Viikon asukuva: Nilkat näkyviin

Toimitus

 

Meillä on marraskuun pukeutumisen esikuva, Elämäni palasia -blogin Vivi. Tämä tyyli ansaitsee Viikon asukuva -tittelin, koska:

1. On suorastaan vallankumouksellista näyttää parikymmentä senttiä paljasta nilkkaa marraskuussa. Temppuhan nimittäin toimii ja tekee rennosta lookista myös elegantin.

2. Kahden erilaisen harmaan ja mustan yhdistelmän ei tarvitse olla synkeä. Salaisuus: kaksi tarpeeksi erilaista harmaata ja sopivasti ihoa esillä.

Otamme mallia (vaikka jotkut meistä olisivat vilukissoja ja joutuisivat käyttämään erotiikantappajiksi kutsuttuja ihonvärisiä polvisukkia nilkkojenlämmittiminä)!

 

 

Kommentit

Maya

Olen aina ollut vähän sitä mieltä, että muotibloggaajilla ei ole tuntoaistia tai sitten he postaavat asukuviaan tolkuttomalla viiveellä. Tuollainen ei vain ole mahdollista marraskuussa ilman että nilkkoja särkee kylmästä ja seuraavan viikon joutuu viettämään kipeänä kotisohvalla.

Nimim. tänään räntäsateessa pitkävartisilla bootseilla töihin polkenut

Toimitus
Toimitus

Olisiko salasana tuo polkeminen :) Kaikki eivät ehkä ole yhtä urheilullisia marraskuussa vaan kulkevat työmatkat julkisilla (ainakin toimituksessa olemme jo täysin hyytyneitä).

Maya

Sillä saattaa olla merkityksensä, mutta en kyllä tarkenisi sisällä toimituksessakaan vastaavassa asussa. Se ei kuitenkaan poista sitä faktaa, että näyttäähän tuo asu törkeän hyvältä! :)

Vivi
Elämäni palasia

Kiitos! Mutta en minäkään tuota asua voisi pukea sateisella ilmalla pitkäksi työpäiväksi! Asu on sunnuntailta, jolloin vain käväisin kaupungilla ;) Eli tuntoaisti löytyy (vaikkakin kipukynnyksen uskon olevan korkeampi kuin keskiverrolla tyttösellä).

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei missään nimessä tuollaiseen asuun mitään sukkia! Paljaat nilkat ehdottomasti.

pisinreisii
pisinreisii

Taas näitä Kehä Kolmosen juttuja. Ha-hah! Rovaniemellä -19 astetta. Kyllä on kahdet sukat nilkkojen peittona.

Kommentoi