Viikonlopun menovinkki: Maxillin Fashion-kirppis

20130825_122130.jpg

Vietätkö viikonloppua Helsingissä? Suosittu Fashion-kirppis järjestetään jälleen, joten laatulöytöjen ystävien kannattaa varata sunnuntaiaamupäivä shoppailulle.

Kirppis pidetään ravintola Maxillissa (Korkeavuorenkatu 4) sunnuntaina 6.4. klo 12–15 . Myyntipöytien takaa löytyy joukko bloggaajia ja muita muodikkaita tyyppejä – Lilystä ainakin Eeva Kolu ja Ma-material Girl -blogin Mindeka ovat uhanneet tyhjentää kaappejaan.

Fashion-kirppiksellä myytäviä merkkejä ovat tapahtuman Facebook-sivujen mukaan muiden muassa Acne ja Filippa K. Huhujen mukaan kirppikseltä on aiemmin löytynyt myös J. Lindebergin miesten puku, Samujin talvitakki, Massimo Duttin neule ja valtavan pitkä jono. Mukaan kannattaa varata siis reilusti aikaa ja käteistä.

Materian lisäksi Fashion-kirppiksellä on aina jokin lahjoituskohde, ja tällä kertaa voit jättää muutaman kolikon Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU Ry:n lasten ja nuorten Sporttiklubille.

 

Teksti: Vivi, joka lähtee metsästämään täydellistä laukkua ja koon 36 kenkiä.

Kuva: Ma-material Girl

 

 

Kommentit (2)
  1. pakko huomauttaa
    4.4.2014, 06:39

    Aamupäivä on ennen klo 12?

    1. Olet ihan oikeassa! Sunnuntaisin tosin vuorokaudenajat saattavat monella olla vähän vinksallaan, ja voisi kuvitella monen shoppailijan saapuvan kirppikselle suoraan aamiaispöydästä 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *