Viikon uudet blogit: Sano se giffein

Toimitus

 

Gifpainotteista maanantaiaamua! Reilu viikko sitten saimme kuulla suru-uutisen Sanasta sanaan -blogin lopettamisesta. Idan ja Iiron nerokkuudelle heitettiin hellät jäähyväiset asianmukaisesti (eli giffein).

Mutta eipä mitään! Nyt ilonamme on jopa kaksi uutta nerokasta gif-blogia. Toimituksen (ja ehkä jonkun muunkin) etäihastus Iiro teki comebackin Aina jonon viimeinen -blogissa. Mukana edelleen myös Ryan Gosling!

Anni panni puolestaan jakaa maalaisen huomioita pääkaupungista Elämää Hesassa -gif-blogissa.

Suosittelemme tasapuolisesti molempia.

 

 

Tämän postauksen giffit Aina jonon viimeinen -blogin jutusta Kun nainen saa minun kuulla soittavan bändissä ja Elämää Hesassa -blogin jutusta Kun löydän tieni rautatieasemalta Kiasmaan eksymättä.

Hauskaa alkavaa viikkoa!

 

Kommentit

TiinaMariN.

Molemmat blogit on mielestäni tosi hauskoja, mutta olen miettinyt- nyt kun kuvien käyttöoikeuksista puhutaan paljon täälläkin- että eikö samat suositukset koske gif animaatioita? Eivät kai kuitenkaan ole bloggaajien itsensä tekemiä nämä gifit? Mä kysyn tätä siksikin, että itse haluaisin blogissani julkaista muoti-gifejä, mutta nyt olen epävarma siitä mistä ja millä luvilla niitä voi ostaa/varastaa?

Jenni H.
Terävät hampaat.

Tosiaan, ne kuvaoikeudet.. Oli miten oli, en aio puuttua! Sain tänään kaksi uutta lemppariblogia, jeij! :)

lallala (Ei varmistettu)

Mainioita molemmat! Mutta köh köh, oli siellä viime viikolla vielä kolmaskin joskin hieman tuntemattomampi uutuus gif-blogien joukkoon: http://www.lily.fi/blogit/freebird

lallala (Ei varmistettu)

Hups, väärin meni. Täällä siis: http://www.lily.fi/blogit/freebird-0

Kommentoi