Vieraskirjoittaminen toimii taas - tyyleissä häikkää

Toimitus

Lyhyestä virsi kaunis: Kaikki kimppablogin pitäjät, nyt pääsee taas postaamaan normaalisti.

Toinen asia: meillä on tyylitiedostojen kanssa häiriö, jonka vuoksi joillakin selaimilla sanojen välit ja tavutus sekoilevat. Korjaamme ongelman. Edit 30.5.: ongelma korjattu!

Kiitos kärsivällisyydestänne!

 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Voi miten hienoja uutisia! Kiitos!

Nyt kaikki jännittämään ja veikkaamaan, miten käy Lilyn Kympin joukko- tiimin sunnuntaina :)

Tinttityy (Ei varmistettu)

Palautelomake ei toimi- tai siis sivua ei löydy. Eikä löydy enää hakutoimintoakaan, muutama kiinnostava palsta hukassa- mitä kautta löydän ne?

Toimitus
Toimitus

Palautelomake palaa kyllä. Haku on väliaikaisesti poissa toiminnasta. Nakuta hakemasi asia + Lily Googleen - toivottavasti löydät etsimäsi!

FFFifi
Fitness Führer

En saa ilmoituksia näkymään Instrun mainoksen takaa.

Toimitus
Toimitus

Hei, tuo mainos tulee virheellisesti muun sisällön päälle - korjaamme asian maanantaina. Koita päivittää sivua niin että näkyviin tulee toinen mainos, ja saat ilmoitukset näkyviin. Pahoittelemme.

Jemina
No Sex and the City

Täällä taas on käytössä adblock, ja siksi mainos ei blokkaa mitään - mutta toimituksen uusimpien juttujen skrolli sen sijaan kyllä blokkaa! Läpinäkyvä ilmoituspalkki kun aukeaa sen päälle ja tekstit menevät sekaisin niin ettei ilmoituksia ylimmäistä lukuunottamatta näe eikä voi klikata. Olisikohan palkista vaikka mahdollista tehdä ns. läpinäkymätön, niin ettei tätä tapahtuisi sen puoleen toimituksen skrollin kuin mainostenkaan kanssa?

Toimitus
Toimitus

Ou nou, toimituksen ei ole tarkoitus blokata ketään! Fiksaamme tämän - uudelleen.

Kohta entinen Lilyn seuraaja (Ei varmistettu)

Missä on hakukenttä eri blogeihin? Millä perusteella indexoitte blogit? Jos yritän löytää yhtä entuudestaan tuttua blogia joka alkaa esim. N-kirjaimella ja menen "Kaikki Blogit" osioon ja valitsen M-R, niin koko blogia ei löydy tuosta listauksesta? Eikä blogit ole missään aakkosjärjestyksessä myöskään? Ala-arvoista työtä sivuston päivityksen suhteen....

Toimitus
Toimitus

Haun perään kyselevät: haku on väliaikaisesti poissa toiminnasta, ja Kaikki blogit -listauksessa on virheitä. Vinkki: jos vähänkään muistat mitä olet hakemassa, nakuta Googleen Lily + kaipaamasi blogi tai juttu, ja johan pitäisi löytyä!

TiinaMariN.

Ciao,

 

Kysyisin että miten noiden sivupalkkien kuvien kanssa, olen koettanut vaihtaa ja poistaa, mutta aina palaavat vanhat talviset kuvat tilalle... Onko jotain kikkaa tiedossa?

Kiitos ja mahtavaa lauantaita,

Tiina

Toimitus
Toimitus

Tästä kuulemme ensimmäistä kertaa. Ei siis kikkakolmosia antaa, laitamme selvitykseen. Kivaa viikonloppua!

Mindeka
Ma-material Girl

Mä en saa edelleenkään tehtyä muutoksia sivupalkkiin. Olen poistanut profiilikuvan useasti, tehnyt muutokset, tallentanut, mutta vanhat asetukset on ja pysyy. Kuvia en ole kokeillut vaihtaa (mistä Tyyliholisti sanoi), mutta liittyisikö se tähän? Jos kaikki ei edelleenkään pysty muokkaamaan mitään sivupalkissaan?

Toimitus
Toimitus

Ilmeisesti tuo profiilikuvakikka ei tosiaan tepsi kaikilla, jatkamme asian tutkimista heti maanantaina.

Under Construction

no jo ihmettelin että mitä häikkää kun ei sanat meni ihan päin honkia kun julkaisin postaukset, mutta tämähän selittää. Toivottavasti asia saadaan kuntoon.

Kun valitsen katekoriaa uudelle postaukselle en koskaan saa valittua ekan rivin päivän tyyli, hiukset, oma elämä, terveys ja suosittelen. Niiden ruutuihin en pysty laittamaan raksia, muihin kyllä..
Muuten voisinkin elää tämän kanssa, mutta omaa elämää on vähän ikävä.

Toimitus
Toimitus

Moi, ymmärrämme, oma elämä on kiva. Tämä häikkä on meillä tiedossa ja selvitystyön alla.

Mitä ikinä sitten teittekään, niin asiat eivät ainakaan parempaan suuntaan menneet.
Nyt en saa raksitettua esim. Suhteet-katekoriasta yhtään mitään!
 

Toimitus
Toimitus

Moi! Käytätkö Safaria? Siihen liittyvän kategorianvalintaongelman fiksasimme juuri. Välimuistissa saattaa kummitella tovin, mutta raportoithan meille, jos homma ei toimi iltapäivään mennessä.

Kiitos, sain oman elämän takaisin ja kaikki muutkin!

Huh (Ei varmistettu)

Kuvat ja koko sivu latautuvat NIIN HITAASTI, että en jaksa odotella. Ellei meininkin pian parane, vaihdan lukemistoa. Terveisiä vaan IT-porukallenne, että toivottavasti eivät laskuta liikaa ja toivottavasti ette jatkossa käytä heitä.

Toimitus
Toimitus

Moi, Lily ja muut A-lehtien verkkomediat olivat eilen illalla palvelunestohyökkäyksen kohteena. Serverille hyökkääminen hidastaa saittien toimintaa merkittävästi. Pahoittelemme ja olemme harmissamme, mutta näille hyökkäyksille me emme valitettavasti voi mitään.

gingermint
Hyppynaru solmussa

Hei yritin linkittää omaa postaustani facebookprofiiliini, mutta linkki antoi jostain syystä kuvakkeeksi vain jonkun toisen bloggaajan naaman eikä suklaakakkuni kuvaa?? Haluasin myös pystyä keskittämään tekstit, mutta se ei onnistu.

Toimitus
Toimitus

Moi, tuota väärän kuvan linkkautumista postaukseen tutkitaan parhaillaan - toivottavasti saadaan pian kuntoon. Ja keskittäminen ei juuri nyt toimi, pahoittelemme.

kolme3
Arctic Avium

en saa sivumme sivupalkkiin näkyviin omia aiheita/täkejä/kategorioita, onko tosi että se ei onnistu vai onko tässäki joku ongelma??? Olen yrittäny viiskyt kertaa ja poistanu kaikki kuvat sivusta ja ja ja ja...ei onnaa!

Mira P
As I See It

Hei, en saa näkymään sivupalkkiin linkkejä muihin sivustoihini, enkä saa yhtään mitää muutoksia tallennettua sivupalkkiin. Aina kun painan tallenna, niin sieltä tulee vaan ilmoitus että "The file used in the Kuva field may not be referenced." Mistä tämä johtuu? Ja koska nuo tägit tulee näkyviin? Ei pääse mihinkään vanhohin teksteihin koska sivupalkkia ei saa muokattua eikä näy tägejä :(

Toimitus
Toimitus

Hei kolme3 ja Mira P, sivupalkissa on bugeja jota vielä selvitämme. Omia tägejä voi lisätä juttuihin, mutta valitettavasti niitä ei tällä hetkellä saa näkyviin sivupalkkiin. Omat tägit (vanhoista jutuista) eivät siis päivittyneet Lilyn muutoksen yhteydessä, ja ne yritetään palauttaa mahdollisimman pian.

Sivupalkin muokkaamiseen liittyvät ongelmat ovat meillä aivan kärjessä fiksilistalla, toivotaan että ongelma selviää nopeasti.

Kommentoi