Viikon sisustusvinkki: marmoria pintaan

marmori.png

Marmoria näkyy nyt ihan kaikkialla: marmorimaista kuosia käytetään vaatteissa ja asusteissa, ja nouseva sisustushitti hiipii huonekaluun jos toiseenkin. Maaliskuussa teistä lilyläisistä 22 prosenttia äänesti marmoria seuraavaksi sisustuksen hittiprintiksi, mutta uskallamme veikata, että kuosi alkaa miellyttää sitä enemmän mitä useammin sitä katselee.

Nyt printtiä voi käydä kurkkimassa jo ainakin Coco Sweet Dreams, White Trash Disease ja A&A at HoMe -blogeissa. Coco on ostanut marmorilaattansa rautakaupasta, kun taas Nata ja Anna ovat käyttäneet kekseliäästi marmoritarraa.

Marmorilaatat ja päällystystarrat ovat kauniin ulkonäkönsä lisäksi edullisia sisustuksen päivityskikkoja. Ainut miinuspuoli taitaa olla tarraamiseen koukuttuminen ja koko kodin marmorikuosilla päällystäminen.

 

Kuvat blogeista

Kommentit (1)
  1. mun blogissa on kanssa marmori kontaktimuovilla tehty kahvinkeittimen ja laatikon alunen. tein terassille kans pienemmän ja sitku jäi kontaktimuovia yli niin päällystin iki vanhan kampauspöydän pinnan marmorilla, joka on muuten vanha puinen ja tästä tuli nyt mun tietokone pöytä 😛

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *