Victoria Beckhamin nimikkotyyli syntyi käytännön sanelemana

spl503312_061.jpg

Harvoin törmää kuvaan, jossa Victoria Beckhamilla ei ole kädessään suurta laukkua ja silmillään komeita aurinkolaseja. Muotisuunnittelijan nimikkotyylille on kuitenkin melko käytännön läheinen selitys. Ex-Spaissari paljasti luksusnettiputiikki Mytheresan nettilehdessä, miksi ei ikinä poistu kodistaan ilman turva-asusteitaan.

Neljän lapsen äidillä ja menestyvää muotiuraa tekevällä Victoria Beckhamilla on kädet täynnä töitä. Se tarkoittaa sitä, että joskus illat venyvät pitkiksi. Kun silmänaluset alkavat näyttää liian tummilta, turvautuu Beckham hämäyskeinoihin: suuret aurinkolasit peittävä väsymyksen rasittamat silmät ja laukku kiinnittää ihmisten huomion pois kasvoista.

Beckhamin tämän hetkiseen  luottotyyliin kuuluvat myös hyvin istuvat farkut, löysät t-paidat ja klassiset biker-nahkatakit. Vartaloa myötäilevät mekot taitavat olla siis toistaiseksi historiaa, sillä suunnittelija kertoo mallistojensakin inspiroituvan nyt löysistä muodoista.

Vaikka Victoria Beckhamin muotisuunnittelijan uraa voidaan pitää oppikirjaesimerkkinä menestyksestä, ajautui entinen poptähti urapolulle vahingossa. Menestyvän muotibrändin rakentaminen ei ollut itsetarkoitus, vaan kaikki lähti liikkeelle Beckhamin harrastuksesta. Lähtökohta oli kuitenkin hyvä, sillä suunnittelijan päämääränä oli tehdä vaatteita, joista itsekin pitäisi.

“Rakastan naisia ja sitä, että työni saa heidät tuntemaan itsensä itsevarmoiksi”,  Victoria Beckham toteaa haastattelussa.

Teksti: Laura Paananen, joka toivoo aurinkoisia päivä lähitulevaisuuteen, sillä Victorian neuvot olisivat tarpeen myös allekirjoittaneen marraskuisille silmänalusille

Lähde: Mytheresa.com

Kuva: Splash News

Kommentit (3)
  1. Hän näyttää hienolta tavallisetkin vaatteet päällä, eikä

    pelkästään iltapuvussa.

    1. Farkku-Victoria on meidänkin suosikki!

  2. Itsellänikin kulkee aina mukana laukussa aurinkolasit. Paistaahan se aurinko välillä talvellakin. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *