Viiden minuutin glitter-meikki, joka pysyy koko illan – tarvitset vain liukuvoidetta

Toimitus

Liukuvoiteelle löytyi juuri uusi käyttötarkoitus. Liukkarin avulla loihdit nimittäin kimaltelevan glitter-meikin, joka pysyy naamassa koko illan (ja yön). Helppoakin helpompi niksi on poimittu ammattimeikkaajilta ja drag queen -artisteilta.

Testattuani liukkarimeikkiä voin raportoida, että liukuvoide toimii glitterin levitykseen huomattavasti paremmin kuin esimerkiksi ripsiliima (joka kuivuu liian nopeasti) ja vaseliini (jonka lopputulos on töhnämäinen). Tätä niksiä aion käyttää jatkossakin, kun täytyy päästä juhlafiilikseen alle viidessä minuutissa!

Tee näin: Sekoita pieni määrä liukuvoidetta (itse käytin vesi- ja silikonipohjaista sorttia) ja haluamasi määrä meikkaamiseen tarkoitettua glitterjauhetta – esimerkiksi H&M myy kullan- ja hopeanväristä irtokimalletta kuudella eurolla. Mitä enemmän glitteriä, sitä intensiivisempi kimallus. Levitä kimalletta sormella haluamiisi kohtiin, kuten silmäluomille tai vaikka poskipäille ysärinostalgian nimissä. Lopputulos kimaltelee kuin diskopallo, eikä varise illan myötä!
 

Teksti: Mia Frilander
Kuva: A-lehtien kuva-arkisto


LUE MYÖS: Miten glitter-meikki poistetaan? (Tämä juttu minun olisi pitänyt lukea ennen meikin pesua)

 

 

Kommentit

Jos ei käynyt mielessä (Ei varmistettu)

Glitter näyttää kauniilta ja kimaltaa, mutta on kuitenkin muovia joka veden mukana päätyy vesistöön ja ympäristöön aiheuttamaan harmia. Ihan sillä että ajattelisitte vähän, niin kuin noiden microkiteiden kanssa joita on kaiken maailman kasvojen kuorinnoissa ja pesuaineissa.

Toimitus
Toimitus

Se on juuri näin, alle viiden millimetrin glitteri todella luetaan ympäristölle haitalliseksi mikromuoviksi. Siksi glitterivanulaput tulee heittää roskikseen, kun kasvoja putsailee säihkeestä. Toki on olemassa myös biohajoavia kimalteita, joita mekin suosittelemme! :) 
Ihanaa kesää! /Kia

Kommentoi