Viime hetken vinkki: Avaa kaikki Lilyn joulukalenterien luukut kerralla

untitled-1_0.jpg

Lilyn trendikkäin joulukalenteri löytyy Loving These Looks -palstalta. Hyvän levittämisen nimissä kerromme muistakin huipuista, jotka putkeen lukemalla pääset joulutunnelmaan, vaikka istahtaisit juuri kahdeksan tunnin matkalle ruuhkajunaan. Hyvää joulua!

1. Ei niin hyvää mutta erittäin hauskaa joulua

Ite puin -Tiiti on käsitellyt Joulunajan mielensäpahoituskalenterissa muun muassa kauppojen tungosta, rumia ovikransseja ja lehtien ohjeita siitä, kuinka jouluna voi herkutella niin, että ei liho (vastaus: huonosti).

2. Mitä Jeesus tekisi?

Oisko tulta -palstan joulukalenterissa on vastattu joka päivä olennaisiin uskoon ja uskontoon liittyviin kysymyksiin. Kuten tähän: Onko Jumala nainen tai musta?

3. Hyvää musiikkijoulua!

Jyri on tarjoillut Arvoitus on meille poika tuo -palastalla jokaisena joulukuun päivänä hyvän biisin hyvältä uudelta bändiltä. Bonuksena itsenäisyyspäivän Parasta Suomesta -lista, jolla on yli 30 tämänvuotista kotimaista helmeä.

4. Viime hetken lahjavinkit

”Olen aika hyvä ostamaan joululahjoja, vaikka nyt itse sanonkin”, totesi Laura lovesin ihastuttava Laura viime vuonna. Olemme samaa mieltä ja suosittelemme hänen joululahjakalenteriaan kaikille viime hetken lahjastressierkeille.

5. Lahjoja bloggaajille

Trendi on lahjonut adventtisunnuntaisin suosikkibloggaajiaan. Aika siistit piirrokset ja lahjakassit, sanomme me.

 

Kuva: Johanna Kinnari/A-lehtien kuvatoimitus

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *