Viikon blogivinkki: muotia (ja muotiarkea) Milanossa

Toimitus

 

Well hello there! Muotiviikot päättyivät eilen Milanossa ja jatkuvat huomenna Pariisissa, mutta välipäivän ajan voimme vielä nauttia Milanon inspiroivista katutyyleistä. Tyylipaparazzina on toiminut 23-vuotias Helly, joka opiskelee vaatetussuunnittelua Milanossa. Hellyn mukaan näytösten ulkopuolella hengaili seuraavanlaista porukkaa:

1. ”Muotinäytösvieraat, jotka viilettivät kutsujensa kanssa tärkeän näköisinä kohti turvamiesten vartioimaa näytöspaikkaa ja pysähtelivät välillä esittelemään asujaan.”

2. ”Valokuvaajat, joista osa oli varmasti bloggareita ja osa lehtien toimittajia, ja ehkä muutama muukin huvikseen kuvaava kuin minä.”

3. ”Tyrkyt eli parhaimpiinsa pukeutuneet näyttäytyjät, jotka tulevat paikalle vain päästäkseen katumuotibloggareiden kuvattavaksi. Näistä paras esimerkki oli kaksi teinityttöä, jotka ihan pokkana iltapuvut päällä pyörähtelivät pitkin aukiota ja poseerasivat kameroille.”

 

 

 

Tyylibongailun ja opiskelun lisäksi Hellyys-blogissa harrastetaan crossfitiä, syödään pizzaa (mutta etsitään samalla paleo-ruokavalioon sopivia lounaspaikkoja) ja tutustutaan ihastellen ja ihmetellen milanolaiseen elämänmenoon. Suosittelemme tutustumaan.

Kuvat blogista.

Kommentoi