Vinkkaa Lilyn loistojutusta kaverille ja voita matka!

Toimitus

Sinä olet jo löytänyt tiesi Lilyn mahtavien juttujen pariin. Hyvä! On kuitenkin vielä tyyppejä, joita Lilyn jutun saattaisivat kiinnostaa mutta jotka eivät tiedä palstoistamme. Anna hyvän jutun kiertää, kerro siitä kaverille. Lily lähettää teidät kiitokseksi kevätmatkalle Tukholmaan!

EDIT: Voittaja on arvottu, ja onni osui tällä kertaa nimimerkki helenen kohdalle. Paljon onnea ja hyvää matkaa! Hänelle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Arvomme kaikkien Lilyn haasteeseen osallistuneiden kesken yhden Viking Linen risteilyn Tukholmaan. (Risteilylahjakortti oikeuttaa Tukholman-risteilyyn Helsingistä tai Turusta 2-4 matkustajalle A- tai B-luokan hytissä. Voimassa 30.12.2012 saakka.)

Toimi näin:

  1. Löydä ja lue jokin loistava, kiinnostava, inspiroiva tai ärsyttävä juttu Lilystä - tai vaikka useampi! Tähän arvontaan voi osallistua monta kertaa, kisa on käynnissä koko viikon.
  2. Jaa juttu kaverillesi Facebookissa, blogissasi, twiitaten, sähköpostilla tai vaikka kahvituntikeskustelussa.
  3. Huikkaa tämän jutun kommenttilaatikkoon, mistä jutusta vinkkasit ja miksi.
  4. Jännitä, voititko matkan. Kisa on käynnissä torstaihin saakka.

Voittaja arvotaan torstaina 29.3. Jos et ole rekisteröitynyt Lilyyn, kirjoita kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi. Rekisteröityminen on nopeaa ja helppoa, tee se tästä.

Onnea kisaan!

Kommentit

Jamie (Ei varmistettu)

Voiko kertoa jutun, jonka on jo jakanut? Tällä viikolla ajankohtainen oli tämä kuorsausjuttu, jonka lähetin poikaystävälleni kun aihe oli meilläkin aamupalapöydän aiheena :) http://www.lily.fi/juttu/epamiellyttavia-petipuuhia-tai-kuorsaajan-tunnu... maija_p_p(at)yahoo.com

aini (Ei varmistettu)

En tiedä lasketaanko, mutta juuri eilen linkkasin Laura de Lillen ja Jepsukan Pariisin vintage liikkeistä kertovat postaukset ystävälleni facebookissa. Asumme kummatkin Pariisissa ja kaverin kysyessä vintage löydöistä vinkkejä muistin lukeneeni täältä aivan eri hyviä. (Free'p'starin löysin aikoinani Lauran vinkkejen avulla ja nyt kaapissa keikkuu ihan käyttämätön YSL:n hame 10 eurolla)

http://www.lily.fi/juttu/vintageshoppailu-pariisissa
http://www.lily.fi/juttu/laura-goes-hippy-market
http://www.lily.fi/juttu/second-hand-vinkkeja

goddessaini@hotmail.com

Marikin elämää

Minä vinkkasin nyt  pitkätukkaista kaveriani Saaran videolla http://www.lily.fi/juttu/videoviikko-muotoilurautakiharat mitenkä tehdään ghd:lla kiharat. Hänellä ollut vaikeuksia onnistua siinä :)

Anna Karhubear

Hyviä juttuja olette löytäneet hyvät naiset! Ja kyllä lasketaan eilisetkin linkkaukset. Lisää vaan vinkkailemaan :)

prefecta
Hieno päivä

tiiti tiivistää nämä siihen malliin, ettei mun tarvi jatkossakaan etsiä sitä kaukosäädintä. (Ukko on ollut pari viikko reissussa ja johonkin se on sillä aikaa kadonnut):

http://www.lily.fi/juttu/tositeeveeviikkojen-mersu

noista valkoisista housuista Kuukauden olennaisin nettikauppalöytö: androgyyni Studio Nicholson - Jenna K | Lily

Ilon päivä! Tyytyväisenä tiedotan, että fanittamani brittimerkki Studio Nicholson avasi eilen nettikauppansa ovet. tämä on niin mieletön juttu..

Kaverille linkkasin jokin aika sitten lyhyen postauksen Kotiäitien aliarvioimisesta kun sattui hänen elämäntilanteeseensa sopimaan kuin nenä päähän. :D Samoin HannaMarin Halo-blogin sisällöstä olen useasti hehkuttanut kavereille. :)

Odestination

Tämä on meidän jääkaapin ovessa http://www.lily.fi/juttu/ihanaa

Tämä juttu lähti aikoinaan kavereille,  on varmasti taas ajankohtainen http://www.lily.fi/juttu/kesa-ja-lorpat

Ja käsistään kätevä kaveri alkoi väkertää tätä http://www.lily.fi/juttu/muki-kayttaa-saarystinta

Vierailija (Ei varmistettu)

Vinkkasin puhelimessa tänään ystävälleni jutusta, jossa neuvotaan miten säästää satanen kuussa. Rahapula on yhteinen yleinen keskustelunaiheemme : (
t.Pia

mellunhill@gmail.com

http://www.lily.fi/juttu/second-hand-vinkkeja

Tästä vinkkasin ystävälleni, joka on lähdössä Pariisiin shoppailureissulle :)

 

elsa_mia_atilda@hotmail.com

Jemina
No Sex and the City

Minä olen jo pariinkin otteeseen jakanut kavereille linkkejä Tiklin palstoihin (kyseessä siis Ranskalainen mies sekä Itsenäisyyspäivät) - en sinänsä vinkkeinä, vaan siksi että palstan tekstit toimivat mainiosti kaunokirjallisina tarinoina, pieninä novelleina. Ja hyvinkirjoitettua tekstiä ei koskaan ole internetissä liikaa...

bisousroosa
bisous

http://www.lily.fi/juttu/5-asiaa-joita-kolmikymppiset-katuvat-mita-tekisit-toisin

twiittasin tuon jutun lähinnä muistutuksena itselle, että pitää elää kuten mieli tekee, ettei sitten tarvitse harmitella kolmikymppisenä tai myöhemminkään :-D ei sillä, ettenkö jo eläisi, mutta aina on hyvä muistutella itseään :-)

Sevain

Tämä tuli mieleen http://www.lily.fi/juttu/epamiellyttavia-petipuuhia-tai-kuorsaajan-tunnustukset

Vinkkattu kavereita liittymmään :)

Annabella
Häitä odotellessa

Vinkkasin Facessa Isyyspakkauksen jutun - katsotaan nyt ensin, onko siellä mitään elossa. Mielestäni on järkyttävää jos raskaana oleville naisille töksäytetään tuollaisia asioita henkilökunnan puolelta, kun raskaus on niin iloinen asia, ja raskaana olevat äidit voivat olla aika herkkiä. Asia voisi omasta mielestä saada vähän enemmänkin julkisuutta ja keskustelua aikaiseksi :)

Annabella
Häitä odotellessa

Jaoin myös Ite Puin blogin jutun "Tositeeveeviikkojen mersu". Se on hauska yhteenveto tänhetkisistä tosi-tv sarjoista. Olin myös jutellut ja naureskellut kyseiselle jutulle avokkini kanssa, joten ajattelin sen olevan hyvä jaettavaksi muillekkin :)

Ilon pisaroita

Tositeeveeviikkojen mersu, se oli aivan pakko parille hyvälle ystävälle jakaa. Siitä riittää taas paljon hihiteltävää tälle viikolle, loistavasti kiteytetty kaikki se ihanan kamala soopa.

Mia
Mia

http://www.lily.fi/juttu/lempikliseesi

 

Tykkään myös ajatuksesta, ettei kukaan ole löytänyt uusia maita kadottamatta ensin rantaa näkyvistä.
 
 
 
 
 
 
 

Linkki ajatuksineen lähti jakoon identiteettikriisin kanssa painineelle ystävälle. :)
 
 
 
 
 
Ja myönnettäköön, löysin siitä lohtua itsekin maanantai-aamuna kahvinkeittimen elämänkaaren päätyttyä yllättäen. Asioilla on tapana järjestyä.....viimeistään koulun kahviossa, haha.

 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

 

helene

http://www.lily.fi/juttu/tositeeveeviikkojen-mersu oli pakko linkata kaverille, koska juttu on tosi hauskasti kirjoitettu ja tosi-tv on meidän molempien ei niin salainen pahe :D
Myös Saara Sarvaksen meikki-ja hiusvideoista on tullut vinkattua kavereille. Näillä ohjeilla jopa minä olen onnistunut :) !

Vierailija (Ei varmistettu)

Luettuani Jenna K:n palstalta jutun "TangleTeezer heivaa tukan takut hetkessä helkkariin" soitin välittömästi siskolleni. Hän on juuri lisännyt hiustensa pituutta ja paksuutta kampaajalla ja kiroaa nyt uuden, tuuheamman kuontalon helppoa takkuuntumista ja vaikeaa kammattavuutta. Jutun luettuaan hän tilasi harjan itselleen välittömästi. Minä ja Jenna teimme siis päivän hyvän teon! Jenna kirjoittamalla, minä jakamalla. Voi tätä saumatonta yhteistyötä ;)
o0kaan01@students.oamk.fi

polaroid

Vinkkasin ystävälle mainiolta kuulostavasti uuniomenreseptistä:

http://www.lily.fi/juttu/omenat-aamutakissa

Ehdimme näkemään harvoin ja meillä on tapana juhlistaa yhteisiä kahvihetkiä leipomuksilla tai herkuilla ja ajattelin näiden sopivan seuraavaan kertaan mainiosti!

Toimitus
Toimitus

Voittaja on arvottu, ja onni osui tällä kertaa nimimerkki helenen kohdalle. Paljon onnea ja hyvää matkaa! Hänelle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.