Viikon luetuimpia juttuja Lilyssä tällä viikolla

lily_taivas.png

Millä nimellä deittiä pitäisi kutsua? Miksi Suomessa kasvanut tuntee olevansa maahanmuuttaja? Voiko parisuhdekriisi johtua tunnelukosta? Näistä ja monista muista kysymyksistä on tehty Lilyn tämän viikon kuumimmat puheenaiheet.

Heila vai hoito?

Teininä se oli helppoa: kysyttiin ”alatko oleen?” ja toisesta tuli heti tyttö- tai poikaystävä. Mutta millä nimellä pitäisi kutsua tyyppiä, jonka kanssa on deittaillut jo kuukausia mutta yhteinen tulevaisuus on yhä ”katsellaan”-osastoa? Inkerin vikaa -blogin Sanna Inkeri hylkäsi tietyllä äänenpainolla lausutun kaverin ja puhuu mieluiten heilasta. Me kannatamme sanan rakastaja uudelleentulkintaa: rakastaja on se, joka rakastaa ja rakastelee. Myös sanassa hoito on sitä jotain, tosin ilmaisun käyttäminen vaatii huumorintajuisen heilan/kaverin/rakastajan. Lue koko postaus täältä.

Kuka saa olla suomalainen?

Räppäri E. Thelo on kotoisin Viljakkalasta ja osaa puhua pirkanmaan murretta sellaisella ärrällä, että mustaamakkaraa Tammelantorilla syövät manselaissedät jäävät toisiksi. Mutta ei auta: vaikka E. Thelo vääntäisi suomea millä murteella tahansa, hänelle vastataan yhä englanniksi. Ruskeat Tytöt -blogin Koko H. muusikon jaffalle, ja kaksikko alkoi puhua siitä, miksi räppärin ei anneta tuntea itseään suomalaiseksi.

Miltä näyttää pienten lasten äiti?

Meikitön naama. Silmäpussit. Kymmenen sekunnin nuttura. Pikkulasten äidin look ei varsinaisesti ole aina kuin suoraan muotilehdestä, osoittaa Puutalobaby-blogin Kristaliinan armollinen kuvasarja. Tosin jokainen joskus vieraasta asunnosta sunnuntaiaamuna herännyt tietää, että toisinaan samat määreet pätevät myös sinkkunaiseen.

Tunnetko lukkosi?

Tarttuuko lahkeeseen aina joku sitoutumiskammoinen ketale? Ehkä sinulla ei olekaan huono mies- tai naismaku vaan lapsuudessa syntynyt tunnelukko. Jos rakastat keittiöpsykologiaa, rakastat myös tunnelukkospekulointia. Keittiöpsykologiksi tunnustautuva Itärajapakolainen-blogin Jermia listasi tunnelukot, ja niitähän riittää.

Ihania lukuelämyksiä toivottaa Trendin toimitussihteeri Heini, joka ei ehtinyt tehdä aamulla edes sitä kymmenen sekunnin nutturaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *