Viikon visuaaliset tärpit

sini_sabotage_pieni.jpg

Kuva: Annika Leppäaho / pencils and ponytails

Olen ollut nyt neljä viikkoa harjoittelijana Trendin ja Lilyn toimituksessa, ja aika on kulunut siivillä. Työpäiväni ovat täyttyneet muun muassa lehden taittamisesta, kuvittamisesta ja suunnittelusta, paparazzi-kuvien etsimisestä sekä rantaterassilla käydyistä palavereista. Lilyn puolelle olen ehtinyt tehdä muutaman bannerin ja arvontakuvan, mutta nyt ensimmäinen postaus!

 Tässä ovat minun suosikkini graafisen suunnittelun kentältä juuri nyt: 

1. Kuvittaja: Linda Linko

Tämän hetken kiinnostavin kuvittaja ja graafinen suunnittelija, jonka julisteita voi nähdä ympäri Helsinkiä. Lindan tyyli on jotain aivan uutta: kuumaa mutta raikasta kuin Suomen kesä.

2. Lehti: Creative Review

Monipuolinen ja kansainvälisesti kattava paketti designia, mainontaa ja visuaalista kulttuuria since 1980. Jokaisella lehdellä on oma teema, ja heinäkuun numerossa pureudutaan visuaalisen kulttuurin trendeihin. Miksi IKB eli ranskalaistaiteilija Yves Kleinin mukaan nimetty syvä sinisen sävy on yhtäkkiä kaikkialla? 

3. Näyttely: Lahden kansainvälinen julistetriennale 2014

Ennen syyskuun loppua kannattaa tehdä huviretki Lahteen ja käydä katsastamassa tuoreimmat julistetaiteen huiput taidemuseolla. Samaan reissuun voi yhdistää paikallisen kulinaristisen nautinnon – lihamukin.

Triennale 28.9. asti Lahden juliste- ja taidemuseossa, Vesijärvenkatu 11 A 

+ Lily: pencils and ponytails -blogi

Lahden Taideinstituutista juuri valmistuneen kuvataiteilija Annika Leppäahon realistisia ja kepeän kauniita kuvituksia. Pakko skrollata yhdeltä istumalta viimeiseen sivuun asti!

Teksti: Pauliina, joka lentää viikonlopuksi Latviaan Positivus-festareille

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *