Viikon asukuva: Töistä suoraan bileisiin

Toimitus

Tällä viikolla tykkäämme Ma-material Girl -blogin Mindekan asusta. Jaa miksi? No koska näin pikkujoulukaudella tarvitsemme töistä suoraan bileisiin -tyyppisiä ratkaisuja.

Mindeka kertoo, ettei hänellä ole erikseen juhla- ja arkivaatteita, mutta:

"Tässä on hyvä esimerkki siitä, kuinka helpolla muunnan asun iltamenoihin sopivaksi: Neuleen alla on ohuempi pellavatoppi. Ja siinä se. Kengät toki vaihdan ulkoilmaystävällisemmiksi, ja vähän lisään huulipunaa, mutta muuten se on siinä."

Ja se on siinä!

Onko sinulla hyväksi havaittuja niksejä siihen, miten töistä muuntaudutaan hetkessä hippakelpoiseksi?

Kuva Ma-material Girl

Kommentit

Tiina-K.
Samoilla raiteilla

Oma niksini on laittaa töihin aika perusvaatteet - tyyliin mustat housut, keveä toppi ja jakku - jotka sopivat päivään ja iltaan. Illaksi sitten kaivan laukusta vähän makeemmat korut piristämään asua sekä vaihdan työkengät korkkareihin. Esimerkiksi firman juhliin laitoin muuten mustan asun piristäjäksi ihanat kultaiset korut (erityisen juhlavat niistä teki iso, auringonsäteitä muistuttava kaulakoru). Toimi aikas hyvin - ainakin omasta mielestäni :)

Toimitus
Toimitus

Korkkarit ja korut - hyvä setti!

Mindeka
Ma-material Girl

Kiitos Toimitus! Tulipa hyvä mieli tästä :)

Minun vinkithän te jo tiedätte (hekoheko), mutta haluan kompata Tiina-K:ta tuossa korkkarihommassa: Kesällä ei melkein muuta tarvitsekaan, kuin vaihtaa fläbät/ ballerinat korkkareihin.

Oih. Kesä.

Kommentoi