Viikon asukuva: Töistä suoraan bileisiin

mindeka.jpg

Tällä viikolla tykkäämme Ma-material Girl -blogin Mindekan asusta. Jaa miksi? No koska näin pikkujoulukaudella tarvitsemme töistä suoraan bileisiin -tyyppisiä ratkaisuja.

Mindeka kertoo, ettei hänellä ole erikseen juhla- ja arkivaatteita, mutta:

Tässä on hyvä esimerkki siitä, kuinka helpolla muunnan asun iltamenoihin sopivaksi: Neuleen alla on ohuempi pellavatoppi. Ja siinä se. Kengät toki vaihdan ulkoilmaystävällisemmiksi, ja vähän lisään huulipunaa, mutta muuten se on siinä.”

Ja se on siinä!

Onko sinulla hyväksi havaittuja niksejä siihen, miten töistä muuntaudutaan hetkessä hippakelpoiseksi?

Kuva Ma-material Girl

Kommentit (3)
  1. Kiitos Toimitus! Tulipa hyvä mieli tästä 🙂

    Minun vinkithän te jo tiedätte (hekoheko), mutta haluan kompata Tiina-K:ta tuossa korkkarihommassa: Kesällä ei melkein muuta tarvitsekaan, kuin vaihtaa fläbät/ ballerinat korkkareihin.

    Oih. Kesä.

  2. Oma niksini on laittaa töihin aika perusvaatteet – tyyliin mustat housut, keveä toppi ja jakku – jotka sopivat päivään ja iltaan. Illaksi sitten kaivan laukusta vähän makeemmat korut piristämään asua sekä vaihdan työkengät korkkareihin. Esimerkiksi firman juhliin laitoin muuten mustan asun piristäjäksi ihanat kultaiset korut (erityisen juhlavat niistä teki iso, auringonsäteitä muistuttava kaulakoru). Toimi aikas hyvin – ainakin omasta mielestäni 🙂

    1. Korkkarit ja korut – hyvä setti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *