva: Splash News

 

 

Kommentit (2)
  1. No joo, sitten kun vielä normaalikokoinen ihminen mahtuisi niihin sen rytkyihin, ellei niitä halua vaan koristeeksi ostaa. 

    Viime vuonna VB lahjoitti vaatteita Punaisen Ristin charity shopille, ja Daily Mailin toimittaja kävi shoppailemassa…

    1. Eiköhän aika moni Victoriaa seurannut tiedä, että hän on todella pienikokoinen! Jutussa jonka linkkasit, vaatteet sopivat hyvin toimittajan tyttärelle (kaikki eivät ehkä olleet ihan soveliaita 14-vuotiaalle mutta never mind). Kyllä tuon kokoisia naisia on. Itse olen yli 180cm enkä varmasti ikinä mahtuisi noihin vaatteisiin, mutta siksi tiedänkin että huutokauppa ei ole minua varten.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *