Viikon tv-vinkki: Yle Teeman muotiviikko

lily.jpg

Teeman muotiviikko hemmottelee tyylistä ja muodin historiasta kiinnostuneita koko kuluvan viikon. Harmaa ja viileä sää ei harmita yhtään niin paljon, kun illaksi voi käpertyä sohvalle vaikkapa Karl Lagerfeldin, Diana Vreelandin tai Kate Mossin kanssa.

Koko ohjelman näet täältä. Toimitus katsoo ainakin nämä:

Muodin kolme vuosikymmentä 5.–7.5. klo 20

Kolmiosaisessa dokumenttisarjassa seurataan muodin ja muotiteollisuuden kolmea vuosikymmentä. 80-luvulla vähemmistöt tulivat näkyviksi niin katukuvassa kuin muodissa, 90-luvulla grunge-muoti ja kierrätysvaatteet olivat vastaisku pinnalliselle muotimaailmalle ja 2000-luvulla brändien merkitys nousi ja levisi kaikkialle.

Minä, Karl Lagerfeld 7.5. klo 21

Dokumentissa yksityisyydestään tarkka ja persoonallinen suunnittelija kertoo omin sanoin ja piirroksin tarinansa lapsuudesta Pariisin muotihuoneisiin.

mina_lagerfeld_1.jpg

Vogue – muotitoimittajien mahti 8.5. klo 21

Muotitoimittajat päättävät, miltä Voguen muotikuvat näyttävät. Dokumentti kertoo suurista persoonista, jotka suhtautuvat työhönsä taiteilijan intohimolla.

Teemalauantai: Muoti-ikonit 10.5. klo 21

Teeman muotiviikon päättävässä teemaillassa tutustutaan kahteen oman aikansa tyyli-ikoniin: supermalli Kate Mossiin ja legendaariseen muotitoimittaja Diana Vreelandiin.

katemoss.jpg

 

Kuvat: Yle

Kommentit (1)
  1. Kappas, kiitos linkistä ja vinkistä! 🙂 Usein postausten kanssa on sen verran hoppu, ettei sivustoa ehdi selailemaan ennen juttujen livettämistä. Kehitysehdotus on otettu vastaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *