Viikon shoppailuvinkki: Parhaat pikkuputiikit!

Toimitus

Oletko sinäkin niitä ihmisiä, jotka mielellään ajattelisivat käyvänsä ostoksilla hauskoissa pikkuputiikeissa – mutta kaupungilla pyöriessään päätyvät silti aina samoihin ketjuliikkeisiin?

No, Pupulandian Jenni on tehnyt hommasta meille hieman helpompaa: hän lupaa vastedes esitellä blogissaan joka viikko yhden kiinnostavan pikkuputiikin. Ensimmäisenä vuorossa on Helsingin Annankatu 13:ssa sijaitseva vaateliike Neuf, josta Jenni kirjoittaa näin:

"Ranskalaiseen muotiin keskittyvä Neuf on hauska pilkahdus Pariisia keskellä Helsinkiä, ja liikkeen valikoima koostuu pääasiassa nimenomaan sellaisten ranskalaisten merkkien vaatteista, joita ei muualta Suomesta taida saadakaan. Liikkeessä myytäviä merkkejä ovat esimerkiksi Manoush, Anti-Flirt, IKKS ja La Fée Maraboutée. Itse ihastuin brändeistä heti ensisilmäyksellä erityisesti ylelliseen Manoushiin, jonka hauskoja yksityiskohtia ja viimeistelyjä vilisevät vaatteet tuovat mieleeni muitakin ranskalaismerkkejä kuten tyttömäisen Sessùnin."

Mikä on sinun suosikkiputiikkisi Suomessa ja miksi?

 

Trendin ja Lilyn toimituksen lemppareihin kuuluvat esimerkiksi nämä:

Televisio Lifestyle Store (Hämeenkatu 32, Turku). "Kaunis kauppa, jossa myydään kiinnostavia merkkejä. Erityisplussaa superystävällisistä myyjistä."

Myymälä 2 (Uudenmaankatu 23, Helsinki). "Kauppa-taidegalleria on sympaattinen  aarreaitta, josta voi löytää uniikkeja koruja ja kiinnostavia sarjakuvalehtiä sekä zinejä. Gallerian puolella on usein käynnissä näyttely tai jopa pop-up kauppa tai kirppis."

Variety (Albertinkatu 31, Helsinki). "Tarkasti valikoituja vintagevaatteita miehille."

Punavuoren Peikko  (Uudenmaankatu 15, Helsinki) "Iloisia ja ihania lastenvaatteita – täältä olen ostanut monta lahjaa ystävien vauvoille."

Pino (Fredrikinkatu 22, Helsinki)." Kaunista sisustustavaraa laidasta laitaan. Pinon muistikirjat ovat niin suloisia, että ne saavat melkein aloittamaan päiväkirjan pitämisen 15 vuoden tauon jälkeen."

Kuva Pupulandia. Lue Jennin alkuperäinen postaus täältä.

Kommentit

Tampereella kivoja esimerkiksi: Supermukava, Desingnboulevard ja Domdom sekä Tallipihan putiikit. Näistä ainakin Domdomilla on muistaakseni myös nettikauppa. Putiikki oli söpö kuin nappi :)

SARI H.
KOLIBRI

Helsingin Kruununhaassa Liisankadulla on vintage-liike NASTA.

Sieltä olen tehnyt uusimpia löytöjä.

Siellä on hattuja, laukkuja, astoita, koruja ym.

Mrs. K.

http://www.lily.fi/blogit/tast-vinkkelist/sade

Täällä on Vaasan parasta sisustusta, ögongodis:)

Kommentoi