Viikon luetuimpia juttuja Lilyssä

lily_logo.jpg

Keräsimme taas yhteen listaukseen kävijätilastollisesti luetuimpia juttuja Lilystä viime viikolta. Oletko klikannut tiesi näihin kuumiin keskustelunherättäjiin?

 

1. Viikon puheenaihe: Millaista on olla tumma suomalainen?

Koko H:n Ruskeat tytöt -blogi kertoo siitä, miltä tuntuu elää Suomessa tummana suomalaisena. Luvassa on ”uskomattomia tosijuttuja arjesta ja yhteiskunnasta”. Huimasti kommentteja, tykkäyksiä ja some-jakoja keränneessä ensimmäisessä postauksessaan Koko kertoo, että omia juuriaan on pakko ajatella, koska niistä muistutetaan jatkuvasti: Tutussa ruokakaupassa palvellaan vuodesta toiseen englanniksi, puolituttu kysyy ovatko alapääkarvani afroa, kadulla huudetaan, että mene sinä neekerihuora sinne mistä olet tullutkin. (Vantaalle? Jemeniin?) Kuukausittain, jos ei viikoittain.” Pääset lukemaan puhutun jutun täällä.

tähti.png

2. Viikon paljastettu salaisuus: Chanelia saa Eurokankaasta!

Tämän salaisuuden sirkutti ilmoille Private Blend -blogin Mikko. Nimittäin: vaikka kangaskauppa ei asiasta meteliä pidäkään, saa yhdestä tietystä Eurokankaan myymälästä todellisia Chanel-aarteita. Jos sinäkään et turhan usein pääse hypistelemään aitoa Chanelia, käy kurkkaamassa aarreaitan tarkempi sijainti täällä. Ja psst! Jutun kommenteista löytyy lisää paljastettuja salaisuuksia.

tähti.png

3. Viikon kurkituin deittiaihe: Lilyssä aloitti Tinder-blogi!

”Kirjoitamme blogia sekä yksin että yhdessä. Jotta Tinder-deittejä tulisi myös lisää, kirjoitamme blogia nimimerkeillä neiti X ja neiti Y. Jokaisessa postauksessa käydään läpi ainakin yksi mennyt, nykyinen tai tuleva Tinder-keissi. Blogi tarjoaa vertaistukea kaikille Tinder-metsässä suunnistaville: toivotaan, että hyviä rasteja löytyy.”

Näin esittelevät itsensä 00500 Helsinki -nimisen sinkkublogin kirjoittajat. Uusi blogi sai lentävän lähdön, kun tämä postaus nousi viikon luetuimpien listalle. Jutussa kirjoittajat paljastavat, että miten ne ensimmäiset Tinder-deitit aikanaan sujuivatkaan. Joko kävit kurkkaamassa?

Kommentit (1)
  1. Kyllä se tinder vaan kiinnostaa! Välillä seurustelevat kaverit ihmettelevät, miten joku jaksaa käyttää aikaansa tuntemattomien kanssa viestittelyyn. Täällä sitten kurkkivat, että millaista se on. Parhaatkin puhujat 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *