VIHAAN MIEHIÄ – 7 idiooteinta urostyyppiä

Toimitus

 

Miehistä on tullut rasite. Minua ainakin huolestuttaa se, miten julmuuteen tottuneet miehet osoittavat netin suojissa kohtuutonta vihamielisyyttä naisia kohtaan, koska nämä paljastavat julkisesti näkemyksiään tai ihoaan. Häpeä omaa sukupuolta kohtaan on tilanteessa kevyt tunne – minun tunteeni on miesvihaa eli misandriaa.

Yleensä, jos joku sanoo vihaavansa miehiä, hänelle huudetaan: ”Eikö kulli kelpaa?” Ei todellakaan kelpaa nykymuodossaan, ja kerron myöhemmin miksi, mutta jutellaan sitä ennen mieheyden odotuksista.

Tietenkään ei ole olemassa yhtä suomalaista mieheyttä vaan hyväksytyt tavat olla uros ovat jakautuneet. Omassa kuplassani Helsingin Kalliossa suurin osa miehistä on järkeviä pehmoja, mutta miesnössööntyminen tuntuu olevan kamala asia monille uhriksi heittäytyville uroksille (en edes linkkaa Henry Laasasen kirjoituksiin). Nämä ovat niitä samoja miehiä, jotka ensin vakuuttavat rakastavansa kaikkia naisia, ja kun sitten tulevat torjutuiksi, muuttuvat miesten alistamisesta kitiseväksi nuivakkeiksi, jotka vaativat oikeuttaan vaginaan, koska 1950-luvulla keksittiin pyhät sukupuoliroolit.

Kaikille ihmisille, miehille ja naisille, jotka toitottavat, että miehen pitää saada olla mies ja pojat ovat vain poikia, sanon: Ei kiitos, en halua olla sodan jälkeinen ihannemies. Koska sitä suomalaiselta mieheltä tunnutaan yhä vaativan.

Siksi juuri nyt tarvitaan kiistelyä mieheydestä, uusi miehen kriisi, joka murentaa mieshegemonian. Minulle se olisi mannaa, koska minusta on koko elämäni ajan tuntunut, että maskuliininen etuoikeus valuu ohitseni, koska olen aina ollut perinteisessä mielessä surkimus.

Esimerkiksi:
En ole armeijaa käynyt mies.
En ole tarpeeksi pitkä mies.
En ole sählyä pelaava joukkuepelaaja.
En ole positiivinen johtajamies.

Mutta älkää ymmärtäkö väärin: se ei ole haitannut, ei sitten yhtään. Suosittelen kokeilemaan. Nössöilyssä on etunsa.

Otetaan esimerkiksi halaaminen. Jos minulle läheinen mies on läheisyydessäni, oma reaktioni on halata häntä – ei lyödä MIEHEKKÄÄSTI rystysiä yhteen, kuten nykyään pitäisi miespuolisia kavereita tervehtiä. Läheisyys miesten välillä on liian usein sidoksissa väkivaltaisuuteen: painimiseen ja tönimiseen. Sen sijaan halaamisesta ei juuri ole tähän maailmaan ongelmia koitunut – paitsi järjetöntä vaivaantuneisuutta, jos sattuu halaamaan miestä selvin päin.

Kysynkin: miten helvetissä suomalaiseen miesihanteeseen on kirjoitettu jäykkyyden ihailu ja tunnevammaisuus? Suomalainen mies ei juoruile, eikä suutele. HIRVEÄ IHMINEN! Entä se, että suomalainen mies on hirveä mulkero ensinäkemältä mutta pidemmän päälle tosi luotettava tyyppi, eikä niin mulkero enää? HIRVEÄ IHMINEN!

En halua lukeutua tuollaiseen joukkoon, mutta en sille mitään voi. Mieheksi minut nimittäin tekee penikseni, tuo ylikasvanut klitoris.

Siksi toivoisin, että lihasauvan käyttöä voisi miettiä uusiksi. Nyt peniksen tehtävä on tunkeutua paikkoihin, mutta voisiko se vain olla, ajallaan jököttää ja maata silitettävänä? Eikö se ole sivistynyttä kulttuuria, että ruumis ymmärretään kontrolloida, eikä munaakaan ole pakko tunkea mihinkään?

Jos mieheyden perustaa – eli penistä – pystyisi muuttamaan vähemmän aggressiiviseksi, ehkä olisi helpompi hyväksyä se, että mieheys tulee muuttumaan jatkossa hyvinkin paljon. Tällöin kenenkään ei tarvitsisi jäädä juoksuhautoihin syrjäytymään menetetystä valta-asemasta.
 

Jos voisin päättää, aloittaisin muutoksen seitsemästä kauhuveljeksestä. Tässä top 7 miestyyppiä, joiden toivon muuttuvan:

1. Jaritervomainen setämies, joka keski-ikäisyydessään saarnaa kädet niskan taakse ojennettuina.
2. Pienen kunnan kylänraitilla kävelevä mies, joka huutaa minulle homo, koska ei osaa käsitellä homoseksuaalista halua itsessään.
3. Bemarilla ajava, sikailustaan ylpeä pomomies, jolle suojatie on kiihdytyssignaali. Tämän saunasopimusmiehen uudelleenkoulutus tulee olemaan raskain savotta, kun lihamöykky ei selviä päivää ilman polttomoottoria rinnallaan.
4. Viiden tonnin kuukausiliksainen insinöörimies, joka perustelee luonnontieteellisillä faktoilla ummehtuneita sukupuolirooleja.
5. Basso-jäbä, jolle tieto on fiilistä ja jonka mielestä paras musiikki syntyy miesten runkkuringissä.
6. Tavallinen mies, joka bondaa vain miesten kanssa (jotenkin oksettavin lajityyppi).
7. Nuori nörttimies, joka syttyy naisvihaan tuosta vaan, koska ei ole koskaan elänyt ihmissuhteessa, jossa tehdään kompromisseja rakkaudesta. Tämä on vaarallisin miesryhmä.

Näiden veljesten sauna on jo ilmiliekeissä, mutta jonkun pitäisi vielä raahata heidät ulos omasta pätsistään.

 

Lue Tero Kartastenpään aikaisempia kirjoituksia:

Julkisesti alasti? Siitä vaan!

Lapseton kertoo: miksi hankit lapsia

7 huonoa perustelua miksi sukupuolettomuus ei toimi

Sivistynyt bileröökaaja

Feministien hylkäämä mies

Kun dyykkari kinkun löysi

 

Seuraahttps://twitter.com/kartastenpaa

 

Kommentit

Mahdoton Nainen

Tero, olet ihana <3

Olet älykääpiö (Ei varmistettu)

Täytyy myöntäää että tekstin kirjoittaja on ehkä suppeakatseisin luupää mitä vähään aikaan on tullut vastaan, eikä kirjoittaja itse valitettavasti suppeakatseisuuttaan edes ymmärrä saati sitten pysty käsittämään. mikä myötähäpeä... kirjoittaja kuvittelee katsovansa maailmaa avarakatseisesti, mutta todellisuudessa valitettavasti katsoo sitä hyvinkin kapean suppilon ja tukossa olevan sihvilän läpi. valitan, no bonus. saa nähdä onko kirjoittajassa miestä julkaista tämä kommentti...

eggegege (Ei varmistettu)

ja mahdoton nainen vielä naivimpi. no hard feelings. tyhjä kotelo? purukumia jauhava kakara? mahdoton nainen on ilmeisesti miesvihaaja, vihaa varmaan omaa isäänsä ja veljiänsäkin. spede.

Mahdoton Nainen

Rankkaa on elämä.

jotain rajaa miesvihallekin (Ei varmistettu)

Jaahas, täällä taas on äärifeministit vauhdissa. Mutta se vaan ihmetyttää, miksi Tero itsekin miehenä alkaa heittää lokaa oman sukupuolen edustajia kohtaan, joka hän myös itse on. Jotenkin vaan hölmöä alkaa heittään lokaa muita miehiä kohtaan ja samalla myös omaan naamaansa, ellei hän sitten ole muuttanut sukupuoltaan jossain vaiheessa syntymänsä jälkeen tai aikomassa tehdä niin.

Säälittävä anonyymi. (Ei varmistettu)

Eli koska et itse lukeudu miehen stereotypiaan, eikä sinua ymmärretä sellaisena kuin olet, haluat itse hävittää nämä kaikki miesten perustyypit maailmankartalta? Käsityksensä kullakin tietysti ja periaatteessa ymmärrän pointtisi, mikä ilmeisesti koskee sitä, kuinka miehisyyttä voitaisiin arvioida uudelleen. Terveisin: tuleva naisinsinööri, joka varmaan sitten tulevaisuudessa selittää ne ummehtuneet sukupuoliroolit luonnontieteellisillä faktoilla.

Nāiádes
Naiádes

Anteeksi, mutta itseäni kiinnostaisi tietää millä tavoin naisinsinööriopinnot poikkeavat muista insinööriopinnoista?

empuska

Koska se titteli on saavutettu NAISaivoilla ja NAISälykkyydellä...! /sarcasm

Joo, ei, siis mitä? Tälleen NAISinsinöörittömänä hieman kans kummastuttaa, mitä se naiseus tekee insinööriydelle? Ja mitä ihmettä tekemistä sillä on muutoin tuon argumentoinnin kanssa? Just saying, ei se sukupuolellisuus pitäisi argumentoinnissa merkitä hevon veetä.

Kyllä ne varmaan jotenkin poikkeaa, jos kerta miesinsinööriopiskelijat seurustelevat useimmiten naissairaanhoitajaopiskelijoiden kanssa, ja naisinsinööriopiskelijat miesinsinööriopiskelijoiden kanssa (IOL 2014).

Tosin mun opintosuunnitelma vaikuttaa hyvin pitkälti samanlaiselta kuin miespuolisten ryhmäläistenikin opintosuunnitelma. Olenko mies??

vierulija (Ei varmistettu)

eiköhän tässä viitata siihen suuren enemmistön (miesopiskelijoiden) harjoittamaan kulttuuriin. no need to be butthurt.

LOL (Ei varmistettu)

"Omassa kuplassani Helsingin Kalliossa suurin osa miehistä on järkeviä pehmoja"

Eivät taida saada koskaan pesää!! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Tai sitten saavat sitä pesää niin paljon ettei tarvitse seksuaalisen turhautumisen takia uhoilla ja kukkoilla vaan voi rauhassa pehmoilla ;D

Vierailija (Ei varmistettu)

"Mieheksi minut nimittäin tekee penikseni, tuo ylikasvanut klitoris."

Sukupuoli ei ole jalkojen, vaan korvien välissä.

avaruusolento (Ei varmistettu)

Olin aikeissa kommentoida samaa, mukava huomata että joku muukin kiinnitti huomiota asiaan.

Muuten sangen loistava kirjoitus.

minttumari
Taiteilijaelämää

Kiitos. Tämä on aika kauhea kirjoitus ja samantyyppistä vihapuhetta, jota tässä kritisoidaan. Mutta siitä huolimatta: tuntuu äärimmäisen vapauttavalta, että joku sanoo ääneen sen, että netissä harjoitetaan kategorista naisvihaa aivan samaan tapaan kuin muukalaisvihaa. Siihen ei vain kukaan puutu, eikä mikään virallinen taho huolestu. Ja jos nainen huolestuukin, hänen käsketään van olla ottamatta itseensä. Tero huolestui. Kiitos siitä.

vierulija (Ei varmistettu)

höpö höpö. teksti, jossa henkilö, joka on kategorisesti normissa, eli valkoinen heteromies, joka kritisoi omiaan ja viiteryhmäänsä, ei ole vihapuhetta.

vihapuhetta on valtaapitävän normin, eli valkoisen väestön, harjoittama rasistinen sekä misogyyninen kirjoittelu ja puhe. sitä, jossa valtaakäyttävä enemmistö kirjoittaa tai sanoo avoimen vihamielistä tekstiä tai puhetta.

vierulija (Ei varmistettu)

..vähemmistöjä kohtaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

En ymmärrä miten voit väittää, etteikö tämä teksti sisältäisi vihapuhetta. Tässä ei ole mistään muusta kyse. Mies jopa myöntää miesvihansa ja haukkuu miehiä tässä. Misandriaa (miesvihaa) sisältävä teksti ei siis ole vihapuhetta, mutta misogynistinen (naisviha) taas olisi? En vain voi sietää teitä feministejä! Hankkikaa edes kunnon argumentit, ennenkuin alatte viisastelemaan täällä.

vierulija (Ei varmistettu)

tämä teksti oli niin ihana. niin hyvä. olet hyvä feministiliittolainen. http://www.huffingtonpost.com/aaminah-khan/10-ways-to-be-a-better-male-f...

KIITOS. en voi kuin arvostaa.

Ninni +-0 (Ei varmistettu)

Hyvä kirjoitus - jälleen kerran raflaavasta otsikosta huolimatta. Olen itse surullisena seurannut internetissä rehottavaa vihamielisyyttä juuri esim. naisia kohtaan. Jotkut tosiaan ottavat asiakseen levittää kommenteillaan internetissä sanomaa siitä kuinka absoluuttisesti kaikki naiset ovat huoria, perustuen vain esim. niinkin hataraan asiaan kuin sarjakuvaan tai piirrettyyn jossa korostetaan tiettyjen naisten mieltymystä miehen varallisuuteen. Mutta korostettakoon että eivät naiset ole sen parempia. Samanlaisen kirjoituksen voisi laatia eri naistyypeistä jotka omalla toiminnallaan ovat hyvin tuhoisia sukupuolten välisen harmonian saavuttamisen kannalta. Miesviha kumpuaa naisten kohdalla seksuaalisesta turhautumisesta tai epäonnistuneista ihmissuhdeyrityksistä johtuvasta raadellusta sydämestä aivan yhtä lailla kuin miesten levittämä naisviha. Käsitys absoluuttisesti kaikista miehistä/naisista mulkkupetturisikoina/huorina ei korota toista sukupuolta toisen yläpuolelle vaan päin vastoin alentaa moista käsitystä levittävät ihmiset toisten kaltaistensa joukkoon.

Timo Hellman (Ei varmistettu)

"Kaikille ihmisille, miehille ja naisille, jotka toitottavat, että miehen pitää saada olla mies ja pojat ovat vain poikia, sanon: Ei kiitos, en halua olla sodan jälkeinen ihannemies. Koska sitä suomalaiselta mieheltä tunnutaan yhä vaativan."

Kuka vaatii? Se, että normaalilla huoltiksella on tarjolla kahvia, ei pakota kittaamaan sitä. Sama koskee perinteisiä miehen malleja - ei kukaan oikeasti tule ja pakota niitä omaksumaan. Ne voi vetää päälleen sellaisenaan, niitä voi tuunata, ne voi jättää kaupan hengariin. Nyt on 2010-luku ja individualismin luovuuden pitäisi kukkia.

Itse olen tuunattu mies, joka rakastaa avoimesti kissanpentuja. Ei kukaan ole tullut vaatimaan halonhakkuuseen ja ampumaradalle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sinä ja kaikki kommentistasi pitäneet olette siis sitä mieltä, että mieheys ja naiseus kumpuaa biologiasta? Justa saying... Jos nimittäin uskoo, että nais- ja miesroolit ovat pääasiassa kulttuurisesti rakennettuja, ei ala kyselemään kuka määrittelee miten miehen tulee käyttäytyä. Tälläinen henkilö nimittäin tuntee mm. sellaiset käsitteet kuin "sosiaalistaminen, (valta)diskurssit, yhteiskuntarakenne, maskuliininen hegemonia ja sukupuoliroolit."

Toisin sanoen

femmasena (Ei varmistettu)

Nyt tuli outo olo. Minä, jääkiekkoa harrastava heteromies joka painii jätkien kanssa ja katsoo toimintaelokuvia, hyväksyn Timon, mutta Timo ei hyväksy minua. Varmaan mun vika.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja missä kohtaa ei hyväksy? Näin tälleen toisena heteromiehenä heteromiehille että vain, joka tykkää ihan samalla tavalla kaljasta, nyrkkeilystä ja actionpätkistä, enkä minä vaan koe, että tuolla meitä olisi kuvailtu...! Taisi osua kalikka johonkin ihan muualle, kun piti väkisin älähtää?

femmasena (Ei varmistettu)

Älä yritä lukea rivien välistä kun siellä ei ole mitään luettavaa. Kaikkihan sen nyt ymmärtää, että Timon ajatus kirjoituksessa on se, että ajateltaisiin miehen malli uudestaan ja se onkin ihan tervettä ajattelua. Hienon ajatuksen kirjoituksesta vie Timon halveksunta perinteisenä pidettyjä miesmalleja kohtaan. Oksettava mainittu ja niin edelleen. Timo sortuu itse sellaiseen käytökseen mitä hän on muilta siis saanut.

Vierailija (Ei varmistettu)

Timo selittää aika hyvin, mikä niissä olemassaolevista miehenmalleissa on vikana. Ei sitä pyörää uudestaan tarvitse keksiä, jos ymmärretään, mitkä olisi ongelmat ja parantaa siitä.

Tavallinen mies (Ei varmistettu)

"6. Tavallinen mies, joka bondaa vain miesten kanssa (jotenkin oksettavin lajityyppi)."

Kirjoituksessa on paljon asiaa, mutta tämä kohta ihmetyttää minua. Onko tällainen miestyyppi oksettava, koska hän on tavallinen vai koska hän "bondaa" (mitä tämä sitten tarkoittaakaan loppujen lopuksi) vain miesten kanssa? Koen olevani aika tavallinen suomalainen mies, joka kuvittelee voivansa itse päättää, kenen seurassa aikansa viettää. Harvemmin tulee kuitenkaan "bondattua" minkään tekstissä kuvaillun miestyypin kanssa pl. tavallisten miesten kanssa.

Silloin kun näemme, haluamme keskustella mm. musiikista, elokuvista, kirjoista, taiteesta, tieteistä, ihmissuhteista ja kyllä, myös urheilusta. Ilmeisesti meidän pitäisi hankkia tavallisten miesten -kaveripiiriimme pari kiintiönaista, jotta emme aiheuttaisi oikein eläville ihmisille turhia happohyökkäyksiä.

Tämä ei kuitenkaan poistaisi sitä tosiasiaa, että olemme loppujen lopuksi kuitenkin aivan tavallisia miehiä. Käymme töissä, maksamme veromme, kasvatamme lapsiamme, emme elä rikollisesti ja yritämme ymmärtää kaikkia ihmistyyppejä, niin naisia kuin miehiä. Elämämme on kiireistä. Se on niin kiireistä, että emme pysty irtautumaan tavallisuuden kirouksesta esimerkiksi kirjoittamalla tarkkanäköisiä, älykkäitä blogikirjoituksia.

Pyydän kaveripiirimme puolesta anteeksi, että emme "bondaa" naispuolisten ihmisten kanssa. Toisaalta luulen, että aika harva nainen edes viihtyisi seurassamme.

Olemme aivan liian tavallisia miehiä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä miestyyppi on oksettavin, koska se näennäisestä tavallisuudestaan huolimatta ei kykene edes tajuamaan, miten stereotyyppisesti se katsoo maailmaa. Naisia ei joukkoon suvaita, koska ne ei todellakaan viihtyisi - on ne miesten kiinnostuksenkohteet vaan niin erilaisia!

Rakastava, hellä, perheellinen mies (Ei varmistettu)

Missä on samanlaiset kirjoitukset naisista?

Nāiádes
Naiádes

Kyllä misogynisia kirjoituksia internetistä löytyy! Eikun google vaan laulamaan.

Make81 (Ei varmistettu)

Netistä nyt löytyy mitä vaan. Mutta miksi Lily tai mikään muukaan media ei julkaise naisvihakirjoituksia? Onko tosiaan julkinen seksismi ja sukupuolirasismi sallittua vain kun se kohdistuu miehiin? Ei kuulosta tasa-arvoiselta. Tasa-arvovaltuutetulla olisi tässäkin työnsarkaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiinnittäisin myös huomiota siihen että naisiin kohdistuva vihamielisyys on usein hienovaraista ja huomaamatonta, kuten tytöttelyä, vähättelyä ja tuota aiemmin jo esilläollutta nais-etuliitettä.

Kaaleppi (Ei varmistettu)

Itse en nykyään edes katso naisiin päin, saati että puhuisin heille. Teen siis oman osuuteni siitä, että naisilla olisi mahdollisimman hyvä olla.

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse haluaisin aviomieheksi tyypin numero 4., kiitos! Kaikkia naisia eivät vajaamittaiset vässykkäsivarit valitettavasti nimittäin sytytä, eikä onneksi tarvitsekaan sytyttää. Mielestäni valinnanvara miestenkin suhteen on erittäin positiivinen asia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä olisi yksi tuommoinen tarjolla. Lähdetäänkö treffeille? :)

Terolle: sinähän vaikutat kirjoituksesi perusteella yhtä suvaitsevaiselta kuin semmoiset historian "sankarit" kuin Hitler, Stalin, Muhammed tai Iivana Julma.

Jan-Ari (Ei varmistettu)

Minä taas en ymmärrä tuota halaamista. En halua, että minua halaa kukaan. Ei nainen, ei mies. Kuvottava tapa, joka loukkaa yksityisyyttäni ja reviiriäni. En halua olla kenenkään ihmisen tyydyttämättömien halujen kohde. Kaikken eniten vihaan tuntemattomia ihmisiä, jotka levittävät kätensä halatakseen.

wenix
Myydään sielu

Good luck with that.
Eiköhän sun olemus jo viestitä ettet halua halauksia.
Anna toisten halailla.

Mihin olemme menossa? (Ei varmistettu)

Ymmärrän kirjoittajan tekstin taivoitteet sekä koen listatut ongelmat todellisiksi ilmiöiksi, mutta tänä päivänä kun suvaistevaisuus on noussut ilmapiiriä pyörittäväksi tekijäksi, näkee paljon tuomitsevia kirjoituksia varsinkin internetin ihmeellisessä maailmassa.

Kun seuraan keksustelua tämän päiväisistä tilanteista, törmään yhä useammin toistuviin teemoihin, kuten suvaitsevaisuus, tasa-arvo sekä vastavuoroisesti ahdasmielisyys, ja olen tullut käsitykseen siitä että liberaalit, joita tekstin kirjoittaja näkökulmastani katsottuna edustaa, on pitkälti suvaitsevaisuuden sekä tasa-arvon kannalla.
Kuitenkin nykyisen miehen malli tuntuu olevan vihatumpi kuin koskaan. Ällötys, jolla ei ole maailmassa muuta virkaa kuin kuolla, ja olla varoittavana esimerkkinä lopuille, korkeammille elämänmuodoille.

Suvaitsevaisuus, kuten sen itse nään, tarkoittaa jokaisen ihmistyypin hyväksymistä vikoineen sekä individualistine ominaisuuksineen riippumatta siitä mahtuuko tämä yksilö omaan maailmankuvaani.
Tämä johtuu siitä, että jokaisella on subjektiivinen näkemys maailmasta, eikä ole yhtä oikeaa ihmistyyppiä, ja osalta väestöstä se näyttää huuman keskellä unohtuneen.
Jopa se ällöttävin sovinistinatsi on jollekulle maailman tärkein asia, vaikkei sitä hänen käytöksestään uskoisi, eikä ole kenenkään tehtävä tulla kertomaan hänelle mikä on oikein, ja millainen hänen kuuluisi olla.

Suvaitsevaisuus, individualismi sekä tasa-arvo. Älkää unohtako mistä tässä on kysymys.
Rakastakaa vihollistanne.
Kiitos ajastanne.

Vierailija (Ei varmistettu)

Miks kenelläkään on tarve puolustaa sovinistinatseja? Voisko joku kirjoittaa vielä siitä miten vaikka holokausti oli ihan ok, suvaitsevaisuuden nimissä :D

Mihin olemme menossa? (Ei varmistettu)

Onhan jonkun pakko muistuttaa sovinistienkin ihmisarvosta.
Veraaminen holokaustiin on suhteellisen ontuva rinnastus ottaen huomioon, että natsit olivat vastauksessani mukana vain kielikuvana.
Jos kuitenkin haluat jonkun kertovan sinulle holokaustista suvaitsevaisuuden nimissä, suosittelen siirtymistä tumblrin puolelle, jossa osa feministiradikaaleista puoltaa miehien joukkotuhoamista kunhan tiede kehittyy niin pitkälle, että he voivat lisääntyä ilman miehistä panosta.

IhminenTaiSinnePäin (Ei varmistettu)

Koen ymmärtäväni, mitä kirjoittaja ajaa takaa, mutta arvottavat sanavalinnat vesittävät hyvää tarkoitusta.

Vähän samalla tavalla kuten alfahenkilö ryhmineen voi yhdellä sanalla tai joskus vain katseella tai naurulla arvottaa toiset: hinttari, horo, ruma, luuseri. Ei kovin mukavaa, ja joskus niin nöyryyttävää tai huonotapaista, ettei tiedä, miten siihen voisi edes vastata.

Feministimies (Ei varmistettu)

Paskan marjat. Nyt nimenomaan tarvitaan raivokasta irtisanoutumista perinteisestä mieheydestä. Toimittaja Kartastenpää on täysin oikealla asialla ja täysin oikeaan sävyyn. Johan sen näkee kommenteista, kuinka sovinistisiat ulisevat vastaan, kun joku uskaltaa kritisoida heidän tapaansa olla ja elää. Kiitos ansiokkaalle journalistille rohkeasta jutusta. Allekirjoitan joka sanan. Älä anna näiden vikisevien pikkupoikien lannistaa. Alas väärä mieheys. Olen feministi ja etenkin tämän ajan Suomessa helvetin ylpeä siitä.

Hmmmm.... (Ei varmistettu)

Täytyy sanoa, että usein tulee mieleen miesten outous ihan laajemminkin. Terroristit tunkeutuvat kouluun ja tappavat 132 lasta ja nuorta, miehiä. Intiassa bussikuskien lepotiloissa pidetään pieniä katulapsia seksin takia viihdyttämässä kuskeja, miehiä. jne jne jne jne jne jne....
Nyt joku älähtää, että on terroristeissa naisiakin, mutta voidaan puhua sukupuoleen liittyvästä asiasta, jos naisia löytyy n. alle 1 %.
Siksi olen välillä alkanut ajattelemaan, että voiko miehistä pitää.

Vierailija (Ei varmistettu)

Nii, ja jotkut naiset ovat nämäkin kasvattaneet.

Ei kukaan estä (Ei varmistettu)

Testosteroni on se juttu. Alfat ovat syyttömiä osaansa. Heistä on myös paljon iloa yhteisölle, joten olen kiitollinen, että johtajatyyppejäkin löytyy.

Pehmomiehiäkin on monenlaisia, jotkut näyttävät miehekkäiltä ja puhuvat miehekkäällä äänellä, jolloin heitä ei edes mielletä heti pehmomiehiksi. Vasta ulkoisen olemuksen ja sisäisen pehmouden yhdistyminen saa epävarmat homohuutelijat heräämään. Mutta missä ovat ne ihmisryhmät - näiden huutelijoiden lisäksi - jotka vaikeuttavat pehmomiehen elämää, siitä en päässyt vieläkään jyvälle. Vai onko niin, että setämiehet pelkällä olemassaolollaan tekevät pehmomiehen olon uhatuksi?

Maestro (Ei varmistettu)

Top-7 -naistyyppiä, joiden toivon muuttuvan:

1. Irinakrohnmainen mukahauska tätihenkilö, joka keski-ikäisyydessään saarnaa kädet riippurintojensa alle koukistettuina.

2. Pienen kunnan kylänraitilla kännissä heiluva nuorehko naishenkilö, joka huutaa minulle homo, koska on juuri saanut minulta pakit.

3. Priuksella ajava, vahva ja ylpeä henkilöstöpäällikkönainen, jolle suojatie on kiihdytyssignaali. Tämän pikkujoulusopimusnaisen uudelleenkoulutus tulee olemaan raskain savotta, kun lihamöykky ei selviä päivää ilman hybridiautoaan rinnallaan.

4. Viiden tonnin kuukausiliksainen insinöörinainen, joka perustelee luonnontieteellisillä faktoilla ummehtuneita sukupuolirooleja.

5. Flow-tyttö, jolle tieto on fiilistä ja jonka mielestä paras musiikki syntyy basso-miesten runkkuringissä. Kirjoittaa ja lukee lifestyle-blogeja.

6. Tavallinen nainen, joka bondaa vain naisten kanssa (jotenkin oksettavin lajityyppi).

7. Nuori nörttinainen, joka syttyy miesvihaan tuosta vaan, koska ei ole koskaan elänyt ihmissuhteessa, jossa tehdään kompromisseja rakkaudesta. Tämä on vaarallisin naisryhmä. Kutsuu itseään yleensä feministiksi.

Teukka (Ei varmistettu)

Aika hölmöä väittää olevansa ihmisrakas, kun kuitenkin vihaa ilman syytä saarnaavia setämiehiä, miehiä, jotka eivät ole tekemisissä naisten kanssa ja basso-jätkiä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Vittuuks vikiset!

ryppyotsa (Ei varmistettu)

Otsikko "VIHAAN MIEHIÄ" ja kyseessä on "ihmisrakas kirjoittaja" -&gt; ei tarvi lukea tekstiä.

Shaman (Ei varmistettu)

Peniksen evolutiivinen tehtävä on penetroida ja hedelmöittää, eli älkää ahdistuko moisesta iloisesta asioidentilasta.

Pages

Kommentoi