Victoria Beckhamin uusi putiikki saattaa olla pian perheyritys

10_victoria_beckham.jpg

Saattaa olla, että Victoria Beckhamin pian avattavasta nimikkoputiikisti muodostuu Lontoon uusin pakko-nähdä turistikohde. Suunnittelija paljasti taannoin Grazialle, että putiikin tiskin takaa voi hyvällä tuurila bongailla erittäin tuttuja kasvoja.

Victoria Beckham laajentaa lähiaikoina muoti-imperiumiaan ensimmäisen nimikkoputiikkinsa muodossa. Lontoon trendikkäälle Dover Streetille avattasta kaupasta tulee löytymään paitsi Beckhamin kaikki vaate- ja asustemallistot, mutta niiden lisäksi asiakkaat saattavat bongailla liikkeestä vielä jotain muutakin. Beckham aikoo nimittäin muiden kiireidensä puitteissa itse osallistua liikkeen päivittäiseen toimintaan asiakaskonsultoinnin ja satunnaisen kassatyöskentelyn muodossa. Eikä siinä vielä kaikki. Suunnittelija vihjaili New Yorkin muotiviikoilla, että saattaapa liikkeestä joskus bongailla myös perheen miehiä. Beckhamin ajatuksena kun on osallistuttaa koko perhe uuden liikkeensä toimintaa.

Hersyvästä huumoristaan tunnettu Beckham väläyttikin Grazialle suunnitelleensa jalkapallouralta eläkkeelle jääneelle David Beckhamille liikkeen ovimiehen paikkaa. Suunnittelijan vanhin poika Brooklyn sen sijaan saa aloittaa taskurahan keräämisen liikkeen lauantaiapulaisena. Jos kauppa ei siis heti ala käymään, on Beckhamilla takataskussaa melkoiset sisäänheittoaseet.

Teksti: Laura Paananen, joka niin ottaa seuraavalla Lontoon reissullaan ensimmäisenä suunnaksi Dover Streetin

Lähde: Grazia Daily

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *